פורסם 2015 בנובמבר 110 שנים הלוח אם הבאה איך הוא?יש לי אותה כבר משהו כמו שנה חייב להתייעץ איתכם לגביוhttps://m.ivory.co.il/catalog.php?id=13792מפרט:מעבד I5 4440לוח אם gigabyte GA-H81M-S1כרטיס מסך r9 270x windforce 3 2gbספק crosair 650wזכרון עכשיו 4 גיגה סלוט אחד לא פועל לי.דיסק קשיח 450 גיגה.אני בעיקר משחק במשחקים כמו bf4 ו mmorpg די כבדים ורוצה להריץ משחקים על הכי גבוהה שניתןהחלפתי לא מזמן כרטיס מסך ומעבד מאז שהחלפתי הכל נדפק לי ...במשחקים כמו bf4 אני יכול לשחק חצי שעה שעה מדי פעם יורד לי fps בערך מ 80 ל 30 וחוזר בשניה ויוצר תקיעה קטנה.. או שבכלל אחרי משחק של חצי שעה עד שעה המשחק נתקע ואז המסך מתכבה אבל המחשב ממשיך לפעול...אן לי מושג מזה כבר כרטיס חדש הוחלף ב startpc פלוס בצעתי בדיקת מאמץ על הכרטיס ולא קרה כלום הגיעה למעלות של 80 וכול מאוורים פעל על 75% ככה חצי שעה בתוכנה שבצעתי תבדיקה ראיתי שה fps ירד גם שם ויצר לאגים קטניםספק crlosair 750 wאני מתלבט עם זה הדיסק קשיח שהוא די ישן כי שלי נשרף או הזכרון שהוא רק 4 גיגה וגם די בעיתי או הלוח אם שעושה תבעיות או עדכון ביוס... אשמח לעזרה דחופה. נערך 2015 בנובמבר 210 שנים על-ידי delight
פורסם 2015 בנובמבר 110 שנים מחבר תכתוב בבקשה את המפרט המלא של המחשב שלך, על מנת שנוכל לעזור לך... מצטער חדש פה פלוס בבסיס עכשיו ערכתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.