עבור לתוכן

תוצאות ה 3DMARK 2K3 של ה NV 40 נחשפות...

Featured Replies

פורסם

נראה מבטיח מאוד אבל אני אחכה לתוצאות של מבחנים במשחקים ולא מבחנים סינטטים

פורסם

הקרב על הדור הזה בין NVIDIA לATI יהיה מאוד מעניין... ;D

פורסם

12K ב DMARK2K3 ?? מ-ה-י-ר .... זה בערך פי 1.5 מהיר יותר מהדור הנוכחי...חבל שלא פירסמו את כל המפרט שעליו נעשת הבדיקה.

פורסם

אם ATI לא תשיג תוצאה כזו אני הורג מישהו

פורסם

Yay, Go nVidia Go nVidia!! ;D

פורסם

אם ATI לא תשיג תוצאה כזו אני הורג מישהו

למי שלא קרא עד הסוף (אהמ), אמרו שהתוצאה של ATi הייתה טיפה נמוכה יותר משל nVIDIA, לצערי.

אבל לדעתי ATi תקח עוד פעם בשיידרים ופילטרים.

פורסם

nVidia לא יכולה להרשות לעצמה להפסיד שוב.

היא לבטח כבר למדה מה היו הטעיות שלה (FX5800), ואני לא אתפלא אם היא תיקח בסיבוב.

מה שבטוח - יהיה מפתיע.

פורסם

אפילו אם NVIDIA יובילו עם כרטיס הדגל שלהם, מי לעזאזל יקנה כרטיס בשווי 3500 שקל? (זה בטח יהיה מחירו ההתחלתי בישראל)

מה שאני אומר זה שהתחרות האמיתית בין החברות הייתה תמיד על שוק ה- mainstream. רק אחוז מאד קטן קונה את כרטיסי ה- High End דוגמת Radeon 9800XT. האמת לי יש את ה Radeon 9800 Pro שעלה לי קצת יותר מ 900 שקל (!). אבא שלי קנה אותו בהונג קונג.. ופה הוא עולה 1600... איזו גניבה :/

פורסם

לפי דעתי בלי להשמיץ ואני גם אוהב מאוד את נוידיה

אבל מי לא זוכר את הרמאויות שלהם בדרירים עדין אי אפשר לדעת כלום בקשר לזה

וגם לא אמרו את המפרט ממש כלום

אני מאמין שיש פו איזה תרגיל

ומה שמצחיק את תשימו לב שתמיד ניודיה קופצת ראשונה ומי יודע אולי תוכל אותה עוד פעם

:P :-[ :-[

פורסם
  • מחבר

ATI הראשונים שהתחילו בכלל עם כל קטע הרמאויות בבנצ'ים...

ימי הראדונים הראשונים ואיתם, קוויק 3... כבר אז החברה דאגה לשחרר גירסת דרייברים ספציפית ש"תזייף" לטובת כרטיסי החברה בקוויק 3.

אין מה לעשות, הרמאויות האלה במקום, תמיד היו ותמיד יהיו - זו תחרות.

העיקר שהשוק הזה יתפתח כבר ונתחיל לראות כותרים איכותיים כדוגמת Far Cry רצים על מחשבינו בצורה יפה יותר וחלקה יותר, דברים שכבר היינו אמורים לראות בתחילת שנת 2000.

פורסם

nVidia לא יכולה להרשות לעצמה להפסיד שוב.

היא לבטח כבר למדה מה היו הטעיות שלה (FX5800), ואני לא אתפלא אם היא תיקח בסיבוב.

מה שבטוח - יהיה מפתיע.

LOL, בתכלס, מי שהרוויחה הכי הרבה בשנתיים האחרונות היא nVIDIA, ובגדול, ואפילו השנה האחרונה הייתה חלשה בשבילה, וגם כולם ידעו שהכרטיסים שלה פחות חזקים ועדיין הם נמכרו בטירוף, למרות שחצי השנה האחרונה של 2003 ATi הרוויחה ומכרה הרבה יותר מnVIDIA.

למה? בגלל השם..

פורסם

אתה יכול להסביר את עצמך במשפט הזה? לדעתך השוק הזה מתקדם בקצב איטי?

דווקא לדעתי השוק מתקדם יותר מדי מהר. יותר מהר מפיתוח המשחקים כלומר. למשל כבר מדברים על DirectX 10 ורק לא מזמן החלו לצאת משחקים מבוססי Direct X 8..

ובכלל, רוטציה של 6 חודשים לדור חדש של כרטיסים זה קצב מהיר ביותר לפי דעתי..

פורסם

יש לי שאלה... נכנסתי לקטע של מחשבים לפני יחסית זמן קצר... ואף פעם לא הבנתי את ה"טעות" של אנוידיה עם GFFX5800, הרי המהירויות שלו מדהימות, אומנם הקירור שלו מרעיש כמו שואב אבק, אבל במה הכרטיס הזה נכשל?

פורסם

הוא הפיץ חום מטורף הודות לזכרונות DDRII שלו, שגם תקמו למחיר המטורף שלו, בגלל זה גם תקעו בו שואב אבק כדי שיקרר אותו, הביצועים העלובים למרות מהירויות השעון המטורפות שלו היו בגלל רוחב פס של 128ביט לזכרונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים