עבור לתוכן

המלצה להגדלת נפח הזיכרון

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי 2X2GB G.SKIL PC2-8400 כתוב שהם נבחנו ב800 mhz

אני רוצה להגדיל את הזיכרון ל 8GB .

איזה זיכרונות אני צריך כדי שהמחשב יעבוד כמו שצריך.

לוח האם P5Q

מעבד e8400

כרטיס מסך ATI HD 4800

זיכרונות

2X2GB G.SKIL PC2-8400

פורסם

תוסיף לו עוד 2 זיכרונות עם נתונים זהים

פורסם

1. הלוח P5Q של Asus תומך בעד 16GB של זיכרון מסוג DDR2 ב-4 מודולי זיכרון, כך שלא צריכה להיות בעיה להוסיף זיכרון (יש לך מספיק חריצי הרחבה לזיכרון פנויים והלוח תומך בנפח זיכרון כזה).

2. כאשר מוסיפים זיכרון, חשוב לוודא שהזיכרון החדש יוכל לעבוד באותו המתח כמו הזיכרון הקיים. במקרה הזה באתר של G.Skill ישנם מספר מודולי זיכרון מסוג DDR2 המסוגלים לעבוד בתדר של 800MHz, כאשר לפחות אחד מהם דורש מתח של 1.9V בכדי לעבוד (שאר מודולי הזיכרון דורשים מתח של לפחות 1.8V, שהוא המתח הסטנדרטי לזיכרון DDR2). לפני שאתה קונה עוד מודולי זיכרון, אתה צריך לבדוק את הדגם המדוייק של הזיכרון שלך בכדי לדעת באיזה מתח הוא עובד (אתה יכול להשתמש ב CPU-Z או פשוט להסתכל פיזית על מודולי הזיכרון) בכדי שתוכל לקנות את הזיכרון המתאים.

3. שים לב שאם אתה קונה מודולי זיכרון בעלי גוף קירור גבוה ויש לך גוף קירור גדול למעבד, יכול להיות שתהיה לך בעיה להתקין אותם כי גוף הקירור למעבד יחסום חלק מחריצי ההרחבה לזיכרון.

4. יש לציין כי תמיד קיים סיכוי לבעיית תאימות בין מודולי הזיכרון או בין מודולי הזיכרון ולוח האם (ב DDR2 הסיכוי הזה קצת יותר גבוה לעומת DDR3, אבל הוא עדיין דיי קטן). לכן מומלץ להתקין מודולי זיכרון זהים למודולים הקיימים ולוודא שגירסה הביוס של הלוח מעודכנת (חלק מעידכוני הביוס לפעמים כוללים שיפור תמיכה בזיכרון). כמובן שאם אפשר לבדוק את הזיכרון במחשב לפני הרכישה זה יהיה הפתרון הטוב ביותר.

פורסם
  • מחבר

אני חשבתי לקנות עוד שניים זהים אבל אני לא מוצא

לכן אני רוצה משהו חלופי וגם חשוב לי המחיר , אני לא רוצה להתרוצץ איתו למעבדות

פורסם

סביר להניח שרוב הזיכרונות שתמצא יתאימו ולא תהיה בעיית תאימות (שים לב לזיכרונות שעבורם מצויין שהם מתאימים למעבדי AMD בלבד), אבל אי אפשר להבטיח לך את זה ב 100%.

כמו שכתבתי - הדרך הטובה ביותר להימנע מבעיות תאימות היא לבדוק את הזיכרון לפני הקנייה, אבל אתה גם יכול לנסות לחפש באינטרנט מקרים זהים לשלך - אולי תצליח למצוא מישהו עם לוח אם זהה לשלך עם זיכרונות זהים לשלך שהוסיף מודולי זיכרון נוספים שזהים לאלו שבהם אתה מעוניין, וכך תוכל לדעת שהזיכרונות האלו יעבדו גם במקרה שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים