עבור לתוכן

בעיות| כמה בעיות במחשב זה קצת ארוך אבל אשמח לעזרה

Featured Replies

פורסם

אז ככה הכל התחיל שיום אחד הדלקתי את המחשב והוא לא העלה לי ביוס מה שעשיתי הוצאתי את הסוללה והחזרתי ואז זה העלה לי שגיאה בהגדרת הביוס לחץ כאן לברירת מחדל

(תמונה לחצו כאן) בכל מקרה מאותו יום המחשב שלי לא עובד אם אתה לא מנתק סוללה ומחבר. לקחתי את המחשב למעבדת מחשבים הוא החליף לי סוללה של ביוס, המחשב עבד במעבדה אבל שהגעתי הביתה שוב הייתה את השגיאה . לא חזרתי לטכנאי כי הוא נימצא רחוק ויש פקקים (תל אביב חח ) בכל מקרה ככה השארתי את המחשב במצב שינה כל הזמן ולא כיביתי אותו ואז היום הגיע השיא עשיתי למחשב ריסטרט כי הוא ניתקע ואז הוא לא העלה ביוס הוצאתי סוללה החזרתי לא עבד ובנוסף הוא היה מתכבה אחרי 5 שניות ונדלק אחרי 5 שניות ככה בלופים אז שיחקתי עם הזכרונות לא עבד ואז הוצאתי 2 כרטיסי זיכרון חדשים דנדשים שקניתי לפני כמה חודשים מבחור ביד 2 , המחשב עבד העלה ביוס עם שגיאה אבל עלה . מה הבעיה? הכרטיסים לא טובים? הם של gskill .. ועוד משהו לא משנה איך שיחקתי עם הכרטיסי זיכרון (יש 4 כרטיסים) רק שחיברתי 2 מהם המחשב עבד אבל שחיברתי 3 או 4 המחשב לא עבד ..

פורסם

בדוק שהסוללה שלך תקינה (מדוד את המתח שהיא מוציאה או בדוק עם סוללה חדשה)

פורסם

נסה להפעיל אותו רק עם כרטיס RAM אחד בכל פעם.

אם באחד מהם אתה לא מקבל הודעת שגיאה, אז ככל הנראה אחד מהכרטיסים שלך פגומים.

פורסם
  • מחבר
בדוק שהסוללה שלך תקינה (מדוד את המתח שהיא מוציאה או בדוק עם סוללה חדשה)

קניתי חבילת סוללות ביוס . כולם תקינות ועם כולם יש שגיאה.

נסה להפעיל אותו רק עם כרטיס RAM אחד בכל פעם.

אם באחד מהם אתה לא מקבל הודעת שגיאה, אז ככל הנראה אחד מהכרטיסים שלך פגומים.

אבל עד אתמול המחשב עבד עם כל הכרטיסים בלי בעיה רק אתמול פתאום הוא החליט לא לעבוד.

יש שינוי קטן פעם זה היה עושה לופים של כיבוי והדלקה עכשיו זה רק לא מעלה מסך ש4 הכרטיסים מחוברים . וחיברתי אותם חזק ועדיין ...

פורסם
.

אבל עד אתמול המחשב עבד עם כל הכרטיסים בלי בעיה רק אתמול פתאום הוא החליט לא לעבוד.

יש שינוי קטן פעם זה היה עושה לופים של כיבוי והדלקה עכשיו זה רק לא מעלה מסך ש4 הכרטיסים מחוברים . וחיברתי אותם חזק ועדיין ...

זה ממש לא משנה את המצב שאתה נמצא בו לטובה, יכול להיות שאחד הכרטיסים שלך תקולים, לכן אני הצעתי לך להפעיל את המחשב רק עם אחד מהם בכל פעם עד שהמחשב עולה (כדי לשלול את השאר).

וזה ממש לא משנה אם הכרטיסים עבדו לך דקה שעה או 20 שנה, זו חומרה כמו כל דבר במחשב שלך והיא עלולה תמיד להתקלקל (מכל מיני סיבות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים