עבור לתוכן

כמה המחשב שלי שווה ? (Intel Core 2 Quad Q6600+GTX660)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !

אז ככה התחדשתי במחשב חדש ואני מתכוון למכור את הישן.

החלקים כבר ללא אחריות חוץ מהכרטיס מסך והדיסק הקשיח שהם הרכיבים הכי חדשים במחשב (הכרטיס מסך הרכיב הכי חדש).

המחשב במצב שמור ביותר, לא בוצע OC לשום רכיב שנמצא במחשב, והוא בן 8 שנים ועדיין מריץ את רוב המשחקים על אולטרה ברזולוצייה של 1920X1080.

להלן המפרט:

מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz

מאוורר למעבד: Arctic Freezer 7 Pro

לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS4 PCI-Express X16

זיכרון ראם: 1024X4=4GB Ram OCZ DDR2 400MHZ

ספק כוח: Thermaltake ToughPower 600W

כרטיס מסך: NVIDIA EVGA GTX 660 2GB GDDR5 (עדיין באחריות)

דיסק קשיח: Western Digital Black WD1002FAEX 1TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" (עדיין באחריות)

מארז: Thermaltake ARMOR-VA8000BWS Super Tower

צורב: LG GSA-H55N

נערך על-ידי yuvaletz

פורסם

לא ציינת ספק אבל בגדול 1000-1200 ש"ח.

פורסם
  • מחבר
לא ציינת ספק אבל בגדול 1000-1200 ש"ח.

ערכתי.

האם המחיר השתנה או נשאר ללא שינוי ?

פורסם

הספק מעולה.

תתחיל מ 1200.

פורסם
  • מחבר

מעולה, תודה רבה !

פורסם

תן דיווח מה נסגר בסוף, אנחנו מקשקשים בלי סוף, מידע על המחירה יעזור להעריך.

פורסם

המחיר גבוה מדי..

מדובר במחשב בן 8 שנים.

פורסם
  • מחבר

אמנם המחשב בן 8 שנים, אבל הוא שמור ביותר, מתפקד מצויין, מריץ כל משחק שיוצא ועוד על נתונים גבוהים ועלה לי פי 11 יותר אגב.

גם הכרטיס מסך והדיסק הקשיח חדשים יחסית, הדיסק הקשיח כשנתיים והכרטיס מסך כשנה-שנה וחצי.

פורסם

חלק מהרכיבים הם בני 8 שנים..

לוח האם בן 8 שנים. הזכרונות 8 שנים.

בן כמה הספק ?.

בכל אופן, שיהיה בהצלחה.

פורסם

2 ספקים כאלה בני 5 ו6 שנים מתו לי בידיים.

לא הייתי גובה כסף על הספק.

פורסם
  • מחבר

הספק בן 8 גם ומתפקד עדיין כמו גדול !!

אם הייתי עושה oc למעבד אז זה היה מקפיץ לי את הביצועים בקצת, אני מאמין שיש צוואר בקבוק קטן בגלל שהכרטיס מסך חזק יותר וחדש יותר מהמעבד שהוא פועל גם על רק על 2.4ghz

בוא נגיד שאם הוא יפעל על 3.0ghz אז הביצועים יקפצו ממש, אני בכל מקרה פחות מתעסק בזה.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מכרת אותו בסוף ? בכמה ?

מאוד דומה למפרט מחשב שלי , אשמח לשמוע

פורסם

הכרטיס מסך שלו זה הדבר היחיד שבאמת שווה כסף במחשב הזה בשוק היד שניה ,השאר נמכר בגרושים........

הספק בן 8 גם ומתפקד עדיין כמו גדול !!

אם הייתי עושה oc למעבד אז זה היה מקפיץ לי את הביצועים בקצת, אני מאמין שיש צוואר בקבוק קטן בגלל שהכרטיס מסך חזק יותר וחדש יותר מהמעבד שהוא פועל גם על רק על 2.4ghz

בוא נגיד שאם הוא יפעל על 3.0ghz אז הביצועים יקפצו ממש, אני בכל מקרה פחות מתעסק בזה.

לפי מה אתה מגדיר את זה שהוא עובד כמו גדול זאת השאלה , עשית בדיקה שמראה שהוא מספק 100% ממה שהוא סיפק ביום הראשון, שהוא יעיל באותה מידה וכו' וכו', זה שהוא *עדיין* מריץ את המחשב זה נחמד , אבל זה לא אומר שהוא תקין לגמרי, ואחרי 8 שנים בהחלט הוא יכול למות כל יום, חומרה באופן כללי זה משהו שלרוב עובד או לא עובד כל עוד הוא עובד אז יופי ,אבל אז הוא מפסיק לעבוד וזהו, ככה שאחרי 8 שנים זה בהחלט לגטימי , אם תנסה למכור את הספק היום ביד שניה כנראה שאף אחד לא יגע בו מרוב הגיל לא משנה כמה טוב הוא היה ביומו הראשון ,מהסיבה הפשוטה שזה כבר לא יומו הראשון.

נערך על-ידי David_K

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים