פורסם 2004 באפריל 521 שנים באותו חדר לא, אבל המסך יכול לקבל הפרעות אם הפלאפון נמצא ממש לידו, במיוחד אם יש שיחה
פורסם 2004 באפריל 521 שנים אני לא בטוח אם זה -יהרוס- את המסך, אבל אם תשמור את הפלפון ליד המסך, מדי פעם (וכמובן כל קבלת שיחה/הודעה) אתה תראה הפרעות בתמונה על המסך (כמו טלוויזיה לא מכוונת), וגם תשמע מין קול מוזר שאני לא כ"כ יודע איך לתאר אותו..... זה בגלל הקרינה (או אות השידור, איך שרוצים לקרוא לזה ) שהפלפון משדר וקולט, שמפריעה לאלקטרוניקה בתוך המסך. למה לא לשים את הפלפון פשוט במקום שלא קרוב יותר מדי למסך? (מרחק של בערך חצי מטר+-)
פורסם 2004 באפריל 521 שנים מחבר אני לא בטוח אם זה -יהרוס- את המסך, אבל אם תשמור את הפלפון ליד המסך, מדי פעם (וכמובן כל קבלת שיחה/הודעה) אתה תראה הפרעות בתמונה על המסך (כמו טלוויזיה לא מכוונת), וגם תשמע מין קול מוזר שאני לא כ"כ יודע איך לתאר אותו..... זה בגלל הקרינה (או אות השידור, איך שרוצים לקרוא לזה ) שהפלפון משדר וקולט, שמפריעה לאלקטרוניקה בתוך המסך. למה לא לשים את הפלפון פשוט במקום שלא קרוב יותר מדי למסך? (מרחק של בערך חצי מטר+-) אם אני ישים במרחק של מטר לא יכול ליהיות שיקרה כלום למסך ? אני דואג כי הזמנתי LG FLATRON 700P ואני רוצה לשמור עליו
פורסם 2004 באפריל 521 שנים אני לא בטוח אם זה -יהרוס- את המסך, אבל אם תשמור את הפלפון ליד המסך, מדי פעם (וכמובן כל קבלת שיחה/הודעה) אתה תראה הפרעות בתמונה על המסך (כמו טלוויזיה לא מכוונת), וגם תשמע מין קול מוזר שאני לא כ"כ יודע איך לתאר אותו..... זה בגלל הקרינה (או אות השידור, איך שרוצים לקרוא לזה ) שהפלפון משדר וקולט, שמפריעה לאלקטרוניקה בתוך המסך. למה לא לשים את הפלפון פשוט במקום שלא קרוב יותר מדי למסך? (מרחק של בערך חצי מטר+-) גיליתי שבחברת "פלאפון" זה לא קורה כל ההפרעות האלה רק ב אורנג וסלקום
פורסם 2004 באפריל 521 שנים לי יש אורנג' ומסך Samsung 955DF ולא קורה לי שום דבר שאני מקבל שיחות\SMSים... (אבל שומעים את הציפצופים האלו לפני השיחה אצל אח שלי ברמקולים בחדר השני חחחח) כאלו רמקולים של 50 שקל..
פורסם 2004 באפריל 521 שנים לדעתי כן... אין שום בעיה..הבעיה היחידה זה רמקולים ללא הגנה ממיגנוט שיעשו לך בעיות במסך אבל חוץ מזה פלאפון לא נראה לי מזיק...
פורסם 2004 באפריל 521 שנים מחבר יש לי מסך של proview ואתמול פתאום כול צד שמאל של המסך התחיל לרעוד חשבתי נדפק המסך בסוף זה היה הרמקולים יש לי חתיכת רמקולים בכול מקרה תודה לכולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.