עבור לתוכן

פלאפון+מסך הולך ביחד?

Featured Replies

פורסם

האם זה הורס את המסך אם פלאפון יהיה באותו חדר ?

פורסם

אני לא בטוח

כי לחבר שלי יש פלאפון המון זמן בחדר

וכלום לא קרה

פורסם

באותו חדר לא, אבל המסך יכול לקבל הפרעות אם הפלאפון נמצא ממש לידו, במיוחד אם יש שיחה

פורסם

אני לא בטוח אם זה -יהרוס- את המסך, אבל אם תשמור את הפלפון ליד המסך, מדי פעם (וכמובן כל קבלת שיחה/הודעה) אתה תראה הפרעות בתמונה על המסך (כמו טלוויזיה לא מכוונת), וגם תשמע מין קול מוזר שאני לא כ"כ יודע איך לתאר אותו.....

זה בגלל הקרינה (או אות השידור, איך שרוצים לקרוא לזה ;) ) שהפלפון משדר וקולט, שמפריעה לאלקטרוניקה בתוך המסך.

למה לא לשים את הפלפון פשוט במקום שלא קרוב יותר מדי למסך? (מרחק של בערך חצי מטר+-)

פורסם

אני שם אותו כל הזמן מתחת למסך ושום דבר לא קרה למסך

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח אם זה -יהרוס- את המסך, אבל אם תשמור את הפלפון ליד המסך, מדי פעם (וכמובן כל קבלת שיחה/הודעה) אתה תראה הפרעות בתמונה על המסך (כמו טלוויזיה לא מכוונת), וגם תשמע מין קול מוזר שאני לא כ"כ יודע איך לתאר אותו.....

זה בגלל הקרינה (או אות השידור, איך שרוצים לקרוא לזה ;) ) שהפלפון משדר וקולט, שמפריעה לאלקטרוניקה בתוך המסך.

למה לא לשים את הפלפון פשוט במקום שלא קרוב יותר מדי למסך? (מרחק של בערך חצי מטר+-)

אם אני ישים במרחק של מטר לא יכול ליהיות שיקרה כלום למסך ?

אני דואג כי הזמנתי

LG FLATRON 700P

ואני רוצה לשמור עליו

פורסם

גיליתי שבחברת "פלאפון" זה לא קורה כל ההפרעות האלה רק ב אורנג וסלקום

פורסם

לי יש אורנג' ומסך Samsung 955DF ולא קורה לי שום דבר שאני מקבל שיחות\SMSים... (אבל שומעים את הציפצופים האלו לפני השיחה אצל אח שלי ברמקולים בחדר השני חחחח) כאלו רמקולים של 50 שקל..

פורסם
  • מחבר

אז סגרנו שזה בטוח שהפלאפון והמסך יהיו באותו חדר?

פורסם

לדעתי כן... אין שום בעיה..

הבעיה היחידה זה רמקולים ללא הגנה ממיגנוט שיעשו לך בעיות במסך אבל חוץ מזה פלאפון לא נראה לי מזיק...

פורסם
  • מחבר

יש לי מסך של proview ואתמול פתאום כול צד שמאל של המסך התחיל לרעוד חשבתי נדפק המסך בסוף זה היה הרמקולים יש לי חתיכת רמקולים בכול מקרה תודה לכולם ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים