פורסם 2004 באפריל 821 שנים השאלה של התראד נענתה כבר ... אז תרגיש חופשי להסיט את הדיון יכול להיות שהוא התשמש בבדיל ונמלחם בהתחלה אבל לא ממש נראה לי שהוא עדיין ממשיך בזה .. הצורת חימום שם נראת יותר כמו בשימוש בלביור .. יכול להיות אני טועה .. לא אני לא טועה ;D :
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר מה אם המארכת של danger den? הם הכי טובים נכון? והאים שווה להביא אותם מחול או שEMP אם הבלוק של זלמן הייה טוב בערך באותה רמה?
פורסם 2004 באפריל 821 שנים DD הם בין הטובים יש את D-TEK גם ועוד כמה.EMP לא בליגה שלהם (אני אומר רק את דעתי)
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר מה נראה לך שווה לקנות ב220 דולר (1000 שקל) בחול או בארץ? שיכלול בלוק למעבד ולכרטיס מסך
פורסם 2004 באפריל 821 שנים אין סיכוי לא פה (במיוחד) ולא בחו"ל.220$ זה רק מערכת לקירור CPU ולא משהוא נוסף (יותר נכון 200)וב20 אתה לא תקבל שום בלוק לGPUאם אתה רוצה אתה צריך עוד $
פורסם 2004 באפריל 821 שנים מחבר OK. כמה תעלה לי מארכת קירור טובה למעבד ולכרטיס מסך ואיפה כדי לי לקנות אותה?**עריכה** הנה מארכת שאני בניתי עכשיו.בלוק מעבד: RBXבלוק כרטיס מסך: maze4 GPUרדיאטור: black ice proמשאבה Eheim 1048צינור: 10 feet clear flex tubinמה זה reservior?מה אתם אומרים? והאים שכחתי משהו? ואם יש מארכת יותר טובה (ויותר זולה קצת םא אפשר) אז תבנו לי אותה טוב?תודה מראש misterbla
פורסם 2004 באפריל 921 שנים OK. כמה תעלה לי מארכת קירור טובה למעבד ולכרטיס מסך ואיפה כדי לי לקנות אותה?**עריכה** הנה מארכת שאני בניתי עכשיו.בלוק מעבד: RBXבלוק כרטיס מסך: maze4 GPUרדיאטור: black ice proמשאבה Eheim 1048צינור: 10 feet clear flex tubinמה זה reservior?מה אתם אומרים? והאים שכחתי משהו? ואם יש מארכת יותר טובה (ויותר זולה קצת םא אפשר) אז תבנו לי אותה טוב?תודה מראש misterblaפששששששששששששש תהיה לך מערכת חזקהההה
פורסם 2004 באפריל 921 שנים LOL אחלה מערכת LOLאוקי אני אפסיק לצחוק ואעזור לך, הכול סבבה המערכת חוץ מ!!! המשאבה.עם הייתה בוחר את הMAZE4 מילא אבל RBX דורש משאבה חזקה לדוגמא MAG3, L30 או Eheim 1250.אלא אם אתה רוצה מערכת שלא תחזיק מעמד אני מציא להחליף את ההמשאבה. misterbla דבר איתי בפרטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.