עבור לתוכן

קניית dell xps 13 בחו"ל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניינת לרכוש dell xps 13 מהמוכר בקישור הזה, ואשמח לשאול כמה שאלות לגבי העניין:

1. מה המשמעות של Certified Refurbished? האם במחיר הנמוך יחסית מתגלם סיכוי לבעיות?

2. האם מחשב שנקנה בחו"ל מקבל תמיכה טכנית גם בישראל?

3. האם אפשר להעריך כמה בערך יהיה המס שיגבה בישראל על המחשב?

4. האם יש מחשב אחר בקטגוריית 13-14 אינץ', דק ומתאים לסטודנטים שמהווה תחרות ראויה למחשב הזה?

תודה!

פורסם
שלום לכולם,

אני מעוניינת לרכוש dell xps 13 מהמוכר בקישור הזה, ואשמח לשאול כמה שאלות לגבי העניין:

1. מה המשמעות של Certified Refurbished? האם במחיר הנמוך יחסית מתגלם סיכוי לבעיות?

2. האם מחשב שנקנה בחו"ל מקבל תמיכה טכנית גם בישראל?

3. האם אפשר להעריך כמה בערך יהיה המס שיגבה בישראל על המחשב?

4. האם יש מחשב אחר בקטגוריית 13-14 אינץ', דק ומתאים לסטודנטים שמהווה תחרות ראויה למחשב הזה?

תודה!

1. הכוונה למחשב מחודש-כזה שעבר תיקון כזה או אחר,והוא מאושר ע"י DELL לסחור במחשבים האלה(המוכר).

2. כן,אבל בנוגע למחשב מחודש צריך לבדוק טוב מה האחריות כוללת.

3. על מחשב נייד אין מכס,אבל עדיין משלמים מע"מ(17%),שימי לב גם שהמחיר באמזון לא כולל את המע"מ המקומי בארה"ב.

4. כן,לא חסרים מחשבים בסגנון(אולטרהבוק) היתרון הגדול של הXPS הוא בגודל הפיזי ובמשקל ביחס לגודל המסך.

** שימי לב שלפני שבועיים יצאה גרסא מעודכנת למחשב הזה,הליק כאן הוא לגרסא הישנה של המחשב ולא זולה במיוחד,אם יש לך סבלנות לחכות חודש-חודשיים המחיר של הדגם הזה ירדו משמעותית לדעתי,או שתרכשי את הדגם המעודכן שעדיף עליו בביצועים ובזמן הסוללה כתוצאה מסדרת מעבדים חדשה

נערך על-ידי Omer DA

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

האם יש לך קישור לאתר שמראה את הדגמים החדשים? אני לא מוצאת לזה אזכור באינטרנט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים