פורסם 2004 באפריל 521 שנים אני משתמש המון המון באתר הזה והוא מאוד מוכר (וחשבתי שגם אמין)אבל היום ראיתי את התמונות האלה וכמו שאתם יכולים להבין לפי הבדיקה הSPARK 7 עובר בקצת את הAX478 של טרמלרייט + הסמארט פאןשוחד?! ;D
פורסם 2004 באפריל 521 שנים לי זה לא ניראה הכי אמין, כי יש הרבה שמיתלוננים על הSPARK 7 (לא מבחינת הרעש) ויש הרבה שאומרים שAXX478 טוב מאוד.אז זה ממש לא היראה לי אמין, בכלל לא!!!!!.
פורסם 2004 באפריל 521 שנים מחבר תראה אחי הSPARK 7 בכלל לא רעעם המפרט שיש לי בצד, בקיץאני ב42-43 במאמץ של 6 שעותאבל אין מצב שהוא יותר טוב מ AX478+SF II זה הגזמה..ובקשר לרעש, הוא עובד בעוצמת רעש גבוהה אבל בכלל בכלל בכלל לא מפריעהתאמין לי שSMART FAN על חצי מהמהירות, הרבה יותר מפריע מSPARK על מקסימום
פורסם 2004 באפריל 521 שנים מחבר גם לי נראה שיש חלק שלא עובדים כמו השאריש לי 3 סמארט פאן, והמאורר בגג עושה הרבה יותר רוח במקסימום מאשר זה שמאחורה!דרך אגב זה שמאחורה זקן ממנו בכולה חודשיים ככה שההבדלים בינהם לא גדולים בכלל..
פורסם 2004 באפריל 521 שנים מחבר אתם לא כל כך הבנתם למה זה מפתיע אותיכי הVOLCANO נבדק בכל אחת מהסקירות מחדשככה שרואים שטמפרטורת החדר לא השתנתה ולא שום דבר אחר!
פורסם 2004 באפריל 521 שנים תן לינקים לעמודיי ההשוואה.כי אם אלו תמונות משניי ביקורות שונות אז הגראפים אמינים ביותר ועדיין הAX478 מנצח.
פורסם 2004 באפריל 521 שנים מחבר אכן זה משתי ביקורות שונותאבל אני מסתכל על ההשוואה של כל אחד מהסינקים יחסית ל volcano 7+ !
פורסם 2004 באפריל 521 שנים אתה לא אמור לראות יחסית..בכל בדיקה יכולים להיות תנאים שונים, והתגובה הטרמית יכולה להיות שונה אם הAX478 היה בביקורת שלדעתך הספרק7 "עובר אותו".
פורסם 2004 באפריל 521 שנים מחבר חחחחחח לא אמרתי שהוא עובר אותואמרתי שבשתי הבדיקות הוא ניסה גם את הוולקנו מול הסינק שנבדקובשתי הבדיקות הוולקנו נתן אותה תוצאהאז הסתכלתי יחסית, אני לא מבין מה שגוי פה..זה הרי ברור שהAX478 טוב יותר, פשוט ציפיתי לראות הפרשים גדולים מאוד בבדיקות האלה
פורסם 2004 באפריל 521 שנים תביא את כל הגופי קירור האלו למארז עם יותר מ30 מעלות פנימיות ותראה את כוחו של הAX מרחיק מהגופים האחרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.