עבור לתוכן

איך המחשב הנייד הבא לעריכת וידאו (אפטר וכו)

Featured Replies

פורסם

ASUS ROG G751JY-WH71(WX) Gaming Laptop 4th Generation Intel Core i7 4720HQ (2.60 GHz) 16 GB Memory 1 TB HDD 128 GB SSD NVIDIA GeForce GTX 980M 4 GB GDDR5 17.3" Windows 10 Home 64-Bit

ב6,000 ש"ח

תודה רבה :)

נערך על-ידי kojoww

פורסם

טוב מאוד. ניתן להשיג כבר ניידים עם מעבדי סקייליק, אך אני מסופק אם תמצא מחשב עם GeForce 980M, מגיע מראש עם SSD + HDD ו 16GB RAM במחיר הזה. 

נערך על-ידי nachum37

פורסם
  • מחבר

תודה רבה נחום.

עד כמה תוספת של 2000 שח בשביל שדרוג ל256 ו32 תוסיף לי לצרכים שציינתי? ייתכן שבהמשך אצטרך גם לעריכות מסוג אחר מאשר ציינתי.

פורסם

2000 ש"ח עבור התוספות הנ"ל זה מוגזם לחלוטין, אם כי יש תועלת בכך שיש מקום לכל קבצי הפרוייקט על ה SSD ברווח. 

אתה יכול לבדוק על נייח כמה נפח פנוי יש לך כרגע בכונן C? כמו כן, כמה זיכרון בשימוש בשעת עבודה כבדה עם התוכנות הנ"ל?

נערך על-ידי nachum37

פורסם
  • מחבר

תודה רבה שוב.

האמת שאני לא יודע איך לבדוק את מה שאתה אומר.  האם אתה חושב שהמחשב הזה :

Asus

ASUS G751JY-QH72-CB Republic of Gamers (ROG) (17.3-inch, i7-4710HQ, 24GB-DDR3, 1TB HDD+256GB SSD, GTX980M-4G, BD, Windows 8.1, Bilingual, Black)

שבו המעבד טיפה פחות טוב אבל יש בו 24 ו256

שווה אלף שקל יותר ביחס לתועלת?

פורסם

המעבד כמעט אותו הדבר. זה תלוי האם זה שווה לך. אני לא חושב שלצרכי עריכת וידאו ההפרש בזיכרון כל כך משמעותי. 

שים לב שהמחשב הזה גדול יותר. 

פורסם
  • מחבר

תודה רבה נחום. והאם שווה לי לרדת בדרגת הכרטיס מסך מ980 ל970 לעלות הזכרון ל256 ,

וכך גם שהמחיר ירד ב500 שקל גם?. אני לא נוטה לגיימיג, בעיקר לערוך בכל מיני תוכנות, ייתכן גם דברים מתקדמים בהמשך, כמו תלת מימד וכאלה, כי אני אכיר תוכנות עיצוב חדשות נניח..

פורסם

ההפרש בין 980M ל 970 הוא בין 10 ל 20 אחוז בערך. השימוש העיקרי בזמן אמת בכרטיס בעריכה הוא לרינדור אפקטים, וכאן כבר תלוי מהו אופי העבודה שלך. יכול להיות שלאפטר זה יהיה יותר משמעותי. 

נערך על-ידי nachum37

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים