עבור לתוכן

קנייה מKSP במסגרת המבצע-מחפש שותף.

Featured Replies

פורסם

שלום כמו בכותרת מחפש שותף לקנייה עבור מוצר שני ב-60% שיש עכשיו בKSP אני קונה G710+ בסכום של 644 ואשמח למישהו שמעוניין משהו בתקציב של 600-700 במסגרת המבצע.

הקניה בנתניה.

פורסם

אני דיי מעוניין לקנות את ה K70, אבל אני לא יודע אם שווה למהר. עוד שלוש ימים ויש BLACK FRIDAY, מה דעתך ?

בכ"מ כמה נחסוך אם אקח אותה ( 920 ש"ח ) ?

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה. אני כבר קניתי את K95 RED SWITRCH אחרי שהייתי שם והחלטתי שהמקשיםן החומים פחות בשבילי. הפידבק הזה ממש עצבן אותי והעדפתי תנועה חלקה במקלדת.

בלי קשר אתה יכול לחסוך עד 30% שזה יפה מאוד. 920*1.4/2= 644 ככב שזה מחיר מעולה לפי דעתי.

פורסם

כמה יוצא G710+ אחרי הנחה?

פורסם
  • מחבר

אם אתה מוצא מישהו שקונה אתך זה יוצא בערך.

650*1.4/2=455 לכל אחד.

זה בהנחה שארתה מוצא מישהו שיקנה אתך בטווח מאוד קרוב לממחיר המקלדת.

פורסם
תודה על התגובה. אני כבר קניתי את K95 RED SWITRCH אחרי שהייתי שם והחלטתי שהמקשיםן החומים פחות בשבילי. הפידבק הזה ממש עצבן אותי והעדפתי תנועה חלקה במקלדת.

בלי קשר אתה יכול לחסוך עד 30% שזה יפה מאוד. 920*1.4/2= 644 ככב שזה מחיר מעולה לפי דעתי.

באמת יש לך את ה K95 קנית מ KSP ? אם כן למה אתה צריך את ה LOGITECH?

מה דעתך על ה SWITCH החום? הוא יותר "רך" לא?

פורסם
  • מחבר

המקש האדום יותר רך מהחום. אןתי פשוט עצבן הקליק באמצע הדרך. הרגיש לי כאילו משהו מפריע לי.

קניתי את המקלדת אתמול. קשה להתרגל אחרי 5 שנים עם מקלדת ממברנית פשוטה אבל המקלדת הזאת פשוט מושלמת בינתיים. התלבטתי בין המקש החום לאדום לי אישית מרגיש שהאדום יותר נוח למשחקים. מה שכן להקלדות ארוכות המקשים האדומים לא הכי נוחים. הם ממש רגישים ואפשר לעשות המון טעויות כתיב.

פורסם
שלום כמו בכותרת מחפש שותף לקנייה עבור מוצר שני ב-60% שיש עכשיו בKSP אני קונה G710+ בסכום של 644 ואשמח למישהו שמעוניין משהו בתקציב של 600-700 במסגרת המבצע.

הקניה בנתניה.

אוקי אז ככה הם דחו את המבצע הזה עד נובמבר

במידה ולא יהיה משהו שווה ב BLACK FRIDAY אני אצור איתך קשר ( אם אתה בעניין)!

תשאיר לי את המספר שלך בפרטי

פורסם

גם אני מעוניין לקנות את המקלדת g710+ , ומחפש שותף לרכישה של מוצר בסכום דומה באיזור רמת גן-תל אביב

פורסם

אני מעוניין בK70 שעולה 920 אני מחדרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים