עבור לתוכן

"מחשב ASUS עם מעבד AMD Athlon XP 2400Plus" ב Netaction

Featured Replies

פורסם

שלום לכם!

ראיתי באתר של netaction את המחשב הזה, הנה קישור - http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1585540

והוא נראה לי די זול ודי בסדר, אני בתכל'ס לא צריך יותר מזה, אבל אני לא בטוח.

מה אתם אומרים? אני קצת חושש מהלוח אם וגם מתבאס מזה שזה רק 256MB זיכרון (וזה לא נורא, אפשר להוסיף), אבל הזיכרון הוא 333Mhz.

עכשיו אם הלוח אם בכ"ז בסדר ואני אוכל לשפר קצת את המחשב, לקנות לו כרטיס מסך נורמלי ולהוסיף זיכרון, אז אולי אני באמת אקנה כי זה באמת יחסית זול.

אפילו ב-KSP שניסיתי לבנות מחשב עם המפרט הזה הגעתי לסכום גבוה יותר (בלי הרכבה אפילו) והמחיר פה כולל משלוח.

אז מה אתם אומרים,חבר'ה?

שיהיה חג פסח שמח!

פורסם

לא לא לא

זה מלכודת

אל תקנה

חבל על הכסך,למרות שזה נשמע מאוד מפתה

אבל זה חרא של מחשב

זיכרון 256MB DDR 333Mhz

דיסק קשיח 40GB 7200RPM

איזה חברה?!(לא מובן -להיזהר)

וזה כרטיס מסך חרא ועוד הוא משולב על הלוח אם

פורסם

אי אפשר להשוות את העובדה שיהיה זול יותר לקנות את זה במכרז או בהצעה מוכנה, הם קונים את זה בכמויות, זה הרבה יותר זול ככה.

ואם הם מזמינים מהיצרן? עוד כמה שקלים ירדו מהמחיר. עדיין, המחשב הזה מאוד לא משתלם.

פורסם

עדיין לא יצא לי לראות מפרט בנוי מראש נורמטלי אחד :P

בכל מפרט של טכנאי יש לפחות דבר אחד שמקלקל.

במפרטי אינטרנט 99% זה חרא מפרטים.

בדרך כלל מביאים לך מעבד אינטל תותח 2.8c or 3.0c

עם לוח מעפן וכרטיס מסך עוד יותר מעפן.

פורסם
מחשב ASUS עם מעבד AMD Athlon XP 2400Plus · מחשב למבינים הכולל לוח אם איכותי של ASUS ומעבד מהיר ביותר AMD Athlon XP 2400PLUS · מעבדי AMD מגרסת ATHLON XP מעניקים למחשב שלך כח עיבוד שלא הכרת, בשילוב עם לוח אם איכותי של ASUS אתה מקבל תשתית שתתאים למשך שנים רבות

;D ;D ;D אני אישית מת על הרמאות הזאת!!!

כרטיס מסך 3D FORCE יווווווווו!!!

עריכה: אם אתה רוצה מפרט טוב תן לנו תקציב ואיזה רכיבים אתה צריך נרכיב לך משהו טוב.. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים