עבור לתוכן

חבר שלי מחפש מסך גיימר עד 3000 שקל

Featured Replies

פורסם

ראיתי דיון דומה ורציתי לשאול על Samsung LED PLS 4K U24E590D אם הוא טוב?

כי יש לו כ.מסך GTX 960 WindForce Gigabite והמסך הוא free sync ולא g-sync

הוא רוצה לקנות את AOC לפי הדיון הקודם הפותח הדיון כמוני לא רוצה מותג לא ידוע.

החבר רוצה לקנות רק בארץ למרות שאמרתי לו שאין מכס על מסך מתחת ל500$ גם אם המשלוח עובר את זה כל אוד המשלוח מוצא בנפרד.

בקיצור מה לקנות?

פורסם

הכרטיס מסך שלו לא יוכל להתמודד

ב4k כדאי להתמקד במסכי full hd.

פורסם

AOC זה אחלה של חברה. בלי קשר 4K עם כרטיס כמו שלו ( גם 980TI בודד לצורך העניין) לא מספיק.

הסיבה לקחת מסך "גיימינג" ואני מניח שהוא רוצה 144HZ לפי הלינק שסיפקת זה כדי ליהנות מפריימים גבוהים ומשם גם פחות SCREEN TEARING ו INPUT LAG נמוך.

ממה שאני יודע 960 לא מגיע לפריימים האלה ואני חושב שכל עוד הוא לא מתכנן לשדרג את הכרטיס בעתיד הקרוב הוא יכול לקחת כל מסך בסיסי 800-1000 ש"ח ולקבל את אותם תוצאות.

פורסם
  • מחבר

א. על איזה מסך אתם ממליצים ?

ב.איזה גודל כדי לו כי אמרתי לו שאת הסטרימים הוא יכול לראות בסלון. (הוא רוצה מסך 27" בגלל שהוא צופה בסטרימים במיטה). ומשחקים זה לא כזה נוח מסך גדול כי אתה (החבר) יכול לפספס דברים על מפת המשחק כשאתה (החבר) יושב קרוב.

ג. מה דעתכם על G-Sync ו free sync כדי או לא?

ד. לפי ויקיפדיה כתוב את ההבדל בין NT, IPS, PLS & VA והם ממש באופן גורף כותבים רק דברים שליליים על TN האם עדיין כדי לקחת את מסכי הTN?

פורסם
  • מחבר

מצנו שתי מסכים בסוף ההבדל ביינהם הוא 1 מילי שניה מול 4 מילי שניה וTN מול IPS בהתאמה הכל בהם אותו הדבר מה אתם ממליצים בסוף?

פורסם

המילישנייה זה נתון חסר משמעות.

להרחבה קרא בנעוץ

פורסם
  • מחבר

מצאנו את המסך אפשר לסגור את הדיון ACER PREDATOR XB270HUbprz

פורסם

איפה קונים ובכמה ?

פורסם

החבר רוצה לקנות רק בארץ למרות שאמרתי לו שאין מכס על מסך מתחת ל500$ גם אם המשלוח עובר את זה כל עוד המשלוח מוצא בנפרד.

אפשר סימוכין.

בכל מקרה אין מכס, יש מע"מ ולפעמים מס קנייה.

לפי מה שבדקתי בכל מקרה יש מס קניה.

מצד שני פה מופיע למשל שבטלוויזיות מעל 50" מתחת ל500$ מס הקניה קטן יותר.

http://hwzone.co.il/community/threads/561768-%D7%9E%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9E%D7%97%D7%95-%D7%9C

http://62.219.95.10/MisimMerukHT/

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני מוסיף חשבתי שסיימתי.

ל none77 אין לי כוח לחשב מס' קניה על מע"מ ועל המוצר ואיך לחשב מכ"ס

בטחלס כמה זה יעלה אם המסך "27 עולה 2K₪?

ומה ההבדל בין מסך "23-"24 באותו סכום בסוף?

דרך הגב אני קניתי מעבד ב1K₪ בתקופה שהיה מכס עד 1.2K₪ ושילמתי לדוור שהביא עד אלי הביתה 10₪ בהמחאה (והיא חזרה כי היה לה קר ללא כיסוי והרוח לכיוון שלי היתה חזקה כך שתמיד בחורף אני מוסיף שׂמיכה להמחאה שלא תעוף ברוח ושלא תחזור אלי מקוררת).

פורסם

אין מכס.

להבנתי סה"כ מיסים 34.6% כולל על המשלוח.

עד 25" כולל 17% כולל על המשלוח.

ההסתייגות שלי היא שבאתר שקישרתי שיש פירוט על המסכים אין התייחסות לקפיצות בסכום קנייה.

לכן אם יש הבדל למשל כמו שיש על טלוויזיה 50" בפחות מ500$ אני לא יודע.

*ההתיחסות היא הסכום בלי המשלוח המיסים עם.

בכל מקרה כדי לא להיות מופתע הייתי מניח מה שרשמתי בהתחלה.

פורסם

ללמסכים עד 27" יש מע"מ בלבד כל עוד במחיר כולל משלוח הוא מתחת ל-500 דולר. כל מה שחורג משני הפרמטרים האלו יש מעמ ומס קנייה כי הוא יוגדר כטלוויזיה כבר וישלם כ 35%. זה לפחות מה שנציג מכס אמר לי טלפונית.

פורסם
  • מחבר

אז נראה לי שהכי כדי לקנות מSTART PC כי המחיר בארץ יותר זול מהמכס ומס הקניה והמע"מ על אותו מוצר.

אז מה אתה אומר

פורסם

תנאי הפורום אוסרים לי להמליץ על החנות שאני עובד בה( למרות שאני פה כבר 6 שנים כמעט ותמיד ממליץ על הכי זול ) תעשה סקר שוק ותקנה איפה שהכי זול וחנות שאתה סומך עליה.

כמו שאמרתי לגבי ה PREDATOR נכון להעכשיו הוא עדיין במכון ההתקנים הישראלי לקבל אישורים לייבוא ארצה ככה שאולי שווה לחבר שלך לחכות כי סה"כ למסך הזה יש ביקורות מדהימות והוא במחיר זול יחסית למתחרים.

וכן אם יש ביכולתו לקנות פאנל IPS זה עולם אחר.  למרות שלי יש את AOC 2460 144HZ TN ואני מאוד מרוצה:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים