עבור לתוכן

שאלה של מתחיל ב-oc

Featured Replies

פורסם

תראה, אם אתה מדבר על מתחים לזכרונות, אין לך ממה לדאוג. יש זכרונות על ציפים של Winbond (BH-5/6, CH-5/6 שעובדים על כמעט 3.0 או יותר...

-

פורסם
  • מחבר

מה אתה מתכוון שאני יעלה את המתח לזכרונות?

פורסם

איזה באס אתה עכשיו ? אם עוד לא הגעת לבאס 200 אין סיבה שתעלה מתח לזיכרונות הם גם ככה עובדים בבאס 200 על

הדיפאולט שלהם.. חבל סתם לתת להם עודף מתח :-\

פורסם
  • מחבר

אבל אני עדין לא מצליח לעבור 185 mhz הוא לא מעלה את המחשב לא משנה כמה מתח אני נותן לו הגעתי כבר ל-1.8v מישהו כבר עשה oc למעבד הזה?

כמה הוא אוכל?

פורסם

שאלה לי: יש לי מעבד AMD 2500+ ולח של ג'יגה בייט. עם איזה תוכנה אתה עשית OC. כי אני מחפש תוכנה טובה.

פורסם
  • מחבר

אני עושה את זה דרך הביוס, ולפי מה שאני יודע זה המקום היחיד שבו ניתן לשנות את הבאס

פורסם

אוקי. תודה על התשובה. האמת שאני גם מתחיל (עוד יש לי ריח של בקו"ם בנושא הזה) אבל עדיין הייתי אותה לדעת עוד. קראתי המון לגבי איך עושים, מכפלות וכ"ו. אבל הדבר היחיד שאני לא יודע (ואני מניח שזה הכי בין הכי קלים) זה תכל'ס לאן להיכנס, ומה לעשות? ז"א לאן אני צריך ללכת כדי לשנות דברים בביוס (את מהירות הבאס). בריסטרט? (כאשר המחשב עולה ללחוץ F2 כי זה הדרך היחידה לשנות דברים בביוס שאני מכיר. או שאני טועה?)

אשמח לתשובה שסוף כל סוף תפתור לי את החלק הזה שאני עדיין לא יודע, אם הסבר ממישהו שיחסית (ולפי מה שקראתי מהתגובות שלך והשאלות שלך, לעומתך אני ממש מתחיל!!!) חדש בנושא.

פורסם
  • מחבר

חחח לא תאמין כמה אני מתחיל,

תלחץ על f2 כשהמחשב עולה או del תלוי איך זה אצלך, נכנס לך למסך כחול...

יש לך שם כל מיני קטגוריות, תכנס ך-advanced chip.. משהו כזה שם תראה את מהירות הבאס אם תצטרך תשנה את הגישה של המשתמש

(זה מן sestem config לא יודע אתה תראה תבין יהי ליד זה optimal כנראה תשנה ל-turbo) ואז תתחיל לשחק עם הביוס תעלה את הבס בקטנות מה שכבתי בסוגריים יאפשר לך לשחק איות במידות וקפיצות קטנות, שלא כמו ברגיל בקפיצות של 33 שכנראה בכל מראה לא יעבדו לך, תלחץ f10 ואז y ו-enter ככה זה לפחות אצלי וזהו המחשב שלך יעלה, תריץ לופים לבדיקת ביצועים ותעקוב אחרי הטמפ על ידי תוכנות ניטור, אגב איזה לוח אם, מעבד ומפרט יש לך בכלל?

זה דיי חשוב

ועכשיו מישהו יכל לענות על השאלה שלי???

תסתכלו למעלה\תודה :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים