עבור לתוכן

מחפש גוף קירור

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

אני מחפש גוף קירור למעבד AMD שלי המחיר לא ממש משנה וכמות רעש גם ממש לא משנה לי העיקר שהוא יהיה ממש ממש טוב תמליצו לי על הגוף קירור הכי טוב שיש ומאיפה אני יכול להשיג אותו...

פורסם

תראה ההכי הכי טוב זה שילוב בין SP-97 לטורנאדו 92 מילימטר אבל אני בכלל לא בטוח שתוכל לשרוד אם הרעש הזה (אלה אם כן יש לך פאן באס שתומך במאורר הזה כדיי להשתיק אותו וגם השילוב יעלה לך איזה 400 ומשו שקל (ואתה צריך לבדוק אם הוא יכול לשבת על הלוח שלך)

פורסם
  • מחבר

זה בעיה משהו ממש גדול לא יכול לשבת כי מדובר בלוח GIGA-BYTE 7NNXP וקרוב למעבד ממוקם ה DPS...

פורסם

הקירור שיש לך כרגע מדורג כקירור מאוד טוב , ואני יתפלא אם קירור אוויר נוסף שבטיפה יותר טוב , יעזור לך.. הDP101 הוא בערך ברמה של הV12 אם לא יותר...

לחבר שלי יש אותו , הוא עושה 40מעלות+- על פלומינו 1800 שנחשב מעבד חם מאוד..

פורסם

אהה הבנתי אז אתה יכול למשל ללכת על הוולקנו 12 יש פה כמה בפורום שיש להם אותו והם מרוצים ממנו מאוד

אם אתה רוצה להפוך את הקירור שיש לך עכשיו למשו חזק ביותר. כל מה שאתה צריך לעשות זה לשים עליו מאורר דלטא 60 מילימטר והוא "יקפיא"לך את המעבד (תראה איזה ביצועים יש לו אם המאורר החלש שבא איתו תאר לך שאתה שם מאורר פי 2 ממנו זה ביצועים מעולים)

פורסם
  • מחבר

זה DEEP IMPACT 101 אבל החלפתי וונטה ליותר גדולה...

אז נגיד שהגוף קירור שלי טוב תמליצו לי על וונטה אני לא יודע בדיוק את המידות אבל היא יותר קטנה מוונטה של ספק בקצת ( יותר גדולה מהמאוורר המקורי של AMD ) ועוד פעם לא מעניין אותי רעש הכי חשוב שתקרר הכי טוב שאפשר !

פורסם

למה וונטה? תגיד מאורר.

לפי התיאור שלך למאוורר שיש לך עכשיו זה צריך להיות 70 מילימטר.

אבל תעשה מה שאמרתי לך שים מאורר דלטא 60 מילימטר (רועש) וזה יהיה יותר טוב ממה שיש לך.הכוונה היא למאוורר כזה:

http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1992&cat=78&page=1

פורסם

לחבר שלי יש אותו , הוא עושה 40מעלות+- על פלומינו 1800 שנחשב מעבד חם מאוד..

פלומינו לא כזה תנור כמו שמתארים אותו.. היה לי פאלומינו 1900+ וההבדל בינו לבין הבארטון רק מעלה בודדת לטובת הבארטון..

יש עוד אופציה מעולה ושקטה לקירור בשבילך, ALX800 עם מאוורר שקט (יכול להיות גם מאוורר לדים נחמד).

נעזרת בסטיקי על הפתרונות קירור?

פורסם
  • מחבר

יפה יפה נראא לי אחלה מאוורר

8000RPM :o יש כזה גם 70MM ??

ו SUBX

נעזרת בסטיקי על הפתרונות קירור?

מה זה אומר ?

פורסם

לא אין :-\

יש 80 אבל אני לא חושב שתצליח לחבר אותו

אתה יכול ללכת גם על ההצעה של SUBX היא טובה מאוד

פורסם
  • מחבר

מאיפה אני יכול להשיג בארץ את המאוורר הזה ?? וכמה הוא אמור לעלות ?

פורסם

זה הבעיה שאני לא בטוח שיש מישו שמוכר את המאורר הזה בארץ

פורסם

אתה רציני?

אתה באמת מעוניין בדלתא 60מ"מ?

היא הייתה לי על הSLK600 בפעם הראשונה.. לא סבלתי אותה!

בגלל זה היא לא חייה היום.. (אחרי מעבר ל19V שהעיפו אותה ופירקו לה את הכנפיים)

פורסם
  • מחבר

למה לא אהבת אותה ?? אז על מה אתה ממליץ לי ללכת ? מאוורר כמה שיותר מהיר וטוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים