עבור לתוכן

זכרונות מתאימים ללוח gigabyte ga-p55-us3l

Featured Replies

פורסם

אהלן אני מחפש 16 גיגה ddr 3 שיתאימו ללוח אם שמופיע בכותרת. האם יש דגשים מסוימים שעלי לחפש עבור הלוח הזה?

בנוסף אני מעוניין לדעת האם ישנו הבדל בתצורה של 8x2 או 4x4? זה משנה? משפיע על משהו..?

תודה

פורסם

קראת את ה technical specs של הלוח כבר?

שאלה יותר ממוקודת (אולי אפילו חיפוש בפורום) היתה עוזרת לך יותר.

פורסם
  • מחבר

החלק השני בפוסט שלי היה ממוקד למדי...

האם ישנו הבדל בתצורת 8x2 או 4x4.

עדיפות לכאן או לכאן ?

לגבי הזכרונות, כמובן שקראתי באתר היצרן. היות ואני לא ממש בקיא רציתי לוודא האם יש זכרונות מיצרן מסויים שממליצים עליהם. כאלו שהוכיחו עמידות לאורך זמן.

אגב זה נלקח מאתר היצרן.

3c715672d24a420dce9ca4a72ab09118.jpg

נערך על-ידי niv_lavi

פורסם

1. לפי התמונה שפירסמת, הלוח שלך תומך בעד 16GB של זיכרון ב-4 מודולים, כלומר הוא תומך במודולי זיכרון בנפח של 4GB. לא בטוח שהלוח שלך מסוגל בכלל לתמוך במודולי זיכרון בנפח של 8GB. אני דיי בטוח שהיה לפחות דיון אחד בפורום הזה בנוגע להוספת זיכרון ללוח מאד דומה או אפילו זהה ללוח שלך, אז כמו ש multicore כתב - תנסה לבצע חיפוש בפורום. באופן כללי, רצוי שתבדוק מקרים דומים באינטרנט ותראה האם הלוח בכלל תומך במודולי זיכרון בנפח של 8GB.

2. אם אתה מוסיף זיכרון למחשב (לא מחליף את המודולים הקיימים אלא מוסיף במקביל אליהם), יש לוודא שהזיכרון החדש יהיה מסוגל לעבוד באותו המתח כמו של הזיכרון הקיים.

3. מבחינת תצורה של 2X8GB לעומת 4X4GB - ככל שיש יותר מודולי זיכרון יש יותר עומס על בקר הזיכרון (שנמצא במעבד) וכמו כן הדבר מגביל יותר אפשרות לשידרוג הזיכרון בעתיד (אם תרצה נפח זיכרון גדול יותר אתה תצטרך להחליף מודולי זיכרון במקום רק להוסיף מודולי זיכרון במקביל אליהם, כמובן שזה רלוונטי רק אם לוח האם תומך בנפח זיכרון כזה). לכן הייתי אומר שתצורה של 2X8GB עדיפה, אבל בהתאם למה שכתבתי בנקודה 1 - לא בטוח שתצורה כזו אפשרית בלוח האם שלך.

4. בכל מקרה של הוספת זיכרון למחשב יש סיכוי, אם כי קטן, שתהיה בעיית תאימות עם הזיכרון החדש. אין יותר מדיי מה לעשות בקשר לכך מלבד לוודא שהביוס מעודכן לגירסתו האחרונה, לבדוק מקרים זהים באינטרנט ואם אפשר - לבדוק את הזיכרון במחשב לפני הקנייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים