עבור לתוכן

מחפש המלצה להחלפת לוח אם + מעבד + זיכרון ממבצעי בלק פריידי בישראל

Featured Replies

פורסם

שלום

מחפש המלצה למבצע ללוח אם+מעבד+זיכרון מחיר עד 900 ש"ח

למחשב רב תכליתי שאר הרכיבים קיימים

יש מבצעים מעניינים ???

המפרט הקיים נמצא בפרופיל שלי

תודה

פורסם

1. במפרט שלך לא מצויין דגם המעבד הנוכחי (אבל אפשר להבין שמדובר במעבד של AMD בעל 3 ליבות עיבוד).

2. ב-900 ש"ח אני בספק אם תצליח לקנוצ מחשב בעל מעבד טוב יותר מ Pentium G (אולי אם תבחר בלוח אם ממש זול ומעט זיכרון יהיה אפשר להכניס מעבד Core i3, אבל זה לא משהו שאני הייתי עושה).

3. אני לא יודע באילו חנויות יש מבצעים כרגע, אז הכי פשוט שתבדוק בעצמך בחנויות כמו KSP, פלונטר, TMS, אייבורי, StartPC, א&א מחשבים (1pc) וכד'.

פורסם
  • מחבר

נכון יש לי מעבד [h=3]AMD Athlon II X3 435[/h]

תוכל להמליץ לי על מפרט של לוח+מעבד+ זיכרון ? משום שהמחשב שלי ממש לא סוחב !

פורסם
  • מחבר

או אולי אפשר רק להחליף את המעבד לחזק יותר ?

ראיתי AMD Phenom X3 8750 AM2+ Tray ב 280 שח

אז להוסיף זיכרון ל8G

פורסם

1. מה בדיוק אתה עושה עם המחשב? "רב-תכליתי" מבחינתי לא אומר הרבה - זה יכול להיות גם עבודה משרדית ואינטרנט וגם משחקים.

אם המחשב מיועד למשחקים, אתה צריך להעלות את התקציב בצורה משמעותית (לסביבות ה-1500 ש"ח לפחות).

2. הלוח GA-MA785GM-US2H של Gigabyte הוא בעל תושבת AM3 שתומך בעד 16GB זיכרון ב-4 מודולים מסוג DDR2. אם אתה מעוניין להחליף את המעבד, אתה צריך לבדוק אילו מעבדים נתמכים ע"י לוח האם שלך (קישור לרשימת המעבדים הנתמכים ע"י גירסה 3.3 של הלוח הנ"ל) ואז תוכל לחפש מעבדים מתאימים.

אגב, לפי העמוד הזה המעבד AMD Athlon II X3 435 עדיף על המעבד AMD Phenom X3 8750, כך שאם תקנה אותו אתה בעצם תבצע שינמוך...

המעבד הכי חזק שמתאים ללוח האם שלך הוא כנראה ה Phenom II X6 1100T, שהוא מעבד בעל 6 ליבות (קישור להשוואה בין המעבד שלך והמעבד הנ"ל).

3. אם אתה מעוניין להוסיף זיכרון אתה צריך קודם כל לבדוק את תצורת הזיכרון הנוכחית שלך (יש לך 6GB של זיכרון, כנראה בשניים, שלושה או ארבעה מודולים) ואז להחליט כמה מודולי זיכרון אתה צריך. בכל מקרה יש לוודא שמודולי הזיכרון החדשים יוכלו לעבוד באותו המתח כמו מודולי הזיכרון הקיימים.

4. אם אתה מעוניין בשילוש חדש, בסביבות ה-1000 ש"ח ניתן לקנות שילוש לתושבת 1151 (מהדור השישי) - לוח אם בסיסי, מעבד Pentium G וזיכרון DDR4 בנפח של 8GB.

אם תרצה לחסוך, אז בכ-700 ש"ח ניתן לקנות שילוש לתושבת 1150 (הדור הרביעי) - לוח אם בסיסי, מעבד Pentium G וזיכרון DDR3 בנפח של 8GB.

בכל מקרה, גם המחשב ה"ישן" יותר (המבוסס על מעבד מהדור הרביעי) כנראה יהיה עדיף על המחשב הנוכחי שלך ברוב השימושים.

פורסם
  • מחבר

תודה

תוכל להמליץ לי על שילוב של לוח + מעבד+ זיכרון מסדרה 5 ?

בנוסף האם הלוח שלי + המעבד + הזיכרון שווים משהו ביד 2 ?

פורסם

1. בנוגע להמלצה על שילוש חדש:

א. למה בדיוק אתה מתכוון ב"שילוב מסדרה 5"? האם אתה מתכוון לשילוש המבוסס על מעבד אינטל? אם כן, האם אתה מתכוון למעבדי הדור הרביעי (ה Haswell), העושים שימוש בתושבת 1150, למעבדי הדור החמישי (ה Broadwell), שגם הם עושים שימוש בתושבת 1150, או למעבדי הדור השישי (ה Skylake) העושים שימוש בתושבת 1151?

ב. לאילו שימושים המחשב מיועד (עבודה משרדית, צפייה בסרטים, משחקים, עריכה גרפית וכד')?

ג. האם יש דרישת מיוחדות מלוח האם (מספר חיבורים מכל סוג, תמיכה במערכי כרטיסי מסך, תמיכה בהמהרה, גודל מסויים וכד')?

ד. מהו התקציב למעבד, לוח האם והזיכרון?

ה. מהיכן אתה מעוניין לקנות את המחשב (לכל חנות יש את מבחר חומרה שונה ומחירים שונים)?

ו. בהנחה שאתה מעונין בשילוש בסיסי בכ-1000 ש"ח, אז עבור מחשב המבוסס על הדור השישי והעדכני של מעבדי אינטל:

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1151

BX80662G4400 - Intel - Intel Pentium G4400 Skylake Dual core CPU - 3.3 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 3MB cache - Intel® HD Graphics 510 - 47W TDP - Fan - Box...

שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 329/322

לוחות אם - Intel LGA1151

B150M-HDV - ASRock - 2x DDR4 up to 32GB at 2133Mhz - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 3.0 x1 - 6x SATA3 6.0 Gb/s - 4x USB 3.0 - 2x USB 2.0 - VGA - DVI - HDMI - mATX (23.1x18.8 cm)...

שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 435/426

זכרונות - DDR4 - לנייח

KVR21N15D8-8 - Kingston - 8GB DDR4 2133Mhz CL15 - 1.2V - 288Pin - KVR21N15D8/8...

אחריות לכל החיים

כמות: - 1 - 249/244

1013.00 / 993

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=40636

הערה: מדובר כאן בשילוש בסיסי ביותר, כאשר בחרתי את הרכיבים הכי זולים שמצאתי. אני באופן אישי הייתי משקיע יותר בלוח האם.

אם אתה מעוניין בשילוש בסיסי המבוסס על הדור הרביעי:

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

BX80646G3250 - Intel - Intel Pentium G3250 Dual core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 3MB cache - 22nm - 53W TDP - Integrated HD Graphics - Haswell Series - Box...

שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 274/269

לוחות אם - Intel LGA1150

H81M-HDS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI, HDMI video outputs - PCI Express x16 slot - 6-channel audio - Gigabit LAN - 2 SATA...

שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 255/250

זכרונות - DDR3 - לנייח

KVR16N11-8 - Kingston - 8GB DDR3 1600MHz - CL-11 - KVR16N11/8 - 1.5V...

Lifetime Warranty

כמות: - 1 - 205/201

734.00 / 719

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=40637

הערה: גם במקרה זה הייתי מעדיף לוח אם טוב יותר, אבל זה תלוי בתקציב שלך.

2. בנוגע לערך של המחשב הנוכחי שלך - בעיקרון עדיף שתבדוק את הנושא בפורום כמה המחשב שלי שווה?, אבל בהנחה שלוח האם והמעבד כבר לא באחריות (ואולי גם הזיכרון) ושהכל תקין, היית מעריך שהלוח שווה אולי 100-150 ש"ח, המעבד - אולי 100-150 ש"ח והזיכרון, תלוי בדגמי מודולי הזיכרון (נפח ומתח עבודה) - אולי 150 ש"ח לכל ה 6GB. מעשית, אני לא חושב שמישהו היום יקנה מחשב משומש כמו שלך בכ-500 ש"ח, כך שלדעתי עדיף לשמור אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים