פורסם 2015 בדצמבר 169 שנים אני כנראה עושה שדרוג למערכת אחסון שלי ועובר לזוג קשיחי 8TB של סיגייט במקום האוסף קשיחים שיש לי כרגע השאלה אם יש אנשים פה עם ניסיון איתם
פורסם 2015 בדצמבר 169 שנים במקום העבודה שלי רכשו Seagate 8TB Archive, כולם הוחלפו במסגרת האחריות בתוך חצי שנה מיום רכישתם, בשל שגיאות בדיסק. כונני ה Archive לא בנויים לעבודה רצופה אלא לגיבוי ולהניח בארון.
פורסם 2015 בדצמבר 179 שנים ברשותי הדגם המדובר למעלה מ ½ שנה. אני מאחסן בו קבצי סרטים - הדיסק נטחן כל יום ועובד מצויין... נערך 2015 בדצמבר 179 שנים על-ידי Cahiml
פורסם 2015 בדצמבר 189 שנים מחבר ציטוט של דובי770 במקום העבודה שלי רכשו Seagate 8TB Archive, כולם הוחלפו במסגרת האחריות בתוך חצי שנה מיום רכישתם, בשל שגיאות בדיסק. כונני ה Archive לא בנויים לעבודה רצופה אלא לגיבוי ולהניח בארון. זה אחסון קר, זה לא אמור לעבוד 24/7 אני מביא 2 שישמו אחד כגיבוי של השני לכל מקרה, לא מחזיקים כזאת כמות מידע ללא גיבוי ציטוט של Cahiml ברשותי הדגם המדובר למעלה מ ½ שנה. אני מאחסן בו קבצי סרטים - הדיסק נטחן כל יום ועובד מצויין... סבבה
פורסם 2015 בדצמבר 269 שנים יש לי ת8TB לאחסון וידאו, הכונן עובד מצויין כבר חצי שנה ללא בעיה כלשהי מהירות מצויינת של 150MB בהעברה אליו או ממנו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.