עבור לתוכן

שמתי לב בזמן האחרון המון מוצרים באמאזון כבר לא נשלחים לארץ קרה משהו?

Featured Replies

פורסם

פעם כמעט לכל המוצרים במיוחד אם זה ישירות דרך אמאזון ולא מוכר צד שלישי הייתה אפשרות לשלוח לארץ

עכשיו אני עובר על דברים והרוב המוחלט מופיע This item does not ship to Israel

היה איזה שינוי במדיניות?

נערך על-ידי bmt82210@kloap.com

פורסם

הדבר המצחיק הוא שגם הדברים שהזמנתי בסוף שבוע כבר לא נשלחים לארץ. הנחתי שאצל אמזון המוצרים פשוט אזלו ומה שנשאר או שלא מיועד ליצוא או שנמצא אצל ספקי צד ג'. כי זה מצב ממש מוזר. אם למישהו יש רעיונות נוספים, יהיה מעניין לשמוע.

פורסם

גם אני קצת שמתי לב לזה, מצד שני מאז ומעולם חלק נכבד מהמוצרים באמזון לא שלחו לישראל.

אם באמת אכן יש שינוי לרעה, אני לפחות מקווה שהדואר שלנו לא אחראי לזה בצורה עקיפה. ואי אפשר לשלול את זה אחרי שהרבה מוצרים לא הגיעו אל אנשים, ואנשים התלוננו לאמאזון כמובן. זה מוציא לנו שם של יעד שלילי למשלוחים.

פורסם

אמזון משתמשים בדואר שליחים, לא בדואר רשום

פורסם

יכול להיות עניין של מלאי ויכול להיות שחלק מהמבצעים מוגבלים לארה"ב/אירופה ואז בזמן המבצע המוצר לא זמין לישראל

פורסם

WELL אין כל כך מה לעשות אלא לבדוק ב AMAZON GERMANY או SPAIN או משהו אחר

תזכור שאתה חיי בישראל ^_^

פורסם

תמיד? אולי אני מתבלבל אבל זכור לי שהגיע גם לדואר

פורסם

מישהו אמר שבישובים מסויימים (כנראה נידחים) זה מגיע לדואר.

הזמנתי המון מאמזון, אף פעם לא הלכתי לקחת - תמיד הגיע עם שליח עד הבית.

פורסם

לא אמזון אלא iparcel.

פורסם

אכן. אבל האלטרנטיבה היא dhl ושות' - לא דואר רשום.

פורסם

אההההההההההההההה לעזאזל עם האמאזון האלה והבלאק פאקינג פריידיי שלהם.

דיסק SSD. אוזניות. ועכשיו גם מכונת גילוח. דייייייייייייייייי אני לא יכול שמישהו יזרוק לי את המחשב מהחלון.

(שלא תחשבו שאני לא באמת זקוק לדברים האלה, כבר מזמן תכננתי לקנות את שלושת הדברים, אבל זה עדיין קצת עומס על חודש אחד).

אגב אם כבר אז אני אשתתף בנושא הדיון. הדיסק ומכונת הגילוח דוקא כן הזמנתי עם משלוח לארץ. וכשאני עושה פילטר ל-ship to Israel תמיד יש כמה אופציות. אז אני לא מבין על מה התלונות כאן. עדיף מכל מני העסקים הישראלים האלה שאתה אף פעם לא יודע כמה יקחו ממך בסוף.

נערך על-ידי Zeev86

פורסם

אמאזון שולחים עם iparcel כמו שנאמר.

המשלוח איתם מהיר, הזמנתי מאמאזון ארה"ב Chrombook והגיע תוך שמונה ימים (ליישוב "נידח")

פורסם
אמאזון שולחים עם iparcel כמו שנאמר.

המשלוח איתם מהיר, הזמנתי מאמאזון ארה"ב Chrombook והגיע תוך שמונה ימים (ליישוב "נידח")

כן מחזק, גם אלי הגיע תוך שבוע.

פורסם

אני היחיד שמחכה תמיד 14 יום לכל הזמנה מאמזון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים