עבור לתוכן

אין תצוגת תכנת העריכה במסך/מוניטור שמחובר למחשב

Featured Replies

פורסם

לפני כשנה רכשתי מחשב חדש בדיוק על פי הנחיות אנשי צוות שלכם, לצורך עריכת וידיאו תוך שימוש בתכנת "אדיוס פרו - גירסה 7". אני משתמש בעבודה עם 2 מסכים (19 ו- 22 אינץ) ועוד מסך מוניטור על הקיר שמולי (מסך טלויזיה 32 אינץ). המחובר בכבל HDMI למחשב. לוח האם שבמחשב הוא תוצרת ASUS מדגם B85M-G בו שתי יציאות למסכים ועוד שקע HDMI אותו חיברתי למוניטור שעל הקיר. הצרה שכל נסיונותי לקבל עליו את תצוגת מסך העריכה לא הועילו.

בעבר, במחשב הקודם איתו עבדתי בעריכה של "אדיוס פרו - גירסה 5", היה לי כרטיס מיוחד (של אותה החברה שבבעלותה תכנת העריכה "אדיוס פרו" והכרטיס נקרא HDSPARK (שם החברה הוא GRASS VALLEY). בעזרת הכרטיס, שבו יציאת HDMI, התחברתי למוניטור שעל הקיר והכל עבד נהדר.

היום מציעים לי כרטיס דומה של חברה אחרת, יותר זול ובמחיר של כ- 1500 ש"ח כולל הרכבה. במקום אחר מציעים לי להכניס כרטיס מסך ( GTX 750 ) עם 3 יציאות שיעשה את העבודה, בכחצי המחיר הקודם.

במחשב שיש לי היום אין כרטיס מסך, לפי המלצות שקיבלתי מאנשיכם. התכנה ("אדיוס פרו - גירסה 7) עובדת כהלכה, אבל רק עם שני המסכים הקטנים שעל השולחן, ללא מסך המוניטור הגדול (שהוא הכרחי לכל העוסק בעריכת וידיאו).

אודה לכם אם אוכל לקבל תשובות והצעות מקצועיות, איך עלי לפעול כדי להפיק את התוצאות המיטביות מהמערכת שברשותי,

בתודה מראש מוטי הרשקוביץ

נ.ב. - מערכת ההפעלה שברשותי היתה עד לפני כשבוע "ווינדוס 8", אותה החלפתי ל"ווינדוס 10" כרגע

נערך על-ידי moticom

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים