עבור לתוכן

איזה חברת זיכרונות מתאימה לי ביותר ?

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש (SFF של שאטל) ואני רוצה להכניס 2 סטיקים של 512MB כל אחד.

השימוש של המחשב הוא למשחקים , אינטרנט , אופיס וכו' ...

אני לא יודע אם ללכת על זיכרון פשוט וסטנדרטי של SAMSUNG - DDR400 .. או ללכת על משהו של חברה יותר טובה ..

אני לא מתכוון לעשות OC למחשב (זה לא בתיכנון שלי בכל אופן).

[אה, אני גם לא מתכוון לשלם יותר מ- 500-600 ש"ח לסטיק אחד של 512MB או סה"כ 1000-1200 ש"ח ל-1GB).

מה אתם אומרים ? להשאר אם זכרונות SAMSUNG רגילים או להשקיע במשהו אחר (והאם יש משהו כזה במגבלת התקציב הנ"ל) ?

תודה וחג שמח!

פורסם

תתחדש על השאטל ;)

מכיוון שלוחות אם של שאטל הם לא בעלי ביצועים מזהירים אני לא ממליץ לך לקנות סטיק איכותי של זיכרון שלא ינוצל במלואו ע"י הלוח אם, עדיף שתקנה זיכרון יחסית פשוט של סמסונג ותהנה.

פורסם

תתחדש על השאטל ;)

מכיוון שלוחות אם של שאטל הם לא בעלי ביצועים מזהירים אני לא ממליץ לך לקנות סטיק איכותי של זיכרון שלא ינוצל במלואו ע"י הלוח אם, עדיף שתקנה זיכרון יחסית פשוט של סמסונג ותהנה.

שטויות

אם השאטל מבוסס צ'יפסט של אינטל אין בעיה בביצועים שלו, היה לי אחד כזה והוא יכול לעשות OC לא רע בכלל. הבעיה היא היחס בין קירור לרעש במקרה הזה...

פורסם

אני יודע מה יתאים לך!

זכרון PC3200 של OCZ בעל תזמונים יחסית טובים מאוד במחיר יחסית מצחיק!

הנה קישור:

http://www.pch.co.il/docs/pd2013672876.htm

תהנה! מקווה שעזרתי לך.

פורסם

מי דיבר על OC?

בכלליות, ביצועים של לוחות אם לשאטל ירודים מביצועים של לוחות אם רגילים.

פורסם

אם יש לו לוח לא הכי טוב זאת לא סיבה לא לרצות מערכת טובה.

לכל אחד יש בדר"כ נק תורפה כלשהי במערכת.

זה לא אומר שכל המערכת לא טובה או לא מציגה ביצועים.

פורסם
  • מחבר

תודה על העצה ... הזכרונות של OCZ שציינת טובים באמת ?

בכל מקרה, המערכת שקניתי היא SB75G2 .. לפי השם אפשר להבין שמדובר בלוח שמבוסס על 875P של אינטל..

הלוח הכי טוב (עד ליציאה של לוחות 915/925 בחודשים הקרובים) שיש כרגע והביצועים שלו נמוכים ב 1-3% מביצועים של לוחות 875P של מחשבים שולחניים..

זאת אומרת שמדובר במחשב חזק ביותר (אמנם יש רק AGP ו PCI אחד אבל זה מספיק לי - אחד בשביל כרטיס קול ואחד לכרטיס מסך).

אשמח לקבל עוד עצות,

תודה.

פורסם

כן הזכרונות באמת טובים מאוד ביחס למחירם!

זכרונות מעולים במחיר מרקיע שחקים התזמונים שלהם יהיו 2-2-2-5 בערך, לזכרונות האלו יש תזמונים של 7 3 3 2.5

שזה לא כל כך רחוק יחסית.

וזכרונות רגילים של סמסונג או של טווינמוס לא יעלו במקרה הכי קיצוני פחות מ500 לסטיק.

פורסם
  • מחבר

אגב, אילו שיפורים אני צפוי לראות , בהשוואה לזכרונות רגילים ופשוטים יותר ?

פורסם

אים אתה חושב קצת קדימה, אז אתה יכול לקחת 2x512MB של A-DATA PC4000 במחיר של כ-1300 ש"ח.

הם יועילו לך אים תשדרג את הלוח אם שלך בהמשך, וגם אים לא, הם עושים תיזמנים של 2-3-3-6 בבאס 200 !!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים