פורסם 2004 באפריל 521 שנים שלום. אני מקבל עוד מעט 1000 שקל + - ואני רוצה לקנות קירור מים. האים המארכת של EMP טובה?וחשבתי לקנות מיכל לתושבת 5.25 ולא 3.5 מה נראה לכם בכלליות?
פורסם 2004 באפריל 521 שנים לדעתי לא טוב להחזיק מיכל מים במארז. הוא צריך להיות בחוץ, ורחוק, וכך גם הרדיאטור (רעש) . יש סקירה על המערכת הזו כאן באתר. אין לי ידיעה ישירה.
פורסם 2004 באפריל 621 שנים הינה הביקורת שעשו פה באתר:http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=empwcשים לב שבבדיקות המעבד P4 2.4GHZ רץ במהירות של 3240mhz במתח של 1.65V.
פורסם 2004 באפריל 621 שנים לדעתי המערכת טובה אבל אני ממש לא בעד מיכל מים בתוך המארז.לך על מיכל חיצוני ואם אתה רוצה הצעה להרכבת מערכת בעצמך דבר איתי בפרטי או EMAIL אני אשמח ליעץ לך.
פורסם 2004 באפריל 721 שנים לצערי מלאי הבלוקים למעבדים אזל לחלוטין :\ בתקווה שבעתיד תצא גרסה חדשה ומשופרת
פורסם 2004 באפריל 721 שנים Home Made Kethzer Blocks !!! (קצר) ;D לא מצחיק אין לשקוח שאחד מהבלוקים הכי חשובים שעולם הוא במקור ביתי. אני מדבר על ה CASCADE של CATHER (הגאון) . מי שלא מכיר זהוא אחד מהבלוקים הכי חדשניים שהיו בזמנו (היום כולם מעתיקים, מה לעשות העיצוב מצוין) וכיום יש את ה CASCADE SS הבלוק של כל הזמנים. מה מוסר ההשכל, אין לזלזל בבלוקים ביתיים 8)
פורסם 2004 באפריל 721 שנים אכן בלוקיים איכותיים הם אלה שמיוצרים "הום מאייד", אבל אל תשכח שכל האיכותיים לא בונים את זה עם בדיל ומלחם.. :-\ צריך תיכנונים עמוקים ואטימה של 100%, כי כל "פיפס" קטן יכול לגרום לקצר, שריפת המעבד.. אני אישית לא הייתי עושה בלוק ביתי, כי אין לי את הכלים וגם אין לי לי גישה לכלים החשובים. אבל כל מי שעושה, ומצליח, אני מוריד בפניו את הכובע ונותן לו כפיים, כי אכן זו עבודה קשה. ו...פתח קצת חוש הומור..
פורסם 2004 באפריל 721 שנים קודם כל, יש לי חוש הומור 8) שנית בלוקים איכותיים בונים עם בדיל ומלחם, רוצה דוגמא קח את MMZ מPROCOOLING והבלוק שלו לכרטיס מסךאו BLADERUNNER מאותו מקום.
פורסם 2004 באפריל 721 שנים בעעע... :-\ בדיל ומלחם? אני לא הייתי נוגע בזה! אוקי זה יחסית עמיד מאוד, אבל לא כדאי להשקיע בריתוך? לא משנה..זה כבר ממש נגרר לספאם השיחה הזאתי בנינו, בא נקתע אותה כאן.
פורסם 2004 באפריל 721 שנים אם אתה יודע מה אתה עושה , אין לך מה לדאוג ...דרךאגב , בלייד עושה תבלוקים שלו עם mill לא עם בדיל...
פורסם 2004 באפריל 821 שנים אתה צודק אבל את הבלוקים המוקדמים שלו הוא יצר עם מלחם ובדיל, וגם היום.מלחם ובדיל משמשים לאיטום .לא משנה, אני מסכים עם SuperGohan, אני מפסיק להפריע לתראד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.