עבור לתוכן

קיבלתי הצעת עבודה מעכשיו לקיץ אך לא בטוח עם לקחת אותה-תעזרו להחליט!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

קיבלתי הצעת עבודה מעכשיו לקיץ מאבא שלי שהוא עובד באוניברסיטה להקים אתר על המחלקה שהוא

מנהל עכשיו הוא אמר לי שהם רוצים אתר על רמה והם ישלמו לי משהו כמו 1300 ש"ח על העבודה

ועכשיו להתלבטות אני יודע לעצב בצורה גרפית טובה אך הקטע של ה- html שלי דיי חלש זאת אומרת אני יכול לבנות ולעצב אתר

בפוטושופ אך להפוך אותו ל html אני לא ממש יודע חוץ מאשר שאני יודע ששולחים את זה ל- איימג רדי ושם אני מגדיר כול דבר אבל

מצדד שני להתחיל להתעסק בזה זה נחמד אך לא יותר מזה.... ורציתי לשאול אתכם

מה אתם הייתם עושים במצב שלי!

בתודה מראש אוהד! ;D

פורסם

אני הייתי לוקח את העבודה ומזה ללמוד HTML זה שטויות צ'יק צ'אק

פורסם

אתה בסדר? אי אפשר ללמוד ביום איך בונים אתר מקצועי, ועוד אחד שמשלמים לך עליו 1300(!!!!!!!!!!!) שקל.

אם יש לך ידע, ואתה חושב שאתה יכול לבנות אתר שניראה מקצועי(ואסטתי בלי שטויות) שמתאים לדרישות שלהם, אתה יכול לנסות- זה לא יהרוג אותך, ו1300 שקל שווים את הזמן שתבזבז על זה.

פורסם

למה יום אחד יש לו עוד דיי הרבה זמן עד הקיץ !

פורסם

תקח את העבודה, תבנה את האתר אבל במקביל תחפש משהו נוסף שיכניס כסף.

פורסם

אתה בסדר? אי אפשר ללמוד ביום איך בונים אתר מקצועי, ועוד אחד שמשלמים לך עליו 1300(!!!!!!!!!!!) שקל.

אם יש לך ידע, ואתה חושב שאתה יכול לבנות אתר שניראה מקצועי(ואסטתי בלי שטויות) שמתאים לדרישות שלהם, אתה יכול לנסות- זה לא יהרוג אותך, ו1300 שקל שווים את הזמן שתבזבז על זה.

1,300 ש"ח בשביל אתר שלם זה גרושים..

פורסם

מיני, 1300 שקל זה אולי כלום למקצוען, אבל למישהו שבחיים שלו לא בנה אתר זה נחמד.

חוץ מזה, 1300 שקל זה דיי הרבה, וגם כסף קל לנער שיכול לעשות את העבודה(לא ניראה לי שהם רוצים אתר בסדר גודל של Yahoo או אפילו Tom`s Hardware).

פורסם

מיני אני חושב שזה באמת דיי הרבה, כי זה בטח עוד אחד מאותם אתרים מסריחים שקיימים רק כדי להציג את החברה/מחלקה, האתר לא דורש שום עידכון, ושום מערכת עידכונים, מה שאומר שאין שום שימוש בשפות צד שלישי (לפחות לא חייב).

וזה פוטושופ וHTML נטו, לא אמור לעלות יותר מדי, ועוד בו נגיד שבונה את זה אחד לא מוכר ונגדיר כ-"חובבן", זאת אומרת לא איזה חברה בעלת שם ו-"מותג".

פורסם

מה שכן, הייתי ממליץ על שימוש של תוכנות עם רשיון...

פורסם

מה זה כ"כ משנה? :P

פורסם

משום מה 1300 ש"ח על אתר לא נראה לי רק HTML.

כשאני באתי לעבוד על האתר של החברה של אבא שלי (בחינם,אני פראייר כן) היה שם המון ASP,ASP.NET,SQL וכל מיני התעסקות עם DB והייתי צריך להשלים הרבה כי לא הכל למדתי מהבית ספר...

וזה בסך הכל היה לנהל את הסרבר של החבר'ה ולבצע שכל אחד יוכל להזמין דברים.

באונברסיטה במחלקה זה בטח יהיה דומה,כלומר התעסקות עם תכנות קצת יותר מתקדם,שבטח יהיה קשור לשימוש במסד נתונים כלשהו,ככה שאם אתה יודע HTML,זה לא יספיק,אבל שוב זה רק דעתי ויכול להיות שיתמזל מזלך והם רק צריכים אתר HTML עם כמה פונקציות בסיסיות וזה יהיו ה1300 ש"ח הכי קלים בחייך,כי HTML אני למדתי בשעתיים,וזה השפה הכי קלה ללמידה (אם אפשר לקרוא לזה שפה)

בכל מקרה מיני,1300 ש"ח זה לא מעט כסף,כמה כבר שילמו לך עבור אתר שעשית?

פורסם

1300 ש"ח לא מעט כסף, נכון.

אבל דן צודק בכך שזה גרושים לעיצוב אתר מקצועי.

היום חברות עיצוב לוקחות פי שתים מזה (יש יותר ויש פחות).

העיצוב לא צריך להיות לעמוד הראשי, הוא צריך להיות לאורך כל האתר ושתיהיה גישה נוחה לעדכן.

אם מישהו מכיר את האתר xcite.co.il.

האתר הוא של בן דוד שלי (אני אישית שונא אותו, את האתר.. ;D).

הוא סיפר לי שהוא קנה עיצוב (עוד לא העלו אותו),

עיצוב ברמה מקצועית לגמרי, הוא הראה לי פעם דוגמית של זה.

עם לא מעט FLASH, ואתר מעוצב ממש ברמה גבוהה ואיכותית, נראה מושלם !

הוא סיפר לי שבעקרון זה צריך לעלות קצת אלפי דולרים..אבל הוא השיג את זה בפחות..(איכשהו..)

אני מתכוון קצת אלפי דולרים, לא בציניות.

כמובן שמדובר שם ביותר מHTML פשוט.

כאשר אתה מקבל את התבנית של האתר, דף עם הסברים איך הם רוצים שהוא יראה,

אתה תבין אם אתה צריך יותר מHTML..

אם רק HTML אז כמו ש guycnaan רשם לך "יהיו ה1300 ש"ח הכי קלים בחייך.."

אז בדוק את תבנית האתר, ולפי כך תראה אם זה מתאים לך או לא. ;)

פורסם

הייתי נותן למישהו שלושמאות שקל לעשות ת HTML

זה עבודה ממש פשוטה

ולוקח תאלף אלי..

פורסם

תגידו אתם חיים בסרט או משו ? 1300 לאתר זה כלום . הוא רוצה אתר מקצועי ב 1300 ? בטח אבא שלך לוקח את כל שאר הכסף :P .

ועוד משו ... אתר מקצועי ברמה שכולל רק HTML לא ממש ברמה ...

אני כנראה מתחיל לעבוד על אתר בזמן הקרוב שכולל רק HTML והציאו לי 500 דולר + ניהול האתר בהמשך (שזה גם מזומנים).

מציאים לי 500 דולר ואני מרגיש שזה קצת(הסכמתי רק בגלל שמביאים לי ניהול להמשך) ... ולך 1300 שח ואתה מאושר ... :-\.

אגב HTML לומדים בשבוע גג שבועים (למוגבלים) זאת ממש שפה פשוטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים