עבור לתוכן

טמפ' לוח ומעבד חדשים!

Featured Replies

פורסם

שידרגתי את המחשב ועכשיו יש לי AMD BARTON 2600 ולוח EPOX 8RDA+ והחלפתי מארז מtsuanami virgo ל RAIDMX SCORPIO 868 . עכשיו טמפ' הלוח לפי sandra ו-speedfan זה 25 מעלות, המעבד על 36 מעלות. ההארד דיסק על 29-30 מעלות.

עכשיו יש לי שאלה, קיבלתי עם המארז 2 מאווררים עם חיישן טמפ' משלהם. יכל להיות שהמעלות ב-2 התוכנות שאני משתמש זה המעלות של החיישנים במאווררים?

4 מאוררים 80 מ"מ. 2 מוציאים מאחורה, 1 בדלת מכניס ועוד 1 מקדימה מכניס.

על המעבד SK-7 +SF2.

פורסם

למאוררים שיש לך בתוך המארז מוצמד חיישן בכדי שהם (המאווררים) "ידעו" ישי טמפ' גבוה אז הם פועלים במהירות גבוה יותר!

פורסם

החיישנים במאווררים, הם חיישניי חום הקובעים את מהירות המאוורר (יותר חם = מהירות מאוורר גבוהה יותר)

הם לא נותנים קריאת טמפ' לתוכנות ובכלל לא לשום דבר חוץ מזה שהם בעצם שולטים על מהירות המאוורר לפי רמת החום.

טמפ' מעולות, המשך כך. ;)

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שהם שהמאווררים מתכוונים לפי הטמפ'....

אבל בכל אופן בביוס רשום לי system temp 34 האם זה הלוח???? כי גם ב-sandra וגם ב speedfan רשום שהלוח במפורט הוא 25 מעלות מה שנראה לי הכי נורמלי....

איזה מזל שהחלפתי את החלקים האלה ואת המארז. קודם ההארד דיסק היה על 30-40 מעלות, המעבד 2000 palomino היה על 50 ללא מאמץ!!! והלוח 39 משהו כזה...

איזה הבדל ענק!!

פורסם
  • מחבר

טובבב בגלל שהמאוורר שעל המעבד עושה הרבה רעש,אז החלשתי אותו והטמפ' עלו ל-36-37 ללא מאמץ. ו-38-39 עם מאמץ. הלוח 25 כרגיל,הספק כח(אין לי מושג איך רשום הטמפ' על זה) 34-35 מעלות.

עדיין טמפ' טובות נכון??? זה נחשב טמפ' ממוצעות או קצת טובות מהממוצע??? נראה לי שטובות יותר לא???

יכול להיות שאני עושה אוברקלוק בקרוב, באיזה טמפ' כדאי לי להשאיר את המעבד אחרי האוברקלוק? כי אני אעשה אוברקלוק עד לטמפ' טובה בשביל המעבד ולא גבוהה מדי.

???? ???

פורסם

עדיין טובות..

-במקום להקפיץ אפשר לערוך ולהוסיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים