פורסם 2015 באוקטובר 3010 שנים אני מעוניין לקנות את הסטרימר הזהhttp://www.ebay.com/itm/NEW-NVIDIA-SHIELD-16GB-Console-with-Controller-Bundle-HDMI-Android-/181904164812?hash=item2a5a5547cc:g:lzwAAOSwhcJWIDRfבדקתי באתרים ששולחים מאמזון וזה אמור לצאת 1600 ש"ח. דרכו זה יוצא 1100 ש"ח בערך...אם אני מבקש לכתוב לי את זה כמתנה או לכתוב שהעלות כולל משלוח בסביבות ה75$ תשנה משהו לגבי העלויות של המע"מ \ מכס, או שהם עולים על זה כי הם מכירים את המוצרים?
פורסם 2015 באוקטובר 3010 שנים אם הייתי עובד במכס הגדרה כמתנה היתה מדליקה לי אור אדום.ערך לא נכון יטיל גם קנס בנוסף למיסים אם החבילה תיבדק במכס.
פורסם 2015 באוקטובר 3010 שנים אשריך כעובד מכס שיש לך זמן לקרוא מה כתוב על החבילה.אם הערך לא נכון. ערך החבילה יקבע ע"י המכס..
פורסם 2015 באוקטובר 3010 שנים המכס משקף את החבילות במרוכז ומי שנחשד נעצר לבדיקה ידניתלדעתי מדובר בדגימה מזערית בלבד
פורסם 2015 באוקטובר 3010 שנים המילה "מתנה" חסרת ערך היות שאין שום פטור או הנחה במכס על מתנה.מצד שני, אין גם סיבה שזה "ידליק נורה אדומה" או יגרום לחשד כלשהו, כי זה סטנדרטי אצל הרבה מוכרים סיניים לכתוב "מתנה" אוטומטית על כל החבילות.
פורסם 2015 באוקטובר 3010 שנים מה המכס לא מכיר את זה ?ולכן זה מדליק אור אדום ! והמקבל יקנס בכל מקרה כזה.
פורסם 2015 באוקטובר 3010 שנים המקבל ייקנס אם נכתב ערך לא נכון, היות שאם המכס מאמין לזה תשלם פחות ממה שאתה אמור.המילה "מתנה" חסרת משמעות היות שגם אם היא נכונה לא תשלם פחות, אין סיבה לקנוס אותך על זה. אתה יכול גם לכתוב על החבילה שקר אקראי אחר כלשהו, למשל "יש כזה דבר חד-קרן". האם זו סיבה לקנוס אותך? למכס אכפת רק מנסיונות רמאות שיכולים בפועל להפחית את התשלום.
פורסם 2015 באוקטובר 3010 שנים אצלי רשמו מתנה ונתפסה החבילה במכס באופן הגרלתי.. בכל מקרה אין כזה דבר קנס פשוט הם מבקשים חשבונית קניה עם הפרטים של החבילה ואז הם פותחים את החבילה ובודקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.