פורסם 2004 באפריל 521 שנים שלום יש לי מחשב פנטיום 4 שהאמפרטורות בו הם:מעבד 43-45 במצב עמידה עם אימיול, במצב מאמץ המחשב מגיע לאיזור ה55-59 מעלותלוח על 30-39AUX 24-29במחשב שלי יש מאוורר מקדימה שמכניס, שני מאווררים על הדלת שמכניסים ועוד מאוור מאחורה שמוציא ובנוסף יש מאוורר של הספק שמוציאוכל המאווררים בגודל של 80 מ"מחשבתי להוסיף עוד מאוור שיוציא מאחורה מה אתם אומרים על המאוורר הזה או שיש לכם פתרון אחר בשבילי להוריד את הטמפ?עמית
פורסם 2004 באפריל 521 שנים זה מאורר מכניס אוויר והוא לא שווה כלוםיש לך יותר מידי מכניסיםתעשה חור בגג בין הספק לסידירום ותשים שם מאורר מוציא, אם יש מקום שים 120מ"מ
פורסם 2004 באפריל 521 שנים מחבר שלוםלפי מה שראיתי באתר של החנות רואים שם הדגמה של איך המאוורר עובד ורואים שם שהמאוורר מוציא אווירהאם כדאי לקנות עם הוא מוציא אוויר?ובשלב זה אני לא מתכוון לעשות חור בגג
פורסם 2004 באפריל 521 שנים הוא סתם ירעיש עוד יותר.יש לך דיי והותר מאווררים, אבל לא מספיק מוציאים.איזה מעבד? אולי להחליף קירור ?
פורסם 2004 באפריל 521 שנים באמת המאווררים האלה לא שווים כלוםקצת בעייתי הסידור מאוררים שלך2 בדלת זה לא ממש נוח..איפה הם ממוקמים ? רחוקים\קרובים אחד לשני?מקדימה תמיד תכניס אוויר.. כי להוציא אתה לא יכול בגלל הפאנל שחוסםאתה צריך מאורר בגג זה יסדר לך את הסירקולציה לא רע..וכמה מגהרץ המעבד שלך?
פורסם 2004 באפריל 521 שנים מחבר שלוםיש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.8אז לפי מה שאתה אומר הוספת מוציא יכולה רק לעזור לי לא?????והמאווררים בדלת צמודים אחד לשני והם בחלק התחתון של הדלת (הם מגיעים ככה אורגינל)
פורסם 2004 באפריל 521 שנים תלוי איפה המוציאאם תשים אותו למטה הוא לא יהיה אפקטיבי.. ומאורר שמתחבר לברקט (PCI) סתם לא יעזור בכלוםמאורר בגג יהיה הכי אפקטיבי, ומאורר חזק חזק מאחורה ליד המעבד..צריך לפנות את האוויר החם מהר לפני שהוא משפיע על הסינק ומחמם אותו..המאורר המקורי של אינטל לסוקט 478 שמגיע עם ה2.8 לא רע בכלל אפשר להשאר איתולהחליף אותו זאת הוצאה כספית של מינימום 150 שקל
פורסם 2004 באפריל 521 שנים לדעתי צריך להחליף את הקירור על המעבד, במקום להוציא כסף על מאווררים שסתם ירעישו.
פורסם 2004 באפריל 521 שנים בלי OC הסינק של אינטל עושה את העבודה לא רעלפי מה שאני שומע האוויר החם אצלו נשאר יותר מידי זמן בסביבת המעבד ולא מתפנה מספיק מהר..מאורר בגג לא הוצאה כספית גדולה מידי אפשר לנסות אותה קודם ולהתקדם משםישר להחליף סינק לא הייתי ממליץ..
פורסם 2004 באפריל 521 שנים מחבר שלוםאני ישקול לעשות חור מחר אני ישב עם אבא שלי ואני יראה מה אפשר לעשותועם אני הולך לעשות חור בגג איזה סוג של מאוורר כדאי לקנות ואני מדבר על 120 עם כבר אז נלך על המאוורר שיוציא הכי טוב אוויראני מתכוון להשקיע בערך סכום של 100-150 שקל על מאווררעמית
פורסם 2004 באפריל 521 שנים זה מאוורר מומלץ מאוד והוא טוב מאוד ולא רועשhttp://www.pchardware.co.il/docs/pd1698336322.htm
פורסם 2004 באפריל 721 שנים מחבר שלוםהיום הייתי בחנות מחשבים שממנה אני בדרך כלל קונה ודיברתי עם המוכר ואמרתי לו שאני צריך מאוורר והוא שאל אותי למה ואמרתי לו שאני רוצה לעשות חור בגג ושמם האוויר יצא אז הוא אמר לי שלא כדאי והציע לי שיהיו שני מאווררים גדולים של 120 מקדימה ו120 מאחורה וזהו ואז הוא אמר לי שהוא רוצה להראות לי מארז והוא הציא לי להחליף את המארז ל COMPUCASE CI-6919 BLACKהמארז בדקתי בחנויות והמחיר הכי זול שקיבלתי זה 455 כולל ספק ו350 ללא ספק והמארז הזה כולל כבר בתוכו את שני המאוורריםובדקתי מחירים של שני מאווררים גדולים וזה יוצא 200 שקלשאלתי אליכם היום אני מגיע במאמץ ל55-60 מעלות במעבד והלוח מגיע ל39 הטמפ עולה כאשר המעבד מתחיל להתאמץהעם החלפת המארז תוריד לי את הטמפ ובכמה תרד לי הטמפ?????עמית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.