פורסם 2004 באפריל 621 שנים שמעתי את השיר לא מזמן ולא חשבתי שהקליפ יהיה כזה מצחיק!למי שלא ראה, אפשר ליראות את הקליפ בwow.walla(במהירות ואיכות סבירה בלי תקיעות- משהו נדיר בוואלה), מומלץ!10/10אני כבר מת שיצא האלבום החדש שלהם שיצא ב27 באפריל, אני ישר רץ לחנות לקנות אותו...
פורסם 2004 באפריל 621 שנים ראיתי את הקליפ הזה מזמן , חבל על הזמן איך נשפכתי מצחוק...קליפ שווה ביותר!בייחוד עם ביזאר השמן הזה!!
פורסם 2004 באפריל 621 שנים קליפ פ33ה...... קורע מצחוק My Band,My Band,My Band,My Band,My Band,My BandMy BandMy Band............................... :smiliedisco1: :smiliedisco1: :smiliedisco1:
פורסם 2004 באפריל 621 שנים קליפ בהחלט טוב וגם השיר יפה, אני צופה שנשמע אותו עוד הרבה באותו אופן שpurple hills היה נטחן
פורסם 2004 באפריל 621 שנים מחבר קליפ בהחלט טוב וגם השיר יפה, אני צופה שנשמע אותו עוד הרבה באותו אופן שpurple hills היה נטחן השיר טוב, אבל עם הקלים הוא פשוט קורע מצחוק.בכל מקרה, משום מה, MTV לא חלקו לו כבוד והיום TRL(סתם הדלקתי כי היה מעניין איזה דירוכ הוא יקבל) הוא הגיע רק למקום 5, ולא רק זה, אלה שהם ניגנו רק דקה מהקליפ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.