עבור לתוכן

מחשב נייד לצורך גלישה ועבודה עם וורד בלבד - עד 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש המלצה למחשב נייד שישמש לגלישה בלבד ולעבודה עם וורד.

התקציב הוא באזור ה 2500.

גודל המסך לא כ"כ משנה, בגדול רוב הזמן הוא יהיה מחובר למסך חיצוני.

משך אחריות רצוי שיהיה 3 שנים מלאות.

כמו צריך שיגיע עם מערכת הפעלה (איני יודע אם ווינדוס 8.1 או 10).

באפשרותי למשל לקנות דרך "חבר" את המחשב הבא, DELL INSPIRON בכ 2100 ש"ח. האם יש אופציות עדיפות?

תודה

פורסם

המפרט מספיק לדרישותיך, אין צורך ביותר. אין שום הוזלה באתר שקישרת אליו.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=887243

תוכל לקנות גם את זה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=890230

אם כי אולי יש עדיפות מסויימת לדל למרות שמדובר בדגמים הזולים ביותר שלהם.

נערך על-ידי nachum37

פורסם
  • מחבר

טוב קצת בלבלת אותי,

הדגם מחשב שעליו דיברתי הוא 5558, מדובר בדגם מהשנה הנוכחית ככל הנראה,

ובקישור הראשון שלך נתת קישור לדגם 3542 שהוא מהשנה שעברה, אם כי לא ממש הצלחתי להבין מה ההבדלים ביניהם?

בנוסף בקישור שלי המחיר כולל אחריות של 3 שנים, ובקישור שלך חלק מהם מגיעים עם אחריות לשנה בלבד.

תודה

פורסם

א. גם הדגם שקישרת אליו הוא מהשנה שעברה.

ב. טעיתי, אתה קישרת לדגם Inspiron מסדרה 5000, שטובה יותר מסדרה 3000 אליה קישרתי. עם כל זה אין הבדלים מהותיים אלא מסויימים בלבד לטובת מה שקישרת אליו (סוג כ. הרשת האלחוטית למשל).

ג. תוספת אחריות זה באמת דבר ששווה לשלם עליו. לפיכך הקישור שהבאת כדאי.

פורסם
  • מחבר

אם כן זו בחירה טובה דיה לתקציב ולדרישות שלי? או שיש דגם ממותג אחר שכדאי לשקול? האם למחשב הנוכחי יש איזשהו חסרון בולט?

תודה!

פורסם

זו בחירה טובה לדרישות שלך, במסגרת התקציב.

הבנתי מכך שכתבת שרוב הזמן יהיה מחובר למסך חיצוני וגודל המסך אינו משנה שהניידות לא כזו משמעותית (15 אינצ זה גדול וכבד).

החיסרון העיקרי של המחשב הזה הוא מסך עם פאנל גרוע - TN, בעל רזולוציה נמוכה, ועם גימור מבריק. לעבודות משרדיות נוח להשתמש במסך מט.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז אם נניח שארצה לבדוק גם אופציה של מחשב קצת יותר נייד כמו 13.3 אינץ', האם קיים דגם מחשב דומה במחיר דומה?

פורסם

לדעתי האישית בלבד - יש כאלו שיחלקו, 14 אינצ זה הגודל הטוב ביותר שמשלב ניידות ונוחות לעבודה משרדית. יש כאלו שמסתדרים עם קטנים יותר.

בעיקרון קטיגוריית ה 15 אינצ הפשוטים שהוזכרו כאן מקודם הם הזולים ביותר, 2000 ש"ח זה בדיוק המינימום למחשב סביר בארץ. מה שלא תמצא יהיה יקר יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים