פורסם 2015 באוקטובר 2510 שנים כלומר, אם אני רוצה להתקין ווינדוס דרך דיסקונקי, אבל עדיין רוצה להשתמש בו לאיחסון של קבצים אחרים, האם זה אפשרי? גם הבנתי שאם עושים אותו bootable, צריך לפרמט את כולו.
פורסם 2015 באוקטובר 2510 שנים עקרונית כן, אבל משום מה Windows לא מסתדר עם dok בעל מספר partition.אבל לצורך העניין, אתה יכול ליצור התקנה על dok וליצור ספריה נוספת ולהשתמש בה לאחסון.
פורסם 2015 באוקטובר 2510 שנים מחבר זאת אומרת שבין כל הקבצים והתיקיות של ההתקנה של ווינדוס, אני יכול להוסיף עוד תיקייה ובתוכה קבצים אחרים לאחסון? זה לא יפריע להתקנה של הווינדוס? ואיך אני עושה זאת טכנית? מגבה את כל הקבצים בdok, מפרמט אותו והופך אותו לbootable עם ההתקנה של ווינדוס, ואז מחזיר את קבצי האחסון לתיקייה נפרדת?
פורסם 2015 באוקטובר 2510 שנים מחבר והאם יש אפשרות להכניס את כל קבצי ההתקנה לתוך תיקייה אחת, במקום שיהיו פרוסים בחלון הראשי, ואת קבצי האחסון לתיקייה אחרת? במקרה הזה, המחשב יוכל לעשות בוט וייתן לי לבחור מאיזה תיקייה אני רוצה לעשות בוט?
פורסם 2015 באוקטובר 2510 שנים עקרונית כן, אבל משום מה Windows לא מסתדר עם dok בעל מספר partition.אבל לצורך העניין, אתה יכול ליצור התקנה על dok וליצור ספריה נוספת ולהשתמש בה לאחסון.יש לי כמה וכמה DOKים והרדדיסקים חיצוניים מחולקים למספר מחיצות בלי שום בעיה בWINDOWS.
פורסם 2015 באוקטובר 2510 שנים לא הצלחתי...לא דרך הdisk management ולא דרך diskpart.גם דיסק שהכנתי במק עם כמה מחיצות לא עבד בwindows.מדבר ספציפית על dok, אולי אם זה מזוהה כדיסק קשיח חיצוני זה שונה?
פורסם 2015 באוקטובר 2510 שנים כנראה שזה הפתרוןhttp://www.rmprepusb.com/tutorials/multipartufdצריך להפוך אותו לfixed drive
פורסם 2015 באוקטובר 2510 שנים ניסיתי ספציפית עם dok חדש שקניתי - סנדיסק אקסטרים.אין אפשרות ליצור מספר מחיצות (לוגיות או ראשיות) ודיסק שהכנתי במק - בחלונות היתה גישה רק למחיצה הראשונה.
פורסם 2015 באוקטובר 2510 שנים אתה עשית שינוי מסויים בדרייברים בwindows או בdok עצמו או שהוא הגיע ככה "מהמפעל"?
פורסם 2015 באוקטובר 2510 שנים למרות שאני מתכתב פה עם עצמי, קראתי קצת על הנושא. פעם היו כוננים שהגיעו מוגדרים כfixed drive ו/או היה אפשר להפוך אותם לכאלו. כוננים שיוצרו אחרי דצמבר 2013 - מגיעים כ removable ואין אפשרות להפוך אותם לfixed. מי שמשתמש בחלונות 32 ביט - יכול להחליף דרייבר שיגרום לכל הכוננים החיצוניים להזדהות כfixed (אבל עדיין יכולות להיות בעיות בבוט). לחלונות 64 ביט אין פתרון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.