עבור לתוכן

בעיה| צריכת חשמל של המעבד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

בזמן האחרון אני משתמש במחשב בתור מחשב שעובד קבוע, זאת אומרת שאני מנתק את הסוללה ממנו ומשאיר אותו עובד רק בעזרת החשמל.

שמתי לב שאם אני מנתק את הסוללה ומשאיר אותו מחובר לחשמל ביצועיי המעבד יורדים דרסטית (המעבד לא עולה יותר גבוהה מ0.77GHZ)

האם מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת ביצועים מקסימליים גם כאשר הסוללה לא מחוברת (כמובן שבצריכת החשמל של הwindows הגדרתי שצריכת החשמל תהיה 100%)

תודה לעוזרים

פורסם

חוץ מצריכת חשמל, יש מגבלה נוספת על מהיהרות של המעבד : הקירור של הרבה מחשבים ניידים לא בנוי לעמוד בחום של מעבד שעובד קבוע על מהירות מקס'. לכן ייתכן שהמחשב יוריד את המהירות בכל מקרה כשהמעבד לא במאמץ

האם ההתנהגות שונה כשאתה משאיר את הסוללה בפנים ?

פורסם

היתה לי בעיה דומה , הסתבר שזה בגלל הספק כח שלא היה בעל מספיק הספק .

תסתכל על השנאי ותראה כמה וואט יש לו

פורסם
  • מחבר
חוץ מצריכת חשמל, יש מגבלה נוספת על מהיהרות של המעבד : הקירור של הרבה מחשבים ניידים לא בנוי לעמוד בחום של מעבד שעובד קבוע על מהירות מקס'. לכן ייתכן שהמחשב יוריד את המהירות בכל מקרה כשהמעבד לא במאמץ

האם ההתנהגות שונה כשאתה משאיר את הסוללה בפנים ?

כאשר הסוללה בפנים אין שום בעיה והמחשב עובד מצויין.

הבעיה מתחילה כאשר אני מנתק את הסוללה ועובד רק דרך החשמל.

פורסם

בדרך כלל זה דווקא הפוך ! כדי לחסוך חשמל עם סוללה.

תבדוק בביוס את הגדרות המעבד והחשמל.

איזה נייד זה ? יצרן ומודל.

נערך על-ידי Ivan

פורסם

כשיש סוללה הוא יכול להשלים ממנה את מה שהוא לא מקבל מהמטען - זה מאפשר לשווק את המחשב אם מטען קטן יותר ועדיין לקבל ביצועים מקס' כשהוא מחובר לחשמל (רוב המשתמשים לא מוציאים את הסוללה)

פורסם

יש ניידים שבפירוש עובדים לאט יותר עם ספק חלש, למשל 60W במקום 90W והם

נמכרים חדשים דווקא עם הספק החלש.

פורסם
  • מחבר

SATELLITE L50-B-1MC של טושיבה.

אם אני ידליק את המחשב עם הסוללה בפנים ועם המטען מחובר ולאחר שהwindows עלב אני ינתק את הסוללה המעבד ימשיך לעבוד בצורה חזקה וטובה, אבל אם אני יעשה ריסט למחשב והסוללה בחוץ והוא מחובר רק לחשמל המעבד יעבוד על תדרים נמוכים ולא יעלה מ0.77

פורסם

מה הספק המטען ?

פורסם

כנראה שהוא צריך להיות 45W

פורסם
  • מחבר
מה הספק המטען ?

רשום עליו

19V

3.4A

50-60HZ

יש אפשרות לעשות משהו ?

פורסם

זהו מטען 65W. האם קיים מטען גדול יותר למחשב הזה ? מה המעבד והכ מסך ?

נערך על-ידי 11010010110

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים