פורסם 2004 באפריל 721 שנים לפי דעתי תשקיע בקרור רצחני למעבד במקופ לקנות מארז. הינה הקירור הכי רצחני שקיי לP4 (לא כולל קירור מים) SP-94 + SF2 יש לי את הקרור הזה והמעלות שלי הם: 23-27 מעלות צ=מצויינות! והתמונה של המארז מיתחת להודעה שלך, זה המארז שלך? כי הוא ממש יפה!
פורסם 2004 באפריל 721 שנים מחבר כן התמונה של המארז זה המארז שליאבל מה יעזור לי קירור רצחני על המעבד כאשר כל החום ישאר לי בתוך המארז??????יש לי בעיה במארז שלי בהוצעת אוויר חם החוצה בגלל זה כל העסק מתחמם לי
פורסם 2004 באפריל 721 שנים בשביל מה להוציא סתם מלא כסף על מארזים וגופי קירור יקרים !? המארז שלך נראה לי מספיק טוב, ואתה גם ככה לא מתכנן אובר קלוק אז אין סיבה שתלך להוציא עכשיו 400 שקל על גוף קירור "רצחני"... מה שואטוס אמר לך הכי נראה לי.. פשוט תעשה חור בגג למאוורר 80, לא 120 אלא 80 כי מאוורר של 120 יש לו דחיפת אוויר גדולה והוא סתם יגנוב מהמעבד שלך את כל האוויר החם במהירות.. מה שעוד הייתי מציע לך לעשות שאני יכול להבטיח לך שישפר לך את המעלות בלפחות 4-5 זה לקדוח חור למאוורר 80 או אפילו 92 או 120 בגובה המעבד 5 סנטימטרים ממנו בערך לא משנה לאיזה כיוון כדי שיכניס אוויר מולו ומול הצ'יפסט.. אצלי זה עושה שינוי של כי 8 מעלות כשהסמארט על מהירות הכי גבוהה ו3 מעלות כשהוא על מהירות שלא עושה לי חור באוזן (2400RPM בערך..) אם יש לך שאלות או משהו שלא הבנת אז שאל
פורסם 2004 באפריל 721 שנים תעזוב את החנות מחשבים הזאת!טכנאי מחשבים שאומר לך שלא כדאי לעשות חור בגג הוא חתיכת טמבל אין לי משהו אחר להגיד עליו!
פורסם 2004 באפריל 721 שנים מחבר אוקי יש לי עכשיו במחשב 4 מאווררים של 80 מ"מ בנוסף לספקוהם עושים רעש חזק מאוד יש פתרון להנמיך את הרעש במארז הזה?????כי אני יודע שבמארז שאני מתכנן לקנות הרעש מאוד חלש וחור בגג זה לא כל כך אפשרות כי לא הצלחתי לפרק את החלק העליון של המארז מכל הקופסא אבא שלי הסכים בסוף ובא לעזור אבל ללא הצלחה פירקנו כמות גדולה של ברגים ולא הצלחנו לפרק אותועמית
פורסם 2004 באפריל 721 שנים איזה מאווררים יש לך במארז ? תנסה אולי לנקות אותם ולשמן אותם זה יפתור לך את הבעיה..
פורסם 2004 באפריל 721 שנים אוקי יש לי עכשיו במחשב 4 מאווררים של 80 מ"מ בנוסף לספקוהם עושים רעש חזק מאוד יש פתרון להנמיך את הרעש במארז הזה?????כי אני יודע שבמארז שאני מתכנן לקנות הרעש מאוד חלש וחור בגג זה לא כל כך אפשרות כי לא הצלחתי לפרק את החלק העליון של המארז מכל הקופסא אבא שלי הסכים בסוף ובא לעזור אבל ללא הצלחה פירקנו כמות גדולה של ברגים ולא הצלחנו לפרק אותועמיתאתה יכול לקנות\להכין פאן-באס, לפי דעתי יספיק לך פאן-באס פשוט.,וכמו שבנצי אמר, תנסה לנקות או לשמן אותם!
פורסם 2004 באפריל 721 שנים מחבר ניקיתי את כל המאווררים ואת כל המארז מאבק לפני יומייםמהרגע שקניתי אותם הם עושים רעש חזקלא יודע איזה סוג המאווררים כי זה הגיע אורגינל עם המארז אבל אני מאמין ששמו את המאווררים הכי זולים שיש בשוק המארז שלי עלה בסה"כ 280 שקל שזה לא המארז הכי טוב בשוק עמית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.