עבור לתוכן

מחשב נתקע כל פעם שאני רואה סרטון באינטרנט..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם לאחרונה אני חווה כל פעם מחדש תקיעות במחשב בכל פעם שאני רואה סרטון באינטרנט ביוטיוב וכו'.

ניסיתי לעשות ניסיונות כמו לשחק משחקים על ביצועים הכי גבוהים והמחשב לא נתקע.

חשבתי אולי יש בעיה עם הכרטיס קול אז שמתי סרט באמצעות bs player על ווליום הכי גבוה ועדיין המחשב לא נתקע.

עקבתי אחרי הטמפרטורה של המעבד והוא נראה תקין..

ניסיתי לסדר את ה registry באמצעות התוכנה Free Window Registry Repair מהאתר regsofts ועדיין התקלה מתרחשת.

השלב הבא שאני חושב עליו הוא פירמוט טוטלי של כל המחשב אך לפני זה אשמח לקבל חוות דעת ועזרה אם מישהו נתקל בתופעה הזאת ואצליח לתקן אותה.

תודה.

פורסם

שלום,

לפני שאתה פונה לפירמוט טוטלי נסה את הדברים הבאים:

1. עדכון גירסת ה-adobe flash player שברשותך

2. נסה לנגן את הסרטון מדפדפן אחר (לדוגמא firefox)

3. שלול מקרה בו התקלה קורית באתר ספציפי

פורסם

הפלאש פלייר כבר לא רלוונטי לגבי יוטיוב, יש להם נגן מבוסס HTML5

אשמח אם תענה לי על השאלות הבאות בשביל לעזור לך בצורה הכי טובה.

1. פרט בדיוק באילו אתרים זה קורה לך

2. באיזה דפדפן אתה משתמש כשזה קורה לך?

3. תפעיל סרטון ותגרום למחשב לקפוא שוב ואחרי שתעלה שוב את המחשב, תכנס למציג האירועים (Event Viewer) תמצא את הדקה בה קרה התקיעה ותצלם את ההודעות שגיאה שמופיעות שם (או אם אתה זוכר בדיוק מתי זה קרה פעם קודמת, פשוט תמצא את הזמן שזה קרה בלי לגרום למחשב להתקע בכוונה)

בנוסף, הייתי ממליץ לך לעדכן את הדרייברים של הכטיס מסך, לעדכן את מנוע ה-Java, לעדכן את הדפדפן עצמו, ולמחוק לגמרי את Adobe Flash & Adobe Shockwave אם קיימים במחשב.

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה חברים אשמח לעזרה רצינית.

אני פחות או יותר עליתי על הבעיה...

שמתי לב שאני גולש בדפדפן כרום ורואה בו סרטים באמת מתרחשות תקיעות ואתחולים מחדש של המחשב.

ניסיתי לגלוש באקספלורר וזה לא קרה.

ניסיתי להתקין מחדש את הכרום ולראות אם הבעיה תתרחש שוב ובאמת זה מה שקה המחשב נתקע..

עכשיו התחילה לי בעיה יותר רצינית משום מה שהווינדוס עלה שוב הופיע לי וירוס שנעל לי את כל הקבצים במחשב {תמונות ומסמכים} קוראים לוירוס rsa-4096 למזלי לא היה לי דברים יותר מידי חשובים במחשב.

לכן אמרתי אני בכל זאת יעשה פירמוט כי הגיע הזמן.. במהלך ההתקנה חוויתי עוד פעם כיבויים של המחשב למרות שחשבתי שהבעיה נובעת מהכרום אבל כנראה כשהוצאתי את שני הסטיקים של הזכרון {18 גיגה אחרי הוצאה= 8 מסוג gskill 1600 ripjawsx} ראיתי שהבעיה נפתרה עכשיו בלי שום קשר לבעיה היותר רצינית שתעלה אין לי שמץ של מושג למה לפני הפירמוט רק בדפדפן הכרום חוויתי בעיות ולא בשאר שימוש המחשב {משחקים שירים סרטים וכו...}. תהרגו אותי אין לי מושג מה הולך פה.

עכשיו הבעיה היותר רצינית היא שהיית לי תקלה במכשיר הסלולרי וגיבתי את כל התמונות ומסמכים שקשורים ללימודים לתןך אחד הכוננים של המחשב וגם הם נדבקו מהוירוס עכשיו אני לא יכול לפתוח אותם.

ויש שם מלא תמונות ממלא תקופות בחיים שלי. המסמכים פחות חשובים כי אני יכול לקבל אותם בחזרה. אני די אבוד ואין לי מושג מה לעשות כרגע. חקרתי קצת את הנושא דרך האינטרנט ומצפייה בסרטונים ביו טויב בו מסבירים איך להיפטר מהוירוס ואיך לשחרר את הקבצים שננעלו אבל כולם רלוונטים לפני ביצוע הפירמוט ועכשיו אני תקוע איתם בלי יכולת לפתוח אותם אשמח לעזרה מהמומחים פה!!!!

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים