עבור לתוכן

השמות ותאריכי ההקשה של הכרטיסים החדשים נחשפו!

Featured Replies

פורסם

הנה קישור לאתר:

http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=2018

הR420 יקרא RADEON X800 והNV40 יקרא GEFORCE 6500.

ATI תשיק ב26 לאפריל, וNVIDIA ב13 לאותו חודש.

פרטים מפורטים בקישור (מעניין שמתוכננת גרסא של אף 512MB זיכרון!).

פורסם

ישן, זה התפרסם לפני איזה חודש בערך.. ::)

פורסם
  • מחבר

לא...

זה התפרסם היום.

יכול להיות שכמה נתונים הם לא חדשים, כמו השם של הNV40, אבל זה פעם ראשונה שאני רואה איך קוראים לR420...

פורסם
  • מחבר

למנהלי האתר:

אתם יודעים,

זה לא ממש יפה לפרסם ידיעה שאני הבאתי את מקורה ולא לתת קרדיט...

פורסם

מה שאננד עשו זה לקחת את כל הידיעות (שפעם היו שמועות שATi וnVIDIA אישרו אותן) וקיבצו אותן לידיעה אחת..

הידיעות האלא בנות חודש.

פורסם
  • מחבר

תראה...

אני עוד לא שמעתי, עד הכתבה הזו, מה יהיה השם של הR420.

אפילו כותבי החדשות של האתר מצאו להכניס את הכתבה לחדשות האתר הזה, אך אני חושב שהיה צריך לתת קרדיט למי שהביא את הכתבה לראשונה (שיעול*אני*שיעול)...

פורסם

טוב לא רציתי לפתוח 'תראד בקשר לחדשה אבל אם כבר פתחו אז תסבירו לי בבקשה למה לעזאזל כרטיס מסך צריך 512 מגה?!?

הם כאילו באים לצחוק עלי ושמים יותר זכרון בכרטיס מסך מאשר ה-RAM שלי? :-[ :-\ :'(

פורסם

קודם כל בכתבה אל הכרטיס הבא של ATI למה רשמתם RV420 זה אמור להיות R420 שם קוד RV הוא רק לכרטיסי מסך לשוק הבינוני והנמוך!!

דבר שני זה באמת מוזר מי צרך כרטיס מסך אם 512מגה? אבל למה לא זה נראה בכל זאת לא רע שיש לך כרטסי מסך אם 512מגה. זה יתן לך אפשרות לשחק הכל אל מקסימום גם במשחקים הכי הכי כבדים וגם אל רזולוציות מטורפות! ;)

פורסם

טוב לא רציתי לפתוח 'תראד בקשר לחדשה אבל אם כבר פתחו אז תסבירו לי בבקשה למה לעזאזל כרטיס מסך צריך 512 מגה?!?

הם כאילו באים לצחוק עלי ושמים יותר זכרון בכרטיס מסך מאשר ה-RAM שלי? :-[ :-\ :'(

ROFL ;D

יש שיפור מסוים עם כרטיסים בעלי 256 מגה אז עם 512 זה כניראה יוסיף עוד כצת (תלוי איזה זכרונות) פשוט עוד שיטה לנפח את המחיר

של הכרטיסים כדי שלאנשים טחונים יהיה על מה להוציא את הכסף

פורסם

עכשיו המחיר של ה256 יהיה כמו של ה128 והמחיר של ה512 יהיה כמו של ה256.

פורסם

ROFL ;D

יש שיפור מסוים עם כרטיסים בעלי 256 מגה אז עם 512 זה כניראה יוסיף עוד כצת (תלוי איזה זכרונות) פשוט עוד שיטה לנפח את המחיר

של הכרטיסים כדי שלאנשים טחונים יהיה על מה להוציא את הכסף

מסכים איתך בהחלט! 512 זיכרון לכרטיס מסך זה צחוק לא יהיה צריך את זה גם עוד שנתיים נראה לי. 128 בקושי משתמשים........ :o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים