עבור לתוכן

מהפכת הסלולר לאן? סלקום רוכשת את גולן טלקום בעבור 1.17 מיליארד שקל

Featured Replies

פורסם

סתם אנשים אוכלים סרט, יש בסך הכל 10 חברות כולל גולן טלקום, אם אחת תעלם לא יקרה כלום

פורסם

כמה שאתה טועה...

בתכלס יש את אפ"ס ואת כל חברות הבת שלהן, מעבר לזה יש את גולן טלקום, הוט מובייל ורמי לוי (אולי עוד אחת "עצמאית" שפיספסתי). הוט מובייל לא צפויה להוביל כאן את המהפכה כשגולן תרכש ע"י סלקום, מה שמשאיר את רמי לוי שהוא כבר הגיע לקצה יכולתיו וכנראה יאלץ לעלות מחירים.

אולי אני טועה, אבל לדעתי גולן טלקום מחזיקים את השוק הזה בביצים, כאשר המצב ישתנה, לאט לאט נראה את המחירים עולים (ומי יודע איפה זה יעצור).

פורסם

1.הצרפתי השקרן. הוא אמר לפני מספר ימים/שבועות שהכל שמועות.

2.משרד התקשורת לא יאשר.

3.הסכמים יש לכבד. אם ימצא קונה אחר, אז יש לקנוס את גולן ובעליה על כל ההטבות שקיבל.

פורסם

שקרן או לא, הוא הוריד את מחירי הסלולר לריצפה. מעבר לזה למיטב הבנתי משרד התקשורת חייב אותו להקים תשתית דור 3 שכבר מיושנת במקום לתת לו להקים תשתית דור 4 או להיות שותף לתשתית של סלקום.

גולן הוא איש עסקים, הוא לא בא להפסיד כסף. מהתנהלות ביבי (שר התקשורת) עד כה, אני מניח שהוא יאשר את עסקת סלקום-גולן.

חוץ מזה אכן עשה עלינו סיבוב (שגם אנחנו הרווחנו ממנו כל עוד הוא נמשך).

פורסם

קל להוריד את מחירי הסלולר כשלא משלמים על תשתית ולא משלמים לחברה המארחת על אירוח

פורסם
מעבר לזה למיטב הבנתי משרד התקשורת חייב אותו להקים תשתית דור 3 שכבר מיושנת במקום לתת לו להקים תשתית דור 4 או להיות שותף לתשתית של סלקום.

גולן הוא איש עסקים, הוא לא בא להפסיד כסף. מהתנהלות ביבי (שר התקשורת) עד כה, אני מניח שהוא יאשר את עסקת סלקום-גולן.

חוץ מזה אכן עשה עלינו סיבוב (שגם אנחנו הרווחנו ממנו כל עוד הוא נמשך).

את התשתית הוא היה צריך להקים ב2012 ולהגיע ל40% פריסה בארץ

בפועל הוא כיום ב0% פריסה - גם את התשתית שהיה לו פירק על דעת עצמו.

נתנו לו להקים ביחד עם סלקום תשתית, אבל להיות שותף מלא בהשקעה ובבעלות (ולא מפעיל וירטואלי על רשת שסלקום משקיעה בה)

וגם לא לפרק את התשתית (המעטה) הקיימת לפני שהתקבלו כל האישורים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים