עבור לתוכן

לקראת הבלאק פריידי - מחפש להתחדש

Featured Replies

פורסם

עד עכשיו היה לי S4- מחפש לעבור לסמארטפון חזק, שאפשר לדבג אותו , עם איכות טובה.. של מסך ומצלמה (מחפש להתקדם)

אשמח להמלצות... (G4 , מיזו , חוואוי, ...{אשמח להמלצות...}) לא בטוח שאני רוצה לחזור לגלאקסי- לאחר שאני איתם מה S1 כבר...

אם אפשר גם חוות דעת - יותר טוב.

תודה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

היי!

אז ככה בתור מי שמשתמש ב lg g3 זה אחלה פלאפון וה G4 הוא פשוט שידרוג שלו למרות שלא משתלם במיוחד.

אני ממליץ לך לבדוק באיזה חנויות מוכרים את הוואווי M5 החדש או הlg v10 במחירי הבלאק פריידיי אם תמצא במחירים טובים אלה הפלאפונים שיעשו לך את השנה!

פורסם
  • מחבר

m5 או ms ?

פורסם

ms סליחה!

פורסם
  • מחבר

מה היתרון שלו לעומת ה G4 ? (אפשר לשאול?)

פורסם

מה המטרה של הסמארטפון? אמרת סמארטפון חזק שאפשר לדבג אותו אז אני מניח שאתה מפתח אפליקציות?

אפשר לדבג כל סמארטפון של אנדרויד, צריך פשוט לפתוח את האפשרויות מפתח(יש איזה טריק קטן שצריך לעשות).

אם אתה קונה סמארט פון חדש בשביל כלי פיתוח אוליי כדאי לך להשאר עם הסמארטפון הנוכחי דווקא, כל עוד הוא עובד לך בתור טלפון, כי בתור כלי פיתוח רוב הסיכויים שהוא יספיק...

לי יש עדיין את הNOTE 1, אני גם משתמש בו כטלפון ראשי וגם משתמש בו מכשיר לפיתוח.

האמת יש לי עוד כמה וכמה מכשירים לפיתוח, בעיקר לאייפון וגם כמה לאנדרויד, אבל בנתיים אני לא צריך להחליף את הטלפון הראשי שלי.

אז אם אתה רציני לגביי הפיתוח אוליי עדיף להשקיע בטאבלט...

פורסם
  • מחבר

זה לא רק לפיתוח ... ה s4 שלי שבת... אז אני צריך מכשיר חדש בכל מקרה... גם לשימוש אישי...

פורסם
  • מחבר

מה לגבי המיזו פרו 5…?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים