עבור לתוכן

שווה לחכות ל דיסק חציוני USB TYPE C או ש ssd usb 3 יהיה אותו מהירות?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה external hard drive הכי מהיר שיש.

פורסם

USB Type C מגדיר בסך הכל את צורת החיבור , אבל מבחינת מהירות זה יכול להיות גם USB 3.1 במהירות 10Gbps וגם USB3.0 5Gbps

פורסם
  • מחבר

אז בגדול אני צריך לחפש SSD עם USB 3.1 ?

אם לא.. אני אשמח להמלצה ל external hard drive הכי מהיר שקיים היום עד 1TB

תודה.

פורסם

לא נראה לי שקיים SSD חיצוני שלא משתמש בממשק Sata 3 עם בקר לUSB 3.0 , ממשק הSATA 3 מוגדר כ6Gbps במהירות המקסימלית שלו , ולעומת זאת USB 3.0 עם מהירות מקס' של 5Gbps , אני לא יודע עד כמה נחוץ לך SSD עם חיבור מהיר מUSB 3.0 כי לא באמת תרוויח כל כך הרבה. אולי כונן עם Thunderbolt שעושה שימוש בRAID 0 של שני כוננים ,אם קיים כזה.

פורסם
לא נראה לי שקיים SSD חיצוני שלא משתמש בממשק Sata 3 עם בקר לUSB 3.0 , ממשק הSATA 3 מוגדר כ6Gbps במהירות המקסימלית שלו , ולעומת זאת USB 3.0 עם מהירות מקס' של 5Gbps , אני לא יודע עד כמה נחוץ לך SSD עם חיבור מהיר מUSB 3.0 כי לא באמת תרוויח כל כך הרבה. אולי כונן עם Thunderbolt שעושה שימוש בRAID 0 של שני כוננים ,אם קיים כזה.

זה לא כ"כ משנה לדעתי..גם עם Thunderbolt בRAID אני לא חושב שהוא יגיע למהירויות האלה,הבקר לא מה שיגביל אותו בדיסקים כאלה לדעתי.

פורסם

39439.png\

וזה עם בקר 10Gbps . וכונני SF ישנים ,אני מאמין שעם כוננים חדשים אפשר עם 2 לנצל את כל רוחב הפס של Thunderbolt בגרסה המקורית שלו .

פורסם
  • מחבר

תודה !!!

פורסם

ממילא הssd במחשב שלך מוגבל ל500 מגה

והhdd במחשב שלך מוגבל ל180

אין טעם ליותר מusb 3

רק שים לב ש1tb יעלה יותר מ2000 שקל לעומת 280 שקל לhdd 1t

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים