עבור לתוכן

כמה שאלות על ASUS ZenFone2

Featured Replies

פורסם

שלום, מצטער מראש על החפירה, יש לי שלוש שאלות מקווה שתוכלו לענות לי, תודה.קניתי את הטלפון אתמול, אחר כך הסתכלתי באינטרנט עליו, ראיתי שאומרים שהחברה מביאה את הפלאפון עם קצת טעינה ואם אין לי פלאפון שהוא קצת טעון אז יכול להיות שנונות שקניתי ממנה, הביאו לי פלאפון מהתצוגה. אני באתי הביתה וישר הטענתי אותו כך שלא שמתי לב אם הוא היה טעון. יש מצב שהוציאו לי מהמחסן מכשיר שהיה בתצוגה? הוא היה ארוז כמו חדש. דבר שני, אחרי התעסקות עם הפלאפון הוא טיפה מתחמם, לא משהו רציני, ובטעינה הוא ממש חם.לא לוהט, אבל חם. זה תקין? דבר שלישי, זה רק אני או שהמצלמה קצת מאכזבת? התמונה לא הכי חדה, אפילו טיפה מטושטשת.

תודה מראש

פורסם

1. אם זה מהמחסן סגור מקופסה ולא שילמת מחיר מוזל סביר להניח שהוא חדש.

2. זה ממש משתנה, קרה לי שהגיע עם 30 וקרה שהגיע עם 50, זה לא קריטי בכלל.

3. לא יצא לי לראות את המכשיר אבל תבדוק אולי יש מדבקה על המצלמה ואם לא תבדוק באינטרנט, אולי זה מכשיר תקול.

עוד משהו בכלל על אסוס לפחות בארץ, שירותי המעבדה של היבואן נוראיים, אם ישלך תקלה אפילו במסגרת האחריות תפנה למעבדה חיצונית.

חוויתי את זה בעצמי, שלחתי נקסוס 7 2013 לתיקון והחזירו לי אוו עם שבר בפלסטיק, שדיברתי איתם על זה הם אמרו שזה שבר שאני יצרתי ושהוא לא באחריות ואז משכו אותי עד שבאמת נגמרה האחריות.

אז ממליץ להתרחק מהם, תתחדש ותהנה.

פורסם
  • מחבר

תודה, עוד משהו קטן, קיבלתי איתו מטען של אסוס מקורי, אני חייב להטעין רק עם המטען הזה? אם נגיד בעבודה אני ארצה להטעין, אם אני אטעין עם מטען אחר זה יכול להרוס את הסוללה? אני אצטרך לקחת איתי את המטען המקורי כל פעם?

פורסם

תבדוק את הנתונים שלו ותטעין עם מטען זהה, נגיד כתוב 2A, אז תשתמש במטען 2A ולא ב1 כי קצב הטעינה יהיה איטי.

ממליץ לך לקנות מטען נוסף של חברה עם שם מוכר שיהיה לכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים