פורסם 2002 באפריל 323 שנים מחבר כשאני אצליח להביא לעצמי עוד איזה כמה אני אביא בנוסף עוד, עם פרטים נוספים...
פורסם 2002 באפריל 323 שנים נוו זה סתם לד.....אפשר לקפוץ לרדיו שייק ולהביא לדים האומנם פחות זוהרים מהם...(אנחנו לא רוצים לבלבל את NASA עם גלים באורכי גל מסוכנים...)אבל הם כחולים והם יכולים להגיע מקצה אחד של החדר לקצה השני מנסיון....(חדר של 4*4) כבר חיברתי לדים כאלה למקלדת....וזה עלה לי רק 8 ש"ח ללד.
פורסם 2002 באפריל 323 שנים מחבר נו, גם לי יש לדים כחולים רגילים, אבל אתה מפספס את כל עניין האולטרה ברייט, זה פשוט כמו מנורת לד חזקה ! והאפקט אחר לגמרי !
פורסם 2002 באפריל 923 שנים ברדיו שייק יש גם את האולטרה ברייט... נראה לי שהם עולים 15 שקל לאחד או משהו כזה.. לא זוכר בדיוק
פורסם 2002 באפריל 923 שנים התקשרתי ל-radio shack לברר אם יש להם לדים ונשארו להם רק אדום וכחול. היו להם אולטרה ברייט אבל אזלו.
פורסם 2002 באפריל 923 שנים KoM אתה רוצה להגיד שלד אולטרה ברייד עושה אור כמו קתודה ועולה רק כמה שקלים?אגב איפה זה Radio Shack?
פורסם 2002 באפריל 923 שנים מחבר ראית את הכוח של הלד...ולפי מה שהבנתי אין להם, ואני נהפכתי למונופול... אני יכול להביא כאלהיש לי כבר עכשיו איזה חמש... והם מדהימים...
פורסם 2002 באפריל 923 שנים ראית את הכוח של הלד... ולפי מה שהבנתי אין להם, ואני נהפכתי למונופול... אני יכול להביא כאלה יש לי כבר עכשיו איזה חמש... והם מדהימים... 8) - לא שוכח אותי.....?
פורסם 2002 באפריל 923 שנים ראית את הכוח של הלד...ולפי מה שהבנתי אין להם, ואני נהפכתי למונופול... אני יכול להביא כאלהיש לי כבר עכשיו איזה חמש... והם מדהימים...אוקי, בכמה אתה מוכר לי שני לדים?אגב הם צריכים נגדים או משהו?
פורסם 2002 באפריל 923 שנים מחבר הם צריכים נגדי 425 אום למתח של 12...כשאני אביא כמות אני אמכור ערכה של לד ונגדים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.