עבור לתוכן

מחפש מחשב נייד חדש לגיימינג תקציב 1500 דולר

Featured Replies

פורסם

שלום,

כמו שכתוב בכותרת, מחפש מחשב עד 1500 דולר, מוכן לחרוג במקצת.

דרישות מינימום-

זיכרון פנימי 16 ג׳יגה במהירות 2133.

כונן ssd בנפח 128 פלוס כונן טרה במהירות 7200.

מעדיף מעבדי אינטל וכרטיס מסך של nvidia.

הסתכלתי כבר על הy700 של לנובו ועל omen של hp והיו בהם דברים שאהבתי אבל לא לגמרי.

לא יודע אם זה רלוונטי להחלטה אבל במידה ואפל לא היה מגביל אותי מבחינת גיימינג ותוכנה כנראה שהייתי קונה מקבוק פרו. האמינות והחיבור בין תוכנה לחומרה זה משהו שלדעתי אפל מובילה בו בפער. לא מעוניין להתקין ווינדווס על מקבוק, נראה לי מיותר לקנות מקבוק אם אתה יודע שזה מה שתעשה בסופו של דבר.

אשמח לכל עזרה, דעה, טיפ, או סתם תגובה עניינית.

המחשב יירכש בארהב, אין צורך להמיר לשקלים.

תודה, דור.

פורסם

א. זיכרון הראם שאתה מחפש הוא מסוג DDR4 למען האינטלגנציה. שהם מוצר חדש יחסית בשוק ולא נראה לי סביר למצוא מחשב שיש בו DDR4 במחיר שציינת.

ב. מומלץ לך אם כבר לחפש דיסקשיח שמבוסס על PCIe מה שנותן מהירויות של פי 4 מSSD עם חיבור SATA.

פורסם

תסתכל על Acer Nitro V15 או 17, נותנים תמורה גבוהה למחיר. 

אם התאמה מלאה היא שיקול יותר משמעותי עבורך, תסתכל על מחשבי Sager, חסרונם היחיד הוא קניה ושירות בחו"ל בלבד. 

אם אתה לא יודע ספציפית שזה משנה עבורך, אין כמעט שום משמעות למהירות הזיכרון. 

בנוסף, הדגם של מקבוק פרו שעולה 1500 לא שווה הרבה לגיימינג, ובכלל מקבוק לא טוב לגיימינג.

נערך על-ידי nachum37

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא בדיוק הייתי סגור על מה אני רוצה כשפתחתי את הנושא הזה...

בסופו של דבר אחרי קריאה של הרבה ביקורות, שיחות עם אנשים מתחום המחשבים והתייעצות עם חברים החלטתי ללכת על המקבוק פרו 15 (שבעצם גרם לי להכפיל את התקציב).

אחרי שחשבתי על זה באמת והבנתי שהצורך לגיימינג לא באמת קיים החלטתי שהמקבוק כן נכנס לתמונה.

מאחר ואני מתעסק בתחום ה-UX Design ועובד עם תוכנות עיצוב המהלך נראה לי נכון, בעצם כמו שאמרתי כשפתחתי את הנושא, ללא הצורך בגיימינג אפל לדעתי מובילה קיום ביכולת שלה לייצר מחשבים אמינים לאורך זמן ועם מעט מאוד בעיות. דבר נוסף שאני רואה בו ערך מוסף הוא כל מתן התמיכה הטכנית ושירותי התיקון של אפל.

תודה על העזרה!

המפרט:

•   2.5GHz Quad-core Intel Core i7, Turbo Boost up to 3.7GHz
•   16GB 1600MHz DDR3L SDRAM
•   1TB PCIe-based Flash Storage
•   Intel Iris Pro Graphics + AMD Radeon R9 M370X with 2GB GDDR5 memory

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים