עבור לתוכן

שלט מזוהה בווינדוס 10 אבל לא מגיב בתוך המשחק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ראשית כל אני מתנצל אם הדיון שפתחתי אינו באיזור המתאים.

קניתי לאחרונה מאיביי שלט doubleshock 4 (זיוף של שלט PS4).

השלט מרגיש ממש נוח באופן כללי ובהחלט מבחינת תחושה הוא תחליף ראוי וזול.

יש ברשותי ווינדוס 10 פרו, כאשר אני מחבר את השלט הוא מזוהה לי וגם אני רואה שהוא מגיב דרך לוח בקרה.

הבעיה היא שאני נכנס לפיפה או לפרו אבולושיין, שום כפתור אינו מגיב לי.

למישהו יש ניסיון עם זה? או יכול להנחות אותי או לייעץ לי מה כדאי לעשות?

פורסם

השלט כנראה עובד מול ממשק direct Input בעוד שהמשחק מקבל רק XInput.

במידה וזה אכן המקרה יש "אימולטור" שתוכל להיעזר בו:

https://github.com/x360ce/x360ce

בקצרה אתה זורק את ה- dll של האימלוטור לתיקיה של המשחק (איפה שקובץ ה- exe שלו) ביחד עם קובץ ה- .ini שמכיל את הגדרות המקשים שלך (אתה יוצר אותו עם הכלי המצורף לאימולטור)

המשחק יחשוב שאתה חיברת שלט 360

פורסם

יש משחקים שמזהים רק שלטים של XBOX.

נסה את הפתרון הבא שאמור "לעבוד" על המחשב שמחובר שלט אקסבוקס:

1. כנס לאתר http://forums.pcsx2.net/Thread-DS4-To-XInput-Wrapper רד למטה בסוף ההודעה הראשונה ותוריד את הקובץ הראשון שמצורף שם(DS4tool.zip).

2. תפתח את הקובץ עם ווינראר/ווינזיפ

3. כנס לתיקיית Virtual Bus Driver

4.לחץ על Scpdriver.exe ותתקין(install)

5.תחזור לתיקייה הראשית ותלחץ על Scpserver.exe שוב.

6. אחרי זה אמור לעלות לך ממשק כזה שכאשר השלט מחובר למחשב הוא יהיה רשום בממשק, פשוט תסמן את העיגול הקטן לידו ותיכנס למשחק כאשר הממשק פתוח ברקע.

פורסם
  • מחבר

ראשית, אני מעוניין להודות לשניכם, תודה רבה.

השלט כנראה עובד מול ממשק direct Input בעוד שהמשחק מקבל רק XInput.

במידה וזה אכן המקרה יש "אימולטור" שתוכל להיעזר בו:

https://github.com/x360ce/x360ce

בקצרה אתה זורק את ה- dll של האימלוטור לתיקיה של המשחק (איפה שקובץ ה- exe שלו) ביחד עם קובץ ה- .ini שמכיל את הגדרות המקשים שלך (אתה יוצר אותו עם הכלי המצורף לאימולטור)

המשחק יחשוב שאתה חיברת שלט 360

ניסיתי ולצערי המצב נשאר בעינו. עדיין אין תגובה מהשלט כשאני מפעיל את המשחק.

יש משחקים שמזהים רק שלטים של XBOX.

נסה את הפתרון הבא שאמור "לעבוד" על המחשב שמחובר שלט אקסבוקס:

1. כנס לאתר http://forums.pcsx2.net/Thread-DS4-To-XInput-Wrapper רד למטה בסוף ההודעה הראשונה ותוריד את הקובץ הראשון שמצורף שם(DS4tool.zip).

2. תפתח את הקובץ עם ווינראר/ווינזיפ

3. כנס לתיקיית Virtual Bus Driver

4.לחץ על Scpdriver.exe ותתקין(install)

5.תחזור לתיקייה הראשית ותלחץ על Scpserver.exe שוב.

6. אחרי זה אמור לעלות לך ממשק כזה שכאשר השלט מחובר למחשב הוא יהיה רשום בממשק, פשוט תסמן את העיגול הקטן לידו ותיכנס למשחק כאשר הממשק פתוח ברקע.

התקנתי אבל את Scpserver אני לא מצליח לפתוח, כשאני מפעיל את התוכנה נפתחת חלונית "Scpserver stopped working" ושהווינדוס מחפש פתרון..... לאחר שניות ספורות

נסגר החלון ושום דבר לא קורה.

פורסם
ניסיתי ולצערי המצב נשאר בעינו. עדיין אין תגובה מהשלט כשאני מפעיל את המשחק.

שמעת צפצוף/ביפ כשהמשחק עלה? זה מסמן שהאמולטור נטען.

לפעמים צריך לשנות את השם של קובץ ה- dll כדי שהמשחק יטען אותו:

Run this program from the same directory as the game executable. XInput library files exist with several different names and some games require a change in its name. Known names:

• xinput1_4.dll (Windows 8 / metro apps only)
  • xinput1_3.dll
  • xinput1_2.dll
  • xinput1_1.dll
  • xinput9_1_0.dll

אם יש ביפ ועדיין לא עובד אז כנראה שהאמולטור לא תומך במשחק (אישית יצא לי להתקל רק באחד כזה בעבר, רוב המשחקים עבדו איתו מעולה)

לפעמים גם צריך להכנס להגדרות במשחק ולהפעיל את הקונטרולר. נתקלתי בכמה וכמה משחקים שאתה צריך להגדיר ידנית את המקשים בקונטרולר

פורסם
  • מחבר
שמעת צפצוף/ביפ כשהמשחק עלה? זה מסמן שהאמולטור נטען.

לפעמים צריך לשנות את השם של קובץ ה- dll כדי שהמשחק יטען אותו:

אם יש ביפ ועדיין לא עובד אז כנראה שהאמולטור לא תומך במשחק (אישית יצא לי להתקל רק באחד כזה בעבר, רוב המשחקים עבדו איתו מעולה)

לפעמים גם צריך להכנס להגדרות במשחק ולהפעיל את הקונטרולר. נתקלתי בכמה וכמה משחקים שאתה צריך להגדיר ידנית את המקשים בקונטרולר

מתנצל מראש שלא לא יצא לי להגיב לפני כן, לא היה לי היכולת לעשות כן.

ניסיתי את מה ש-Yardeno הציע וזה דיי דפק לי את הדרייברים של היואסבי (ככל הנראה זה קרה בגלל שהג'ויסטיק שלי הוא זיוף של PS4 controller והדרייברים הללו הן יותר רלוונטיים לג'ויסטיק מקורי של PS4).

לפני שבדקתי שוב את ההמלצה שלך Ilan, ביצעתי פירמוט נקי בלי התקנת שום דרייברים כלשהן לג'ויסטיק, נכנסתי למשחק וממש בפוקס עליתי על כך שהמקשים הם שונים והג'ויסטיק כן עובד בתוך המשחק.

הבעיה היא שאני מגדיר את הג'ויסטיק בתוך המשחק ההגדרה אינה נשמרת (אם אני מגדיר ג'ויסטיק אחר או מקלדת אז זה שומר).

יש לך מושג מה זה יכול להיות? מדובר במשחק FIFA 16.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים