עבור לתוכן

אתגר: דרוש מחשב ברמת קונסולת משחק, במחיר קונסולת משחק

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

<p><p>יש עוד איזה 2-3 אבל כולם של אינטל וכולם עולים מעל 1,000 שקל. איך אלה שציינתי? לא משתלם?</p><p>ומה לגבי הכרטיס מסך/זכרון? </p><p>נ.ב - במחיר הזה של המעבדים, לא כדאי כבר לקחת את הi7-6600/6600k?</p></p>

• תגובות 45
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

<p><p>העניין שיש לך תקציב שהוא המחיר של הPS4 שירד ל1731ש"ח + 500ש"ח(2231ש"ח) או שפשוט תעשה קצת סדר ותענה על השאלון?</p><blockquote data-ipsquote="" class="ipsQuote"><div><strong> 1. מה התקציב המקסימאלי?</strong><p><strong> א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?</strong></p><p><strong> ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?</strong></p><p><strong>2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?</strong></p><p><strong> א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).</strong></p><p><strong> ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:</strong></p><p><strong> -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.</strong></p><p><strong> -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).</strong></p><p><strong> -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?</strong></p><p><strong>3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.</strong></p><p><strong>4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?</strong></p><p><strong>5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?</strong></p><p><strong>6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?</strong></p><p><strong>7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?</strong></p><p><strong>8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.</strong></p><p><strong>9. מתי מתוכננת קניית המחשב?</strong></p><p><strong>10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).</strong></p><p><strong>11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?</strong></p><p><strong>12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:</strong></p></div></blockquote></p>

פורסם
  • מחבר

בוא נאמר שאני מוכן להוציא עד 2500 על הכל. יש לי כבר רמקולים SOLO 7C ומסך 42״ בסלון (אשדרג ל4K מתישהו בטח). ניתן לחרוג מהתקציב כל עוד זה מטופש לא לחרוג (לדוגמא אם לדעתך מטופש במקרה הזה לא ללכת על המעבד הכי יקר כי אני קונה במחיר עלות). שימושי המחשב כרגע משחקים (גילד וורס 2 ואולי פה ושם פיפא) ומה שיצא בעתיד ויהיה נחמד. אני כבר לא גיימר כמו בצעירותי, אבל לך תדע מה יבוא וכמה ידרוש. (אני כרגע מכור לarkham knight בps4, אז אולי הוירוס חוזר). וגם סרטי HD דרך Netflix. הגדרות גרפיות לא קריטי כמו פעם - אבל כמה שיותר גבוהות כל עוד זה הגיוני לתקציב. בקיצור, מן קונסולת PC סלונית נחמדה.

נ.ב: את כל שאר הרכיבים (למעט ספק ומארז כמובן) אני יכול להביא מארה״ב בתחילת חודש הבא, האם לדעתכם יש משהו יותר משתלם מה7870xt בארה״ב? בקשר לSSD, ראיתי שהסנדיסק 480 ג׳יגה נמכר שם ב400 שקל, והEVO 240 ב310, אז זה נראה משתלם במידה והSSD של אינטל לא משהו.

פורסם

אם ככה אז תעלה לi7 6700 מאחר ואני מניח שאתה לא מתכנן OC במיוחד לא בתקציב כזה למרות שאתה יכול גם לקחת את גרסת הK ופשוט להשתמש בה מבלי להמהיר שהיא כבר נמצאת בתדר של 4GHz לעומת הגרסה ללא מכפלה פתוחה ששם כל הליבות מגיעות יחד עד 3.7GHz אבל עם מעטפת חום נמוכה יותר של 65W לעומת 95W אם זה משנה לך.

לגבי הSSD אולי עדיף להביא דגם כלשהו של 480/500/512 וזה יספק אותך מבחינת נפח וכך גם תקבל יותר ביצועים(בגלל הנפח) וגם יותר שקט ללא HDD.

יש לך אפשרות אולי להביא את דגם ה850 EVO בנפח 500GB?

מבחינת הכרטיס מסך אני לא בטוח אם עניין האחריות משנה לך.

פורסם
  • מחבר

לא מעניין אותי OC האמת, מה זה כבר ייתן לי מבחינת משחקים והרצת סרטי HD, גם בעוד 3 שנים?

ולגבי הSSD, מדוע יותר נפח זה יותר ביצועים? 480ג׳יגה של סאנדיסק ייתן ביצועים עדיפים על 240 ג׳יגה של סמסונג? ראיתי פה השוואה מעניינית

מבחינת כרטיס מסך/זכרון - אין לי שום בעיה עם 0 אחריות. אני גם ככה בחו״ל כל הזמן אז אני יכול להביא חלקים בזול. במקרה הזה, מה אתה ממליץ מארה״ב? או אולי עדיין את ה7870xt בישראל?

פורסם

Black_Citadel,

מאיפה קיבלת מחירים כאלה עם המעבדים והאם אפשר לרכוש I7 6700K?

פורסם
  • מחבר

זה מחירי עלות לעובדי אינטל

פורסם
  • מחבר

טוב הנה המפרט שהצלחתי לבנות (דרך אינטל + אמזון):

i7-6700 - מחיר 600 ש״ח

Gigabyte H170M-D3H - מחיר 330 ש״ח

Crucial Ballistix Sport 16GB Kit (8GBx2) DDR4 2400 MT/s - מחיר 390 ש״ח

Gigabyte GeForce GTX 950 Overclocked 2GB 128 Bit GDDR5 - מחיר 585 ש״ח

SanDisk Ultra II 480GB - מחיר 425 ש״ח

צריך להוסיף לכל זה עוד ספק+מארז+עכבר+מקלדת (ראיתי באמזון מקלדת סולארית של לוג׳יטק!!@#), אז בטח יגיע ל3,000. אפשר להגיע ל2,500 הכל אם אני לוקח סטיק אחד של זיכרון, 240 SSD, וi5 במקום i7. על מה הייתם הולכים?

פורסם

דווקא הSandisk Ultra II 480GB עדיף על הIntel 535 480GB אבל לא על הSamsung EVO 250GB.

בכל מקרה אם אתה יורד בנפח ל240/250/256GB לא תזדקק לHDD?

בעניין המעבד והזכרון הi5 + 8GB יספיק למשחקים היום ומקסימום תוסיף זיכרון בהמשך או שתשאר עם הi7 ותוסיף מארז וספק לא יקרים מידי ויחד עם סט פשוט תיהיה חריגה קלה.

פורסם
  • מחבר

האמת נראה לי אפילו 120 ג׳יגה מספיק. כל השירים שלי מוזרמים מהאייטיונס, כל הסרטים מהנטפליקס, יש לי רק משחק או שניים בכל רגע נתון מותקנים (אני מוחק), אז למה צריך את כל הנפח הזה? הכל בענן היום

8GB זיכרון מספיק אבל? ההפרש בביצועים בין i5 לi7 מצדיק 200 שקל?

פורסם

כל ההבדל בין הi5 6600 לi7 6700 הוא של6700 יש את טכנולוגיית הHyper-threading עוד 2MB Cache ו100Hz יותר בתדר לכל 4 הליבות עם הTurbo אבל למשחקים עדיף כרטיס מסך חזק יותר.

אתה יכול להוסיף עוד זיכרון בהמשך אם תרגיש שיש לך צורך.

120GB זה נמוך מידי מאחר וזה בעצם 111.75GB.

עכשיו גם חלונות 10 64 ביט תופסת לי פחות מקום מאז העדכון הגדול האחרון(15.9GB) ולפני העדכון(22GB) ככה שעל SSD בנפח של 111.75GB ישאר 95.85GB ועם המשחקים הרציניים של היום רוב המקום כבר ייתפס ממשחק אחד בנוסף לזה שמומלץ גם להשאיר בסביבות 20-25% מקום פנוי בSSD אז יהיה עדיף כבר לקחת נפח גדול יותר.

פורסם
  • מחבר

כל מה שציינת בהפרש בין המעבדים שווה 170 ש״ח לדעתך?

מה זה כרטיס מסך חזק יותר? יש את ה960GTX ב700 שקל

פורסם

במחירים שכאלו סביר להניח שעדיף לקחת את הi7 במקרה שגם תחליט לעשות דברים נוספים ברקע מאחר שההפרשים יהיו גבוהים יותר במחיר רגיל אבל שוב מצד שני צריך לעמוד בתקציב אז עדיין אפשר לקחת את המפרט הקודם מהודעה #23 שלך ולרדת בזיכרון ל8GB(עדיף כזיכרון יחיד 8GBx1) ואם באמת לא מפריע לך בכלל עניין המקום אז כמו שכבר אמרת תלך על הSamsung 850 Evo 250GB ונשאר רק למצוא ספק ומארז סבירים + סט מקלדת ועכבר פשוטים שכנראה יגרמו קצת לחריגה קלה.

ה960 חזק רק במעט כמו שכבר נאמר בהודעות הקודמות

פורסם
  • מחבר

אז איזה כרטיס מסך כדאי לקחת אם לא ה7870xt? עדיפות לקנייה באמאזון

פורסם

תרד לi5 ותיקח את R9 380X מאמזון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים