עבור לתוכן

התייעצות לפני רכישת סמארטפון חדש 1500-2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז בוא אנסח רגע מחדש את ההעדפות שלי (שהצלחתי למקד אותן בינתיים)

ממש אשמח אם תוכל למקד אותי ולעזור לי להחליט בין הדגמים הנ"ל

אני רוצה מכשיר אמין ואיכותי

איכות השמע של השיחות חשובה

גם חשוב שהספיקר יהיה חזק ושישמעו טוב כשיש צלצול \ שעון מעורר

חוויית המשתמש חשובה (נוחות וכיפיות בשימוש)

ההקלטה הקולית חשובה, שיקליט טוב לפחות כמו באייפון 3

אני אשמח אם גם איכות השמע של נגן המוסיקה תהיה איכותית

פחות חשוב לי איכות תצוגת המסך

פחות חשוב לי איכות המצלמה

אני לא ממש צופה בתכנים בסמארטפון, רק מידי פעם כשצריך

וגם לא ממש מצלם, רק פה ושם כשיש משהו שווה

אני גם לא ממש מתכוון לשחק

חיי סוללה גם לא מהדברים שחשובים לי תכלס כי אני לא משתמש כבד

בכמעט כל הכתבות שקראתי אין בכלל התייחסות למכשירים של Meizu ושל ONE+ והמון מילים טובות על LG G4 (וגם על G3 בכתבות ישנות יותר)

כרגע ההתלבטות בין MX5 לOne+2 לG4

או לחלופין אולי בכלל לא צריך טלפון כזה יקר ושאולי שווה לי לקנות בכלל G3 או One+1 או MX4

או בכלל דגם אחר ...

המון תודה

התקציב, כאמור: סביבות ה2000, אפשר גם פחות

פורסם

בשימושים האלה, שהם קלים ופשוטים מאוד (מאוד), היתי הולך על המיזו Note M2 שעולה 950 ש"ח. לא רואה למה אתה צריך יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה

אני עוד חושב על זה

זה מקובל לגשת לחנות ולבדוק מכשירים? יש בחנויות בדרך כלל מכשירים מתצוגה שאפשר להתנסות בהם לכמה דקות?

פורסם

לרוב כן

פורסם

אליה וקוץ בה. אין g4 יבואן רשמי. מכיוון שאני מתעניין ב-g2 ו-g3, עשיתי קצת סקר שוק. עד כמה שהבנתי קיימת איזו בעיה עם עדכונים ועם עברית של יבואנים שאינם של רונלייט. הייתי היום בבסטמובייל וההפרש הוא משהו כמו 400 שקל בין יבואן רשמי ולבין לא רשמי, אבל הם אמרו לי שמדובר בעברית צרובה ותתכנה בעיות. לא יודע אם זה שווה את הכאב ראש לאחר הקניה. בנוגע לעדכונים, לפי מה שרשום בויקפדיה יש עדכון מקיטקט לגרסה 5: https://he.wikipedia.org/wiki/LG_G3 רשום בכלכליסט שהוא אמור לקבל גם את גרסה 6: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3671324,00.html מצד שני באתר אחר ראיתי שגרסה k משהו של ה-g3 תקבל עדכון ומה שאני ראיתי בארץ זה גרסאות d משהו, אז אני לא יודע להגיד לך בוודאות. אני רואה שגם לי זה לא שבר את השורות משום מה.

עריכה: רק לציין שממעבר שלי עכשיו על הפייסבוק של רונלייט, יש הרבה טענות על האחריות שהם נותנים.

פורסם

יש מבצע באייבורי עד יום ראשון על ה-g4

ועל samsung j על גרסאותיו השונות.

מישהו יכול לשפוך אור מה זה samsung j?

פורסם

ראיתי גם את המבצע של G4 כי אני שוקל גם לקנות אותו.

לגבי האחריות, קראתי גם אני לא מעט ביקורות נוראיות על רונלייט, לא שיבוא מקביל יותר טוב, ואני לא יודע מה לעשות עם זה

ראיתי פרסומים שאנשים ישבו עליהם ממש חזק ואיימו בתביעות לפני שרונלייט תיקנו וסידרו להם את הטלפון

לגבי הG4 - אם אתם רוצים לדוגמא להחליף רום אז זה בלתי אפשרי בטלפון הישראלי. היבואן מקבל גרסה H815L שהיא ספציפית לישראל ואי אפשר לפתוח לה את הבוט לואדר ככה שאי אפשר לצרוב רום אחר. המצב הזה נמשך כבר מאז שהטלפון יצא (8 חודשים) ובספק אם הוא ישתנה.

רק הגרסה האירופאית 815H הרגילה אפשר לפתוח לה את ה BL בעזרת משהו ש LG הוציאו.. אז מי שמעניין אותו לגבי רומים וכו' נא לשים לב לזה

פורסם

מאוד מוזר. עכשיו ה-g4 לא מופיע במבצעים של הבלאק פריידיי באייבורי. חיפוש דרך גוגל לעמוד של ה-g4 אומר שהמוצר הוסר מהאתר לפני זמן קצר.

בכל אופן, לפי מה שבדקתי באתר, ההפרש בין כל המכשירים שבאייבורי ל-ksp הוא 5 ש"ח לטובת ksp כשב-ksp יש הרבה מכשירים שלא במבצע באייבורי.

אני לא כל כך מתלהב לקנות מ-ksp לאור כך שהם עשו לי בעיות בעבר (שלחתי מכשיר לתיקון ב-14 יום מזמן הקנייה, התברר שהוא תקול. הציעו כסף/ מכשיר חדש. עד כאן הכל טוב ויפה. אבל גם המכשיר השני שקיבלתי היה תקול ונשלח ב-14 ימים מיום קבלתו. ksp התחילו להתווכח איתי שמכיוון שעברו יותר מ-14 מיום קבלת המכשיר הראשון הם לא מחוייבים להחזיר את הכסף, כשאני אמרתי להם שיכלתי לקחת את הכסף בפעם הראשונה ולבצע קנייה נוספת על המכשיר השני, אז צריך לספור מיום קבלת המכשיר השני. הם לא הסכימו איתי ורק אחרי ששלחתי להם מכתב לשירות לקוחות שאני אתבע אותם הם הסכימו להחזיר לי את כספי לפנים משורת הדין. תודה רבה לכם שפעמיים שלחתי מכשיר לשבועיים כל פעם לתיקון).

אם מישהו מכיר חברה אחרת שמוכרת במחיר דומה, הוא מוזמן לרשום כאן.

עוד לא החלטתי אם לקנות את ה-g3, g4 או אולי ללכת על אחד הזולים של סמסונג (גרסת j שאין לי מושג מה זה אומר).

נ.ב.

אני חייב לציין שאני מאוכזב מאייבורי שבפייסבוק שלהם לא פירסמו שיהיה מבצעים ומשכו ומשכו את האנשים ובסוף עשו מבצע ליומיים בלבד על ממש מעט מכשירים. אני מקווה שהם לא יגידו שנגמר להם המלאי על ה-g4 אחרי כמה שעות שהיה המבצע.

פורסם

אייבורי הורידו את המבצע על המכשיר הזה

או שממש הרבה אנשים קנו אותו מהם ונגמר או שלא יודע מה קרה. בפוסטר של המבצע שלהם כבר אין את המכשיר

לגבי KSP נראה שבאמת יש להם את המכשיר הזה :)

שים לב שיש באתר שלהם 2 מכשירים

H815L - של היבואן הרשמי רונלייט, ללא אפשרות לצריבת רומים אחרים

H815 - שזה צריך לבדוק איזה גרסה ואיזה דגם יש להם

פורסם
  • מחבר

אם אני מבין נכון "רומים" זה ערכות שפה?

פורסם

רום זה מערכת ההפעלה של הטלפון. כלומר לרב לוקחים את האנדרואיד של גוגל (המערכת הפעלה) עושים בה שינויים (תוכנות אחרות, הגדרות אחרות שונות ונוספות וכו') ואורזים את הכל למה שנקרא רום.

דרך אגב, אני רואה שבאתר של KSP הם הורידו את ה LG =[ רציתי מחר ללכת לקנות, מבאס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים