פורסם 2015 בנובמבר 410 שנים יש לי לנובו יוגה 3 ונשפך עליו קצת מיץ מזמן.עכשיו המקשים שנשפך עליהם נהיו דביקים.מה אמי עושה במצב כזה? זה מחרפן אותי!המחשב דיי חדשמה אתם מציעים לעשות?
פורסם 2015 בנובמבר 410 שנים ניקוי מלמעלה בעזרת מטלית לא עוזר ? או שאולי הכפתורים עצמת נפגעו ולא מקליקים טוב. אם כך פני הדברים אין ברירה וצריך לפרק את המקלדת ולנקות מבפנים . אם אין לך חוש טכני תן למעבדה לא אמור להיות יקר .
פורסם 2015 בנובמבר 610 שנים מחבר המקשים עצמם לא מקליקים טוב.ואני חייב לשלוח למעבדה של לנובו כי אחרת תתבטל האחריות....קניתי ספריי מגעים, זה יכול לעזור?
פורסם 2015 בנובמבר 710 שנים תלוי איזה לוח מקשים, בחלק מהם ניתן להוציא את המקשים והפלסטיק שהם מחוברים אליו בצורה פשוטה ולנקות מתחתיהם וכאן ספריי מגעים אכן יכול לעזור. אבל לא לרסס איתו סתם!! הוא יכול להמיס את המיץ והוא ייספג יותר פנימה, ויעשה יותר נזקחוצמזה הייתי בודק אם הגיע משהוא ללוח בתוך המחשב - הוא יכול לחכות שם תקוה, אבל אם הזמן להביא לקורוזיה ולהרוס את הלוח....אם המחשב באחריות - אכן למעבדה
פורסם 2015 בנובמבר 1510 שנים מחבר אכן נשלח היום למעבדה.והשפרצתי קצת ספריי מגעים. וואלה מקווה שלא עשה נזק...טיפשות וחוסר מזל יחדיו.נקווה לטוב, גם מבחינת הנזק וגם מבחינת השירות של המעבדה, שלא יחרטטו יותר מדי ויהיו אמינים
פורסם 2015 בנובמבר 1510 שנים ספריי מגעים אכן יכול לגרום לנזק !האחריות לא תופסת במקרה הזה. נראה שיחליפו לך מקלדת.אני אישית הייתי מפרק את המקלדת מהמחשב, משרה אותה במי ברז לכמה שעות, מייבש בתליה, ואופה בתמור אפיה ב 60 מעלות למשך שעתיים.
פורסם 2015 בנובמבר 1710 שנים מחבר 1. תתבטל האחריות. 2. אני ממש לא הולך לפרק אולטרה בוק, זה מיקרוכירורגיה. ואנע ממש מעדיף לא להתעסק עם זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.