פורסם 2004 באפריל 621 שנים חחח הזכיר לי משהו לפני שנתיים שתיי מחבלים התפוצצו במכונית שלהם שעה לפני הפיגוע המתוכנן בגלל שהם שכחו להעביר לשעון קיץ..
פורסם 2004 באפריל 621 שנים חחח הזכיר לי משהו לפני שנתיים שתיי מחבלים התפוצצו במכונית שלהם שעה לפני הפיגוע המתוכנן בגלל שהם שכחו להעביר לשעון קיץ.. חחחח איזה קטע לא ידעתי אל זה
פורסם 2004 באפריל 621 שנים קשה,קשה דרך אגב תארו לכם איזה פאשלות זה..בטח הם עלו לשמיים יאסין מכה אותם אמור להם יא טיפשים ואחד לא יכולתם להתפוץ בזמןP:טוב היה לנו מזל לפחות שערבים טיפשים כול כך שהם שוכחים להעביר לשעון קיץ..וגם בגלל שיש להם ילדים ניאדרוטולים,כמו הילד שרצה להתאבד בתמורה ל100 שקל והשתין במכנסיים מתי שהחילים כוונו עליו את הM-16
פורסם 2004 באפריל 621 שנים קשה,קשה דרך אגב תארו לכם איזה פאשלות זה..בטח הם עלו לשמיים יאסין מכה אותם אמור להם יא טיפשים ואחד לא יכולתם להתפוץ בזמןP:טוב היה לנו מזל לפחות שערבים טיפשים כול כך שהם שוכחים להעביר לשעון קיץ..וגם בגלל שיש להם ילדים ניאדרוטולים,כמו הילד שרצה להתאבד בתמורה ל100 שקל והשתין במכנסיים מתי שהחילים כוונו עליו את הM-16לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד בזה ???מה היום... אכשיו???לא היינו בבית כל היום (אתם יודעם פסח) ולא ראיתי חדשות. איזה מזל שיש פה אנשים טובים שפותחים על דברים כאלו תראד ;D
פורסם 2004 באפריל 621 שנים עזוב אין לי מושג מה כתבתי זה היה ברגע של עצבים עלזה שאני צריך לקום מחר ב6 בבוקר!:<
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.