עבור לתוכן

האם ניתן להפוך חלק ספציפי בדיסקונקי ל-bootable?

Featured Replies

פורסם

כלומר, אם אני רוצה להתקין ווינדוס דרך דיסקונקי, אבל עדיין רוצה להשתמש בו לאיחסון של קבצים אחרים, האם זה אפשרי?

גם הבנתי שאם עושים אותו bootable, צריך לפרמט את כולו.

פורסם

עקרונית כן, אבל משום מה Windows לא מסתדר עם dok בעל מספר partition.

אבל לצורך העניין, אתה יכול ליצור התקנה על dok וליצור ספריה נוספת ולהשתמש בה לאחסון.

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שבין כל הקבצים והתיקיות של ההתקנה של ווינדוס, אני יכול להוסיף עוד תיקייה ובתוכה קבצים אחרים לאחסון? זה לא יפריע להתקנה של הווינדוס?

ואיך אני עושה זאת טכנית? מגבה את כל הקבצים בdok, מפרמט אותו והופך אותו לbootable עם ההתקנה של ווינדוס, ואז מחזיר את קבצי האחסון לתיקייה נפרדת?

פורסם

לא יפריע להתקנה, השיטה שהצעת תעבוד.

פורסם
  • מחבר

והאם יש אפשרות להכניס את כל קבצי ההתקנה לתוך תיקייה אחת, במקום שיהיו פרוסים בחלון הראשי, ואת קבצי האחסון לתיקייה אחרת? במקרה הזה, המחשב יוכל לעשות בוט וייתן לי לבחור מאיזה תיקייה אני רוצה לעשות בוט?

פורסם

לא

פורסם

MAC אגב כן מזהה DOK עם שני מחיצות.

פורסם

אכן

פורסם
עקרונית כן, אבל משום מה Windows לא מסתדר עם dok בעל מספר partition.

אבל לצורך העניין, אתה יכול ליצור התקנה על dok וליצור ספריה נוספת ולהשתמש בה לאחסון.

יש לי כמה וכמה DOKים והרדדיסקים חיצוניים מחולקים למספר מחיצות בלי שום בעיה בWINDOWS.

פורסם

לא הצלחתי...

לא דרך הdisk management ולא דרך diskpart.

גם דיסק שהכנתי במק עם כמה מחיצות לא עבד בwindows.

מדבר ספציפית על dok, אולי אם זה מזוהה כדיסק קשיח חיצוני זה שונה?

פורסם

יש לי גם DOKים. באיזו בעיה נתקלת?

פורסם

ניסיתי ספציפית עם dok חדש שקניתי - סנדיסק אקסטרים.

אין אפשרות ליצור מספר מחיצות (לוגיות או ראשיות) ודיסק שהכנתי במק - בחלונות היתה גישה רק למחיצה הראשונה.

פורסם

אתה עשית שינוי מסויים בדרייברים בwindows או בdok עצמו או שהוא הגיע ככה "מהמפעל"?

פורסם

למרות שאני מתכתב פה עם עצמי, קראתי קצת על הנושא. :)

פעם היו כוננים שהגיעו מוגדרים כfixed drive ו/או היה אפשר להפוך אותם לכאלו.

כוננים שיוצרו אחרי דצמבר 2013 - מגיעים כ removable ואין אפשרות להפוך אותם לfixed.

מי שמשתמש בחלונות 32 ביט - יכול להחליף דרייבר שיגרום לכל הכוננים החיצוניים להזדהות כfixed (אבל עדיין יכולות להיות בעיות בבוט). לחלונות 64 ביט אין פתרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים