עבור לתוכן

עזרה - שידרוג ראם

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני מעוניין לשדרג את הראם שיש לי ( כרגע יש 4, מעוניין להוסיף 8, ככה שיהיה 12.)

http://i.imgur.com/hJgRtYt.jpg

זה המפרט שלי כרגע, האם אני יכול לשדרג בסטיק אחד של 8? או שניים של 4? מה האופציות?

תודה.

פורסם

א. הלוח P8H61-M LX של Asus תומך בעד 16GB זיכרון ויש לו 2 חריצי הרחבה לזיכרון, כלומר הוא תומך במודולי זיכרון בנפח של 8GB.

ב. הזיכרון F3-10600CL9S-4GBNT של G.Skill הוא מודול אחד של זיכרון בנפח של 4GB העובד בתדר של 1333MHz ובמתח של 1.5V.

מכאן שאתה אמור להיות מסוגל להתקין במחשב שלך 12GB, כלומר להוסיף עוד מודול זיכרון בנפח של 8GB שיעבוד במקביל למודול הזיכרון הקיים. מכיוון שאתה מוסיף זיכרון ולא מחליף את הזיכרון הקיים, עליך לוודא שמודול הזיכרון החדש מסוגל לעבוד באותו המתח כמו הזיכרון הקיים, כלומר במתח של 1.5V.

יש לציין כי תמיד יש סיכוי (אם כי נמוך) שתהיה בעיית תאימות בין הזיכרונות או בין הזיכרון החדש ולוח האם. אין יותר מדיי מה לעשות בקשר לכך מלבד לוודא שהביוס של לוח האם מעודכן. אפשר גם לחפש מקרים דומים (אותו לוח אם ואותם זיכרונות) באינטרנט לפני הקנייה בכדי לראות האם מישהו נתקל בבעיה בשילוב של הזיכרון ולוח האם. כמובן שהדרך הטובה ביותר היא פשוט לנסות את הזיכרון במחשב לפני הקנייה, אך ברוב המקרים הדבר אינו אפשרי.

נערך על-ידי smalul

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים