פורסם 2015 באוקטובר 2110 שנים קניתי מקרר ב 4000 שח ולאחר יום עוד לפני שקיבלתי אותו ביטלתי את העסקה טלפונית ונאמר לי שעליי לשלם דמי ביטול על סך 100 שח ועוד את הסכום סליקה שחברת האשראי גבתה מהםשזה יוצא 190 שקל ביחד (הם אמורים להוכיח שלקחו מהם סכום כזה חברת האשראי)חשבתי שהכל בסדר עד שלאחר חודש ירד לי תשלום על סך 1000 שח מהם, התקשרתי ואמרו שהיתה אי הבנה ושהייתי צריך להגיע לסניף לבטל שזה לא נכון....בכל אופן הגעתי לסניף שילמתי את הדמי ביטול ועבר כבר 9 ימים ועדיין לא טיפלו בזה שלפי חוק חייבים להחזיר את הכסף ולבטל עיסקה לאחר 7 ימים.אז אם אתם צרכים מוצר חשמלי בבקשה תזהרו מהם כי הם נחמדים עד שאתה קונה ואחר כך אין עם מי לדבר במיוחד אם אתם מבטלים עסקה.
פורסם 2015 באוקטובר 2110 שנים זה שמוכרן מסויים בחנות אחת שלהם עשה טעות, או נציג שרות שטעה לאמוכיח שהם גרועים וצריך להחרים אותם.גלוי נאות:אין לי שום קשר ל אלמ ומעולם לר בקרתי/קניתי אצלם דבר.
פורסם 2015 באוקטובר 2110 שנים מחבר המנהלת סניף עשתה את הטעות לפני חודש ואז שהתקשרתי היא אמרה שלא באתי לסניף כדי לבטל(שאין בזה צורך וזה לא נאמר לי) אז הלכתי לסניף בכל זאתוביטלתי את העיסקה לפני שבוע וחצי ושלמתי דמי ביטול והובטח לי שתוך שבוע אני אראה את הכסף בחשבון והעסקה תבוטל ועכשיו דברתי עם חברת האשראי ובכלל אין מהם בקשת ביטול ובנתיים זה לוקח לי מהמסגרת אשראי בנוסף ל 740 שח שהם הורידו לי מהאשראי.... מבחינתי זה שירות ממש גרוע ולפי החוק תוך 7 ימי עסקים הם חייבים להחזיר את הכסף.מה עוד שברגע שהתקשרתי לבטל השתנה היחס כלפי והמנהלת דיברה לא יפה ושונה מאוד מיום לפני שביצעתי קניה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.