עבור לתוכן

מפרט למחשב משחקים

Featured Replies

פורסם

הייי,

ניסיתי להרכיב לאח שלי מפרט למחשב משחקים, עד 5500(יצא קצת יותר)

רציתי לשמוע מה דעתכם על המפרט? כדאי לשנות משהו?

תודה,

עדי566a8cb8f1396_computer(2).thumb.JPG.5ba4

פורסם

הלוח אם סתם יקר אתה יכול להחליף אותו ללוח זול יותר, אין סיבה לבזבז 400 שקל על לוח.

ssd תחליף ל samsung evo 850 גם זול יותר וגם טוב יותר, בכסך שתחסוך הייתי ממלית לך להוסיף עוד 8 ג'גה זכרון (לסגור ל 16).

פורסם
  • מחבר

תודה :)

פורסם
לפני ב-12/11/2015 at 11:44 k534d אמר:

הייתי ממלית לך להוסיף עוד 8 ג'גה זכרון (לסגור ל 16).

ממש לא, מיותר לחלוטין. עדיף לקחת 2x4 ולשכוח מ-RAM לזמן מה. אף משחק לא מצריך יותר מכך.  

לגבי לוח אם מסכים. אין צורך ב-Z170 אם לא עושים OC. אישית אני די לא אוהב את הקירור של AC, אבל שוב, ללא OC זה לא כך כך משנה. כל דבר עדיף על הסטוק.

נערך על-ידי Monsi

פורסם
  • מחבר

איזה לוח אם הייתם ממליצים במקום?

פורסם
לפני 30 דקות Monsi אמר:

ממש לא, מיותר לחלוטין. עדיף לקחת 2x4 ולשכוח מ-RAM לזמן מה. אף משחק לא מצריך יותר מכך.  

לגבי לוח אם מסכים. אין צורך ב-Z170 אם לא עושים OC. אישית אני די לא אוהב את הקירור של AC, אבל שוב, ללא OC זה לא כך כך משנה. כל דבר עדיף על הסטוק.

8 כבר לא כל כך מספיק כיום, וברגע שיש יותר משחק כבד ותוכנה כבדה הוא יתחיל להרגיש באיטיות.

פורסם
לפני 1 דקה k534d אמר:

8 כבר לא כל כך מספיק כיום, וברגע שיש יותר משחק כבד ותוכנה כבדה הוא יתחיל להרגיש באיטיות.

סליחה, אבל שטויות במיץ. איזה משחק ואיזו תוכנה כבדה זוללים לך את כל ה-8 ג'יגה? אשמח לדוגמאות ספציפיות. ;)

פורסם

אני לא אמרתי שהמשחקים מנצלים 8 (אף על פי שיש כאלה שכן כמו gta/batman  ועוד משחק שתיים שכרגע אני לא זוכר, אבל יש לציין שהשניים הראשונים הם דוגמא להמרה גרועה), אבל מספיק הוא יריץ משחק כבד + תוכנה כבדה והוא יתחיל להרגיש איטיות, אני חושב שאם התקציב מספיק כדאי לשדרג מ 8 ל 16, גם ככה בעוד שנתיים אנשים יצטרכו יותר מ 8, אז עדיף שהוא יהנה מהיתרונות כבר עכשיו.

פורסם
לפני 1 שעה Monsi אמר:

סליחה, אבל שטויות במיץ. איזה משחק ואיזו תוכנה כבדה זוללים לך את כל ה-8 ג'יגה? אשמח לדוגמאות ספציפיות. ;)

הרשה לי להכיר לך את Star Wars Battlefront :

http://starwars.ea.com/starwars/battlefront/news/star-wars-battlefront-community-update-5

מינימום 8, מומלץ 16

פורסם
לפני 2 שעות k534d אמר:

אני לא אמרתי שהמשחקים מנצלים 8 (אף על פי שיש כאלה שכן כמו gta/batman  ועוד משחק שתיים שכרגע אני לא זוכר, אבל יש לציין שהשניים הראשונים הם דוגמא להמרה גרועה), אבל מספיק הוא יריץ משחק כבד + תוכנה כבדה והוא יתחיל להרגיש איטיות, אני חושב שאם התקציב מספיק כדאי לשדרג מ 8 ל 16, גם ככה בעוד שנתיים אנשים יצטרכו יותר מ 8, אז עדיף שהוא יהנה מהיתרונות כבר עכשיו.

http://www.techspot.com/article/1043-8gb-vs-16gb-ram/page3.html

בעוד שנתיים מחירי DD4 לא יהיו מופרכים כמו שהם היום. בחו"ל הם כבר מתקרבים למחירי DD3, אבל בישראל כמו בישראל - נצטרך לחכות. בקיצור, אין שום צורך ב-16GB אלא אם כן ישנה פרספקטיבה ממשית ל-4K בזמן הקרוב או עוסקים בעריכת וידאו. 

לפני 1 שעה zuckbuffer אמר:

הרשה לי להכיר לך את Star Wars Battlefront :

http://starwars.ea.com/starwars/battlefront/news/star-wars-battlefront-community-update-5

מינימום 8, מומלץ 16

הרשה לי לייעץ לך לבדוק ביקורות ו-benchmarks. אני יכול להביא קישורים, אבל לא בא לי לעודד עצלנות, אז אשאיר את זה ככה. :) 

על 1080p המשחק בפועל צורך כ-2.5GB של RAM וכ-4GB של VRAM.

ישנן שתי סיבות לדרישות המופרזות והמופרכות לכל הדעות:

1. ל-EA ממש אין כח להיכנס לפירוט הרזולוציות ולכן הם לגמרי מזניחים את העובדה ש 16GB RAM מומלץ (אם כי כנראה לא נחוץ) עבור 4K. 

2. הם רוצים רשת בטחון, כי הם יודעים שרמת האופטימיזציה של המוצר היא לא מי יודע מה. להעביר את כדור לצד המשתמש הרבה יותר קל מאשר לתקן את זה.  

במקרה שלנו, לא נראה לי ש-4K עומדת על הפרק. כך שאם בעוד שנתיים יצא Star Citizen ואולי!! יתקרב לצריכה ממשית של 8GB, תמיד יהיה אפשר להוסיף. בינתיים, יש דרכים יותר יעילות לנצל את התקציב. למשל, קירור ומארז טובים שישמשו אתכם גם בשדרוגים הבאים.

פורסם

GREEN? השתגעת? רק BLUE! או סיגייט 7200

evo 850 הוא SSD איכותי יותר

ולדעתי אפשר לחסוך בלוח אם הרבה ובטח שלהשוות מחיר בחנויות אחרות ולהוזיל את העלות הסופית מKSP, מה גם שתקבל יחס נורמלי יותר

אגב חייב לציין שב4 אלף ניתן להרכיב מחשב עם i5 4590 ו970 או 390 וב4400 עם SSD 250G מחנות שנקראת סטארט

ללכת על סקיילייק מיותר מאוד כשמדובר בגיימינג בטח כשיש פער של 1000 שקל ויותר

נערך על-ידי iSolt

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים