עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מחשב חדש ב3.5K(לגיימניג לא כולל כ.מסך)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מהספקים שהבאת בשרשור הכי התלהבתי מה-raider 650W גם נותן מקום לשדרוג וגם מחיר אטרקטיבי. אני יקח אותו.

המארז שיש לי היום הוא mid-tower אז אין בעיית מקום ואוורור(יש לי 2 מאווררים במארז ואחד סטוק על המעבד)

אני כן רוצה לקנות בנוסף לספק גם SSD טוב. אתה נתת של crucial, ראיתי באותו אתר גם של סאנדיסק אותו מפרט רק בפחות מחיר:

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SD7SB6S-256G-1122

האם יש סיבה להעדיף את של crucial?

אני כרגע בהתלבטות אם לקנות את הכרטיס מסך כבר עכשיו או בשלב מאוחר יותר. אני דיי רוצה לחכות לFO4 שיצא ולקבל יותר מידע

על כמה כוח עיבוד גרפי הוא דורש.

• תגובות 40
  • צפיות 28.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה שהמארז הוא Mid Tower לא אומר שאין בעיות מקום למרות שהדגם של הכרטיס הספציפי הזה הוא קצר ואני בטוח שהוא ייכנס אבל עדיין פשוט תציין מה הדגם של המארז(?), לדוגמא NZXT H230 וזאת חברה ודגם המארז, יש מארזים ישנים שעדיין נמכרים גם היום ולא תומכים בSSD ולכן צריך לקנות גם מתאמים אם אין תמיכה מהמארז.

הX300 גם טוב אבל ביצועים נמוכים יותר ומחיר מעט נמוך יותר(בערך 50ש"ח פחות) מעליו הBX100 ואותו סיפור עם הEVO 850 שהוא כבר גם עם 5 שנות אחריות ולא 3 לעומת האחרים אם זה משנה לך וגם הפרש מחיר דומה בינו לבין הBX100 באותו הנפח.

אם חשוב לך ההפרשים במחיר בקניית מחשב חדש וכנראה אפשר לקבל מחיר של מחשב חדש גם שמוצאים סכום גדול בלי קנייה של מחשב אני מניח(אפשר לשאול את החנות) אבל בכל מקרה המשחק יוצא בעוד שבועיים ו3 ימים אז פשוט תמתין ותקפיץ את הדיון לאחר הזמן הזה כדי שתוכל להחליט ונעזור לך אם יהיו שינויים.

בנוסף עם הGTX970 ומעלה מקבלים משחק לבחירה

Assassin’s Creed Syndicate

או

Clancy’s Rainbow Six Siege

http://www.plonter.co.il/landing/bob.html?cart=144567708273606149

נערך על-ידי rony2

פורסם

הכרטיס הנל הוא רק בקניית מחשב חדש..

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול לומר איזה מארז יש לי אני לא בבית אבל אין לי בעיה קנות מתאמים ל-SSD.

האתר שלהם לא ברור "בקניית מחשב חדש בלבד - שלוש שנים אחריות".

האם זה אומר שאחריות מקבלים רק על קניית מחשב חדש? זה נשמע מוזר... אף פעם לא קניתי מהם.

פורסם
הכרטיס הנל הוא רק בקניית מחשב חדש..
בדיוק בשביל למנוע תגובות מיותרות שכאלו רציתי להשאיר הערה אבל סמכתי על הבנת הנקרא של המשתמשים.
אם חשוב לך ההפרשים במחיר בקניית מחשב חדש וכנראה אפשר לקבל מחיר של מחשב חדש גם שמוצאים סכום גדול בלי קנייה של מחשב אני מניח(אפשר לשאול את החנות)
אני כתבתי את זה כי לא מזמן עזרתי למישהו לבחור חלקים למחשב מפלונטר שחלקם לא היו מארז, HDD, SSD מאחר וכבר היה לו אבל בקנייה של המפרט נבחר GTX970 בקניית מחשב חדש אז למרות שהוא לא קנה מארז, HDD ו/או SSD שבלי החלקים האלו זה לא מחשב שלם אבל למרות כל זה הוא קנה את את הכרטיס "בקניית מחשב חדש בלבד" ולכן כתבתי בסוף "אפשר לשאול את החנות" כי לשאול לא עולה כסף אז מאוד פשוט לפני שבכלל קונים לפנות לפלונטר בטלפון/דוא"ל.

@matanEXE

אתה לא הבנת נכון, מקבלים אחריות ל3 שנים על כרטיס המסך כל ההשפעה "בקניית מחשב חדש בלבד" זה שתקבל מחיר זול יותר של אותו מוצר וכמו שציינתי קודם פשוט תשאל אותם לפני החל מאיזה סכום אפשר לקבל את ההנחה "בקניית מחשב חדש בלבד" מבלי לקנות מחשב שלם אלא חלקים שהסכום שלהם יחד עדיין לא קטן(ספק, SSD וכרטיס מסך).

בכל מקרה פלונטר הם אחת החנויות שמומלצות פה לא מעט בפורום וכמובן בפורומים נוספים ודווקא החנות שציינת בשאלון לא חסר לה בעיות של שירות לאחר קנייה ולא מזמן נפתחו פה כמה דיונים שלא נדבר לאורך השנים.

אגב אתה לא מתכוון לחכות בסוף עד שהמשחק יצא?

נערך על-ידי rony2

פורסם

אל תניח הנחות.

:)

עם עוד טאבים ברקע ואני קופץ מאחד לשני, אז כנראה פיספסתי.

בכל מקרה, אם המשחק שהוא רוצה לשחק בו עדיין לא יצא, אז לא כדאי לחכות שיצא ואז לקנות ?.

פורסם

פשוט אפשר לשאול וזה לא עולה כסף :)

בכל מקרה גם אני חושב שלא כדאי לו לקנות כלום עד ליציאת המשחק(לא נשאר כ"כ הרבה זמן) ולאחר מכן שיקפיץ פה את הדיון.

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה לשניכם על בעזרה שמח ללמוד מנסיונם של אחרים.

לגבי כ. מסך עשיתי בדיקה ברשת וראיתי את הכרטיס r9 380 amd לפי בוחני הביצועים הוא לא חלש בכלל והמחיר הוא אטרקטיבי.

האם הייתם ממליצים עליו?

פשוט אני בטוח יצטרך לחשוב על שדרוג נוסף של מעבד בעתיד ואני מוכן להתפשר על הביצועים(קצת).

עובדה חשובה שאם אני מזמין אני צריך לחכות שבוע+ עד שיגיע בדואר הכל אז אני החלטתי שלא בא לי לחכות עד שיצא. אני לא גר בתל אביב(בגדרה).

נערך על-ידי matanEXE

פורסם

גם הR9 380 הוא דגם מומלץ כאשר לוקחים כרטיס שהוא מתחת ל970 או מעל ה960 בנוסף אצל TMS יש את דגם הR9 380 G1 4GB לא מצאתי בפלונטר אבל זה לא משנה כי 2 החנויות מומלצות פה בפורום בכל מקרה הדגם הזה מגיע מומהר מהמפעל ואתה יכול להמהיר אותו יותר אם אתה רוצה ובכך להשיג עוד ביצועים בנוסף גם פה כשהטמפ' נמוכה מספיק המאווררים עוצרים ככה שלא יהיה רעש במצב מנוחה או שימושים קלים ויש גם לו גם לדים שמוסיפים ליופי וגם מציגים שהמאווררים לא פעילים אז הם דולקים וכבויים כאשר המאווררים עובדים + לד גדול יותר עם הכיתוב "WINDFORCE" שדולק תמיד ע"פ מה שהבנתי ואם המארז שלך עם חלון אז זה יתרום יותר אחרת לא ממש תראה את זה.

אין טעם לקחת אצל TMS את הX300 מאחר וההבדל קטן יותר במחיר אצלהם(21ש"ח) ביחס לBX100.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

ספק כוח:

FSP RAIDER 650W 80Plus Silver 50A @ 12V A.PFC

כמות: 1 - מחיר: ₪389

כרטיס מסך:

Gigabyte R9 380 4GB GV-R938G1 Gaming-4GD

כמות: 1 - מחיר: ₪1182

קשיח למחשב שולחני:

Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪462

סה"כ: ₪2033

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1993 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/dwz1vnqh

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר המפורט rony עזרת לי מאוד.

עם המפרט הזה אני ילך לחנות. זה השדרוג הכי טוב בשבילי.

שאקנה יבוא עדכון ;)

פורסם

בכיף שמחתי לעזור

פורסם

אתה יכול לקחת גם R9 390 במקום הGTX970, תקבל 8GB VRAM ומחיר זול יותר אם כבר אתה לוקח ספק של 650W

מהSSD, כרגע 2 הדגמים היחידים שמשתלם לקחת הם הBX100 והEVO 850, הסאנדיסק הוא זבל טהור

לא ממליץ בכלל על ה380, כרגע המעבד שלך עם 390/970 יוכלו לסחוב 3 שנים קדימה, עם ה380 זה יהיה רק חצי מזה. שנה וקצת

נערך על-ידי iSolt

פורסם

@iSolt

כל הנקודה בזה שפותח הדיון יורד בכרטיס המסך שהוא עדיין לקבל ביצועים טובים ותמורה לכסף אבל שיעלה פחות ובהפרש בינהם אפשר לקנות SSD וזה שהFSP RAIDER הספציפי הזה הוא 650W עדיין בשביל כרטיס זללן כמו R9 390 עדיף ספק איכותי יותר לדעתי, ובכלל אתה לא באמת יכול לחשב את הזמן כי אם הוא החזיק קרוב ל5 שנים עם הכרטיס הנוכחי שלו(GTX 750 TI 2GB) שחלש משמעותית מR9 380 אז לא נראה לי תיהיה לו בעיה ועם הזמן לא תמיד כל משחק באמת חייב לשים הכל על Ultra ולפעמים גם לא תמיד יש הבדל שניתן לשים לב אליו כ"כ בין Ultra לHigh ואפשר לשחק עם ההגדרות עד להגעת תוצאה רצויה ומספקת + הוא יכול גם לבצע המהרה לכרטיס בשביל לקבל עוד ביצועים.

פורסם
  • מחבר
אתה יכול לקחת גם R9 390 במקום הGTX970, תקבל 8GB VRAM ומחיר זול יותר אם כבר אתה לוקח ספק של 650W

מהSSD, כרגע 2 הדגמים היחידים שמשתלם לקחת הם הBX100 והEVO 850, הסאנדיסק הוא זבל טהור

לא ממליץ בכלל על ה380, כרגע המעבד שלך עם 390/970 יוכלו לסחוב 3 שנים קדימה, עם ה380 זה יהיה רק חצי מזה. שנה וקצת

כמו שאמר רוני הסיבה שאני בחרתי את ה380 הוא בגלל היחס בין המחיר לביצועים ממה שראיתי ב-benchmarks למיניהם.

הR9 390 הוא יקר משמעותית וזה כבר לא בתקציב שלי. סתם לידיעה אני מחזיק את הכרטיס הנוכחי שלי שנה+ ולא 5 שנים.

בגיימינג אני מכוון להגדרות גרפיות של high-ultra.

פורסם

צודק, התבלבלתי בגלל העניין קודם עם המעבד כשהכרטיס בכלל יצא ב18 לפברואר שנה שעברה.

בכל מקרה אם תרצה לבצע המהרה אתה יכול לשאול פה במדור האוברקלוקינג בנוסף יש גם את המדריך הבא

מדריך אוברקלוק לכרטיסי AMD באמצעות MSI Afterburner

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.