עבור לתוכן

אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה חדש ואני צריך המלצה

Featured Replies

פורסם

יש לי 1000 שקל ואני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה בהתאם למחיר,אפשר קצת לחרוג.

אני רוצה שיהיה אכותי עם רזולוציה גבוה ועם איכות תמונה טובה ואיכות קול טובה.

אם אפשר את השמות שלהם ואת הפרטים עליהם,ואם אולי יש לכם אתר שעושה השוואות לכרטיסי טלויזיה זה יהיה מה טוב!

תודה.

פורסם

WinFast TV2000 XP Expert אמור להיות מעולה. יש כרטיסים יותר יקרים, אבל לא בהכרח יותר טובים (לפחות מבחינת איכות תמונה, מבחינת איכות הטיונר אין לי בסיס להשוואה.....אבל זה חשוב רק אם אתה מתחבר לכבלים אנאלוגים).

www.tv-cards.com

פורסם
  • מחבר

אני חשבתי על Pinnacle PCTV Pro יותר..הוא יותר טוב ממה שאתה הצעת לי?

ואם אפשר עוד תגובות של עוד אנשים.

ותודה לך על העזרה.

פורסם

בעקרון ה PCTV נחשבים כרטיסים טובים (יש לך ביקורות עליהם באתר ההוא).

אבל אני אישית לא הייתי הולך עליו כי הוא מבוסס על הצ'יפ 878A הישן, לעומת הכרטיס של לידטק (בגרסת expert) שמבוסס על ציפ חדש יותר שאמור להביא איכות תמונה טובה יותר.

חוץ מזה המוצרים של לידטק הם מוצרים טובים בדרך כלל... וגם התוכנה שלהם לא רעה בכלל.... וגם הכרטיס יותר זול.

לי יש את ה wintv xp 2000 deluxe (מבוסס 878A)... והבעיה העיקרית שיש לי איתו היא שהטיונר שלו לא קולט כל כך טוב חלק מהערוצים. השאלה היא איך זה עם הפינקל (אם אתה מחובר עם ממיר זה לא משנה כי הוא קולט את הערוצים).

פורסם

בתקציב כזה חבל שהפסיקו להביא HAUPAUGE לארץ....

פורסם
  • מחבר

תוכל להראות לי דוגמא שעשית איתו,זה מאוד מעניין לראות.

ולבעיה שלא קולטים טוב אולי זה החוטים או שצריך לשנות הגדרות,היה את זה לחבר שלי אבל עם כרטיס אחר.

-=-

אבל אני לא יודע מה לקנות..אם באמת יש את הבעיה הזאת לכל הכרטיסים שלה אז אני לא יקנה אותו,אז מה אני יקנה?

אני צריך עוד המלצות.

תודה רבה לכל מי שטרח וענה לי :)

פורסם

PixelView PlayTV@P7000 כרטיס טלויזיה תותח מאוד עולה בסביבות 750

איכות מצויינת וגם תותח בהקלטות

אבל חבל שיש אותו רק אצל הדובים מהם עדיף לא לקנות

אבל אני מניח שאפשר לקנות מהיבואן

פורסם
  • מחבר

הודעה חשובה,כרגע נודע לי שאני יכול להביא כרטיס מאהר"ב עם מישהו,אז אם אפשר המלצות עד 1000 (או עד250$) ואפשר לחרוג.

רק אני צריך כמה ארים שמוכרים בניו יורק...והמלצות טובות...למחיר הזה (אני חושב שזה כבר ממש כרטיסים ברמה.. :) ).

-=-

תודה לך אבל אני לא חושב שאני קונה אצל הדובים... :)

פורסם

אתה יכול לקנות מהיבואן של PROLINK בארץ

לא חייב לקנות מהדובים

פורסם
  • מחבר

אחי זה לא שווה...אמרתי שאני קונה בניו יורק...

פורסם

NEWEGG שולחים לאמריקה ופורטו ריקו..

פורסם
  • מחבר

תודה,אני בנתיים מחפש עוד אתרים שמוכרים כרטיסי טלויזיה,מה שאני צריך בנתיים זה המלצה..אז כל מי שיכול בבקשה שיעזור זה מאוד חשוב.

פורסם

שים לב למה שאתה הולך לקנות, שיטת השידור האמריקאית שונה ואם הכרטיס לא יהיה מולטי סיסטם, לא יהיה לך מה לעשות איתו בארץ

פורסם
  • מחבר

תוכל לפרט יותר על הדבר הזה?

ותודה רבה על האתר,אתה עוזר לי מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים