פורסם 2004 באפריל 621 שנים אהלן,אני משתמש בתוכנה לניטור חום שבאה עם הלוח אםAbit Guru.אז רציתי לדעת מזה :בשעון הסלד"ים - השמות NB ו OTES !?ובשעון הטמפרטורות : PWM ו SYS (למה הכוונה בSYS יענו החום של מה...) ??תודה רבהתום.
פורסם 2004 באפריל 721 שנים sys כנירא הכוונה לSystem טמפרטורת סביבת הלוחלא נראה לי שזה טמפרטורת סביבת הלוח, אני כמעט בטוח שזה הטמפרטורה של הNB.
פורסם 2004 באפריל 721 שנים בתוך העיגולים אם אני הבנתי נכון יש לך את המקומות של חיבורי ה-3 פין.. הם פשוט "ממליצים" לך לאן לחבר כל דבר.. לאן את המעבד לאן את המאוורר של הציפסט ויש לך שם עוד 3 מקומות נדמה לי אחד מהם כביכול למאוורר של הספק ועוד שניים לא יודע מה הפירוש של AUX אבל אני מניח שאלו מקומות למאווררי מארז.. מה כבר נשאר..
פורסם 2004 באפריל 721 שנים מחבר אחי, הרכבתי ת'מחשב כבר ... הוא עובד...אני רק רוצה לדעת מזה השמות... OTES ... ו AUX ?תודה תום.
פורסם 2004 באפריל 721 שנים גם לי יש טמפרטורה AUX אין לי מושג מה זהבקשר לOTES קרא ב:http://www.abit-usa.com/technology/otes.phpבעקרון זה מערכת קירור חזקה ביותר שגם משפיעה הרבה אם עושים אוברקלוק
פורסם 2004 באפריל 721 שנים PWM זה קיצור של Pulse Width Modulationבקיצור זה הטמפרטורה של הקבלים והטרנזיסטורים ליד המעבד או כמו שהם ידועים "מוספטים" MOSFETsאצלי בגורו ה Sys Temp זה הטמפרטורה של של הגשר הצפוני. לפחות ככה ה FanEQ מיתיחס לקריאה הזו.
פורסם 2004 באפריל 721 שנים PWM זה קיצור של Pulse Width Modulationבקיצור זה הטמפרטורה של הקבלים והטרנזיסטורים ליד המעבד או כמו שהם ידועים "מוספטים" MOSFETsאצלי בגורו ה Sys Temp זה הטמפרטורה של של הגשר הצפוני. לפחות ככה ה FanEQ מיתיחס לקריאה הזו.אפשר לקבל על זה התרשמות על הטמפרטורה של המעבד? מכיוון שזה ליד המעבד...למשל , אם המעבד על טמפ' מסויימת אז הPWM צריך להיות די קרוב לטמפ' של המעבד לא כך?תודה רבה על ההסבר!
פורסם 2004 באפריל 821 שנים אני לא מאמין שזהו מדד אמין לבדיקת הטמפרטורה של המעבד אבל הוא כן קריטי לאוברקלוק מוצלח ובכלל ליציבות המחשב.קח לדוגמא את הלוחות של אביט או ציינהטק שמגיעים עם קירור למוספטים.
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר אוקיי ברוך השם הבנתי כמה דברים !OTES זה הדבר הזה על הלוח אם של אביט, הדבר הזה הכוונה שזה פשוט מנהרה שמוציאה את החום שנפלט מהמעבד (בסוף ה"מנהרה" יש מאוורר שמוציא אוויר החוצה..)NB ו SYS זה כנראה החם של הגשר הצפוני...ו AUX אין לי מושג מזה, תודה,תום.
פורסם 2004 באפריל 821 שנים אז רגע, אם הPWM זה ליד המעבד אז הטמם' לא צריכות להיות בערך אותו דבר או עם הפרש קטן?אני שואל כי אני חושב (ממש לא בטוח) שהחיישן של המעבד שלי מזייף לכן אני שואל , האם יש הפרש מסוים בין הטמפ' שיכול לתת לי מושג על כמה המעבד?תודה לעוזרים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.